Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
bob, aj malo koriguj to prvo ime :D
Скилаћи.
I meni se čini da je Mateus...
skilaći, povuko me ovaj šaban iz Arsnala
nije baš za ovaj topic, ali mislim da se treba potruditi i sve čitati onako kako JESTE. Divac se potrudio da objasni nepismenim majmunima u americi koji ni svoju abecedu ne znaju da nije divaK, nego divac, dok je Peju bolelo qrac. Miha i Ibrahimović su odbijali da na dresu nose ime bez kvačice na Ć. Pa nek nauče italijani. Tako i treba.
Taj isti kovinjalo je onog poljaka što je bio u partizanu - Tomasz Rzasa, kog si ti(ako ga se sećaš) i svi ostali čitali Raša, on ga je zvao Žonsa pa mu se smejali, a zaista se čita Žonsa. Teško li je to raspitati se?
Јебем вас у уста, кад већ ситничарите, није Скилаћи, него СкилаЧи. Италијани то изговарају као Ч, јесте да је меко, ал је Ч!
Salvatore Toto Skilaći, ušao u reprezentaciju kao poslednji 22 igrač nakon povrede nekog redovnog reprezentativca. Ae bobe daj nešto mrsno da lupamo glave :)
Легенда си, кеве ми.
ja ću lagano, pa odo da spijem
ko je ovaj čika
http://content.artofmanliness.com/uploads/2009/09/Mark-Spitz.jpg
Ma sve je to ok, Bole, ali ja ipak mislim da bi to trebalo da bude u okvirima normale. Tog golmana se ni ne sećam, ne znam kad je bio u Partizanu, malo sam mlađi, ali ja bih ga zvao Raša. Jebiga, imamo drugačije mišljenje. Na kraju krajeva, ne pitamo se ni ja ni ti nego da nastavimo sa kvizom. Je l' Mlateus ili nije? :)
Марк Шпиц. Брате, не мож' то тако, кликн'о сам десни клик, вју имиџ и то је то. :) То чак и није гуглање.
š'o takobe?
A borat na slici mi je jako poznat....
e, pa ja nisam računao da češ da klikćeš, mi smo pošten svet
Pa što si klikn'o?! :)
vidiš, sve pošteni!
Мора да се скине слика, па да се аплоудује негде ручно. Овако је много провидно, сви би урадили што и ја. :)
Aj Peki, cepaj dalje. Ti uvek imaš nešto interesantno... :) Inače, Bobe, molio bih objašnjenje, ko je lik sa slike, pošto me mrzi da guglam kad je već izvaljen? :)
samo isprobavam linkove.
http://www.tribuneindia.com/2002/20021120/sp4.jpg
ko je ovo? :D :D :D
opet kažem - pošten ti je ovo svet, ne bi oni... daj pitanje. nema više slika ovako
Ериксон?