Prijava
   

Bajka

Izmišljena priča koja se priča maloj deci. Plod nečije mašte, nema veze sa realnošću, ali lepo zvuči, pa u principu svako dete voli da je čuje u nekom periodu svog života. Čak i kasnije, pod stare dane, rado se podsetimo neke bajke koja nas vrati u bezbrižno detinjstvo, ako ne drugačije onda preko crtanih filmova koje odgledamo.
Ali, ma koliko dete volelo bajke, čokoladi se više obraduje.

„ Dragi građani, bliže se izbori i kraj našeg mandata u kome smo dosta postigli, ali još puno toga je ostalo nezavršeno, a planirano. U narednom periodu biće urađeno i obnovljeno još toliko kilometara puta da je to adekvatno udaljenosti do Meseca. Takođe, u postkriznim godinama ćemo, zahvaljujući maestralnom planu ekonomskog razvoja, dovesti strane investitore koji će šakom i kapom ulagati u našu zemlju čime ćemo nezaposlenost dovesti na meru manju nego u Evropskoj Uniji, a životni standard stanovništva će doživeti neslućenu eksploziju na bolje. Zahvaljujući novim nalazištima nafte, mi ćemo steći i nezavisnost u energetskom aspektu, te ćemo imati najniže cene goriva u Evropi. Takođe... „

- A čokolada?

Komentari

jeste li stvarno našli naftu? +++ :)

Pa, priča se da jesu i to u mom gradu, ali to niko ovde nije video :)

odakle vam nafta, frajeri :))))

Evo ovih dana bajka za bajkom.
+++

Eee, al' ako slušamo ove, jednog dana ću da bidnem k'o šeik. Pa kad se pojavim sa onom čalmom, pun kinte, pa kad krenem da tompuse palim evrima i dolarima... Još samo ženu da ubedim da je ok još bar 5-6 žena da dovedem... :))
Hvala