Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
борусиа д. - волфзбург 1-1 и 3+
фортуна д. - борусиа м. 2
цзв - мачва побједа цзв без примљеног гола
сампдориа - милан гг 3+
марсеј - анже марсеј добија са хендикепом 0:1
фрајбург - бајерн 2-2 и 4+
барселона - еспањол 1-1 и 3+
кристал палас - хадерсфилд 1
лајпциг - херта 1
ја сам ставио све у фиксу а може да се пробере из овога понешто
ахахах фазон ништа није прошло проклета је ова тема
retko igram 0-2 utakmice,ali sam danas igrao napredak partizan.morao sam.kvota 3.40 bila.
pogodim jos nant li 2 i 3 +. user teski.5 suteva u gol na tekmi i svi bili gol.kvota 5. gubio lil 2:0.
sastavicu za veceras ovo
inter lacio golovi.jos cu da vidim koliko.
vatserlo birsot x.i jos nesto cu naci.
u maxbetu 1.9 kvota na juve.koliko god da su vec osvojili titulu,mislim da bi trebalo da dobiju kaljari.na barsu 1.65.
kao gosti igraju jedni i drugi.
juve i 3+ 3.25
barsa i 3+ 2.2
2 prelaza.
manc iz x-2
atletiko x-1
a mozda najrealnije na manc,atletiko,juve i barsu.samo fiksevi.bude kvota 9,32
Cekam totenhem 0:0 za 16k i sutne onaj son prebedno i ovom prodje kroz ruke...
......
bukvalno je tekma trebala da bude zavrsena 0:0.ono sto si imao srece kod penala se desilo kasnije.
danas iznadjenja.
ajax 1 i 3+ 5.8
barsa 2 i 3+ 3.05
doduse, najrealnije je da budu obe x.
Odigram 4 jake tekme kvota 20, uplata 500din isplata 10k. Krenem ka kladionici i u kolima razmišljam da uplatim crvenu.
Na kraju ne odigram fikseve nego poluvreme ili kraj 1. Pošto je malo manja kvota dodam Udineze da pojačam..
Udineze 1:1 ostalo prošlo.
U stvari nije sve, čekao bih Rad. Nadam se da će da izgubi da se ne nerviram.
Gle Zvezdu jbt, vodili 0:2 a sad 3:2. Lolo
Poveo i Rad ukurac.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1097-8459480-1702
fulam i kardif su od 14 odigranih tekmi 13 zavrsili gg.jebemliga sad.gg je 1.6. gg klot ili gg sa kardifom u kombinaciji ili 3+, 4+...
frankfurt 1 i 3+.nisu igrali puno ovih dana tako da bi trebali doci.herti ne treba ni za sta i gube redovno u gostima.
stutgart mehengladbah 3+.stutgart od svih prima golove,a ponekad i oni daju neki.neka kombinacija sa kolovima.
Dodao bih Barsa gg
gg 4+ na to je 2,2.obzirom da je barsa,kapiram da je ok kvota.
inter juve 3 + 2.2 bas jaka kvota.mozda u se u poslednje vreme ne ubijaju od golova,ali obe ekipe jedna drugoj mogu uvaljati 3 komada.realnije juve,naravno.a da ne pricamo o najcescem rezultatu 2:1 ili 1:2.da se ne uplicem jos vise.poenta je da je kvota poklon.sto opet ne znaci da nece biti 0:0 :)
Odličan Sanitarni
Iskombinovao ovo 5 tekmi na mocartu kvota 14,7. Gledam malo mi nesto,odem na balkan bet isti tiket kvota 23,7.
Mocart najgora kladza na svetu sig sig
Da l je tolika razlika sve im jebem.
2.05 tamo 2.30, 1,58 tamo 1.8 Nakupi se
Tilmo šta se čudiš, jaja u Niš se pokvare za 2 dana dok severnije bar 5 puta mogu duže da stoje XD
bukvalno je izmedju mocarta i maksbeta razlika 25-30 posto u kvotama u korist maksbeta.
ja sam skroman.neka nas sve usere neki tiket danas.ne racunam one povrate.ukombinovao sam i ja ove tekme,ali nisu sve na istom tiketu.malo sam sarao jer se ne igraju u istim terminima,a tako subotom i nedeljom igram tikete.
Aj stavi te tikete da prepišem. Nemam poverenja u sebe.
Osim ako se ne plasis malera teme.