Кладионица

1. Prođe mi LŠ, obije utakmice 1pp X.
    Arsenal je dao gol, a Rajn Nekar vodi 15 razlike.
    Konačno neki pogođen.

2. Било би лепо да Интер уђе у кеца на крају.

3. Бајерн долази

4. Па и причам за себе, шта ме боли курац за вас. :)

5. Obije su X na kraju, džaba vam.

xD

Edit:

Čeka čoek keca na Inter za milju i po modernih....

http://www.youtube.com/watch?v=mvcysr4uMGY

6. Браво Скочимише.

7. Konacno da me usere.
    Prosao mi ovaj tiket sa Arsenalom, a na ovom drugom cekam sutra jos PSV i Bragu.

8. А ЈЕЛ САМ РЕКО ДА ЋЕ БАЈЕРН 2 ДА ДОЂЕ

9. Sad sam sabrao sve i oduzeo - dobio sam 6€ a uložio sam 10. Izvukao sam nešto i to na zadnjem tiketu koji sam uplatio.

I tek sad sam vidio da mi tuka nije stavila da Arsenal daje gol već čistog keca. Neće više dobijati bakšiš, crkla dabogda.

10. Pogledajte moj komentar na strani 129 pošto ne znam da citiram da bude crno...
    Nisam imao para više da uplatim nab'o sam 3300 na 500 dosta da se popije nešto sutra i isprati kup Uefa :).

11. PSV-LIL

Prolaz PSV.

Savjeti?

12. Ja stavio 1
    Mada njima odgovara i x, samo manji od 2:2
    Jebem li ga

13. Za mene je PSV kec cist. IMaju onog nekog plavusana,razbija kako igra,plus domaci teren.
    Nemojte misliti da ce kalkulisati,nece sigurno igrati na 0 0.

14. Данас се узимају репа

15. IMaju onog nekog plavusana,razbija kako igra

Ola Toivonen... ;) Ja nemam predstavu sta da igram...Jedino sto sam video je Spartak GG,Liverpul 1H,Man City 2-3 i Braga 2-3....Sve kvote su jebeno usrane,1.3 ili 1.35,ne znas sta da igras...Iznenadjenje za mene moze da bude Rendzers dvojka...

16. Viljareal - Napoli
    1.9 3,4 3,8
    Sta mislite?
    Po meni je nerealna kvota.
    Nije Napoli boranija.
    U italiji je bilo 0:0.
    Mozda x2 po kvoti 1.8?

17. Штутгарт 1

18. Mozda x2 po kvoti 1.8?

Iskreno ne znam koliko zanima njih kup Uefa...Imaju odlican tim,ali nemaju bas nesto dobru klupu,mislim da ne zele preterano da trose najbolje igrace,sabijaju u prvenstvu i mislim da ce do kraja,dokle god mogu da jure tituli ili mesto u LS.Mada,sve je moguce,mozda hoce oba trofeja...I ja bih igrao X2,ili opet 0-2...1:1 mi je rezultat u glavi.. :)

19. Sporting ce da prebije Rendzers. Rendzers je bulja.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.