Prijava
 1.    

  Dildo

  Posni kurac.

 2.    

  Dildo

  Omiljena igracka devojaka koje ne vole zujanje.

 3.    

  Dildo

  PlastiKARA.

 4.    

  Dildo

  Vibrator na gurku.

 5.    

  Dildo

  Poslednja šansa da se izvadite kod partnerke ako u pantalonama nosite izdajnika, ako ste pregrizli jezik i polomili prste.

 6.    

  Dildo

  Reč dildo je naziv za falusoidni drveni klin koji se koristio za pričvršćivanje vesla na malim čamcima. Klin, koji se ubacuje u rupe na oba boka čamca je oblikom veoma sličan savremenim seksualnim pomagalima. Najverovatnije je dildo dobio ime upravo po ovom objektu po kojem je ime dobio i gradić Dildo kao i obližnje ostvro Dildo blizu Nufaundlenda u Kanadi

  Dildoi se proizvode u različitim veličinama i mogu se podeliti na analne i vaginalne, ali postoje određene nesuglasice oko toga šta razlikuje dildo od sličnih seksualnih pomagala. U opštoj upotrebi je definicija po kojoj je dildo nevibrirajući uređaj, koji oblikom i veličinom podseća na penis. Prema nekim stanovištima, ovom definicijom moguće je obuhvatiti i vibratore, dok je po drugim stanovištima iz nje potrebno izuzeti razna ortopedska pomagala koja se često nazivaju i "produžecima". Pojedine definicije dilda obuhvataju i različita pomagala nalik na penis, koja su očigledno namenjena vaginalnoj penetraciji ali po svojim dimenzijama odstupaju od standardne veličine penisa, a ponekad se u definiciju ubrajaju i tzv. "analni čepovi" koji su namenjeni isključivo analnoj penetraciji.(Wikipedia)

  Sliku ne postavljam:)

 7.    

  Dildo

  Razlog zašto nijedan ozbiljan preduzetnik neće firmu nazvati "Deal" D.O.O.

 8.    

  Dildo

  U bukvalnom prevodu samo jedan vibrokurton, ništa više. Fejkaš, lažni kurac, zamena za poso koji ti trebaš da obavljaš, govno koje ti ničemu pametnom ne služi, sem da te zajebava i nabija komplekse, gore nego Bred Pit ostalim holivudskim glumcima. Em je šmeker, em ume da glumi. Dildo, em je jeftin, em dobro jebe, em se ženska ne cima i ne sprema za muškarca tri sata. Ubica seksa, sprava koju muškarac mrzi više od Klintona i Steve Žigona zajedno. Plastikara koja ti govori što si jebo, jebo si. Najobičniji kukuruz, sprava modernija od iPoda i iPhone-a zajedno, koja ti se sprda za sve one godine provedene ispred TV-a, kad si mogo, imo koga, a nisi hteo.

  Za jebače, dildo je ortak cava, pizda koja uvek ispali i zajebe. Zbog već navedenih razloga, još gora uvreda nego kad mu kažeš da je kurton. Sisa, konj, magarac, ništa nije kao dildo. Kurac, al lažni. Jebač, pravi, slasni, al bez jaja. Muda nema, nisu mu odsekli, jednostavno ih nema. Nešto kao Džastin Timberlek, samo demo verzija. Nešto kao Kluni, klasičan dildo, nula. Imaš samo jedan kvalitet, odlično se uvlačiš u guzicu i pičku ostalima, pa ajd da se druže sa tobom, a svi znaju kolki si dildo. Dildo je tip kome samo nirvana može da pomogne. Dakle, nema mu pomoći, jedino što zna jeste da liže šupak, pa kod pravih šmekera, skidača paučine, teslača, može da prođe samo kad se ženska zbabosa ko Šeron Ston, Monika Beluči, il najgore, Angele Merhel.

 9.    

  Dildo

  Neki kurac jeste.

 10.    

  Dildo

  Predmet zbog kojeg većina žena perfektno pliva uzvodno.

 11.    

  Dildo

  Kurac za poneti.

 12.    

  Dildo

  Ako ćemo verovati porno filmovima, alatka koju svaka lezbejka uvek nosi sa sobom...

  Scena: Bolnica, raskošna plavuša leži bolesna u krevetu, dolazi sestra (raskošna crnka) da joj rektalno izmeri temperaturu, medjutim, kad vidi to zanosno dupe krene da se oblizuje kao ker na kobasicu, naravno, sledi vatanje, plavuša se tu strašno uzbudi (odma' joj je bolje) i vadi, naravno, dildo iz bolničke fijoke (spakovala ga valjda sa zdravstvenom knjižicom i četkicom za zube, zlu ne trebalo)... Nastavak ne znam, smorio sam se ko kuče u liftu, fala bogu da na eurosportu ide snuker

 13.    

  Dildo

  Rival za mušlarce... Žene ga koriste samo zato što je veličina bitna.

  go run to your dildo bitch

 14.    

  Dildo

  Idealna stvar za odalamiti nekoga. Ništa ne može da slomi duh kao jedan udarac dildom. I što je najbolja stvar, koliko god čovek bio nabeđen, jedan udarac dildom će obesmisliti sve što ima da kaže.

  A: Ma daj, samo neuki seljan može da ne razume Maljevičev kvadrat. Tvoja glupost mi se gadi. Takvi kao ti koji ne umeju da koriste mozak su feces ovog društva. Štaviše, takvi kao ti su ubili Zorana.
  B: :šljap dildom po faci:
  A: :laganim korakom odlazi u ćošak, leže u položaj fetusa i plače:

 15.    

  Dildo

  Srednjovekovni metod lečenja histerije kod žena.

 16.    

  Dildo

  Mužjak koji ne bira ženku za opštenje. Uvek spreman na akciju bez obzira na kvalitet, kao dildo.

  - Čoveče, onaj Mare uvek nešto ubode.
  - Pa naravno da uvek ubode kada su mu svi filteri na transfer listi otkačeni. Uopšte mu nije bitno kako riba izgleda, samo da ima gde da ga smesti.

 17.    

  Dildo

  Selfi stik.