Fala, kolega, mada moram i ja da se setim nečega... Aj još jedno lako, ne pada mi sad ništa na pamet. Prvi seniorski klub Arjena Robena? Da vidimo ko je brži... :)
Boškoviču, hoću li ja i Kineze da čitam tako pravilno?! Daaaj bre, ovaj pijani Kovinjalo ga zove Šelstrem, ne Čelstrem, jer se to o kod njih često, ako ne i uvek, čita kao e. Ali kažem ti, tako bismo stvarno otišli u krajnost i čitali na stranim jezicima a ne na svojim...
Ja mislim da komentatori treba da izgovoraju imena pravilno, onda kada je fonetika ista kao u srpskom jeziku, ali kada je fonetika drugačija kao Francusko "R" ili oni nemački mešani glasovi onda po srpski brate.
Јес да сам први, ал узми ти, Грифине.
Fala, kolega, mada moram i ja da se setim nečega... Aj još jedno lako, ne pada mi sad ništa na pamet. Prvi seniorski klub Arjena Robena? Da vidimo ko je brži... :)
Psv
PSV, mada je verovartno negde i pre igrao.
Sidorf, Sedorf, Sejdorf, Zedorf! Čovek ima 3 titule LŠ s 3 različita kluba, al zato ima 4 imena kod 4 različite pijandure koje komentarišu na RTS-u-
Гронинген, ајде потруди се мало.
igrao je za groningen pre PSV.
Грогингем!
Groningen
a ja kucam sranja na zasterele postove, i preteče me!
NMF, rekoh ti, lagano je, ne mogu da se setim nečega... Preuzmi. :)
Ајде, Бошко, узми. Видим да си жељан :)
Kim Šelstrom! E to kad sam čuo, hteo sam da skočim kroz zatvoren prozor!
hahaha grifine blejče. čovek se čita Čelstrom pravilno, a ne Kalstrom. fejl :)
Ko je najbolji strelac SP u fudbalu 1990? Laganeza :)
Ја сам чуо Шалстром. И Кешељ се чита Кешељ па га на енглеском читају "КеСел". :)
Јестеееее, бре, а Ларсон се чита Чабалала.
Boškoviču, hoću li ja i Kineze da čitam tako pravilno?! Daaaj bre, ovaj pijani Kovinjalo ga zove Šelstrem, ne Čelstrem, jer se to o kod njih često, ako ne i uvek, čita kao e. Ali kažem ti, tako bismo stvarno otišli u krajnost i čitali na stranim jezicima a ne na svojim...
Skvilaći, beše? il Mila?
Ja mislim da komentatori treba da izgovoraju imena pravilno, onda kada je fonetika ista kao u srpskom jeziku, ali kada je fonetika drugačija kao Francusko "R" ili oni nemački mešani glasovi onda po srpski brate.
Da nije Lotar Mateus možda?