Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
pa nije morao da kopa ko zna kuda,nego da sam razmisli.. totenhem je igrao bez bejla,van der varta i corluke.. Plus,moglo se predpostaviti da ce se cuvati povreda i zbog toga odigrati malo slabije.Kvota na winer je bila 3. Za duplu je morala biti manje.
Sto se tice danasnje LS. Inter igra ocajno,plus ovaj njihov leonardo i nije neko iskustvo naspram Van Gala. Plus bajernu konacno igraju zajedno roben i riberi,gledao sam ih sad protiv majnca,silni su. Tu cu da cepam winer 2.
Olimpik igra dobro gajbi,vratio im se sad neki igrac sredine koji im je mnogo vazan (zaboravio sam mu ime xD),samopouzdanje na max. Mancester je sila,al ferguson nije poznat kao covek koji jurisa na pobede na strani. I ovde cu opalim Winera 1,mada najverovatnije dolazi 0-1 gol,i eventualna pobeda nekog od timova sa 1:0.
P.s. Jel nikako ne daju u Mozzartu da se igra ili traze neke uslove?
Ja sam uplatio u mozzartu onaj prelaz. Doduse,ne u singlu,nego sam dodao jos neke 3,4 tekme prvo poluvreme 1+,pa stavio 200 din. Ne znam da li moze singl,al cisto da znate da moze da se odigra ako povezete sa necim. Nadamo se da ce proci. Bvdlga,hvala za info.
Meni krivo sto juce nije prosao Notingem - Preston :(
Pa pazi što se tiče Mocarta ja sam se iznenadio kad drugaru nisu hteli da otkucaju 2 utakmice ( obe kvota preko 2) nego su mu tražili i treću...On je igrao čiste 1...za winnere ne znam ali pretpostavljam da će tražiti
E kurac. Odlozena tekma. :/
mancester je mnogo slab u gostima nema sanse da ce da dobije veceras. da nisam puko sinoc na 2 tiketa i da se ne cuvam za sutra, igrao bi bar 1X tu, a mozda i cist 1.
Inter bi moglo da bude GG3+ fina je kvota
Svuda su blokirali tekmu do 2,ni u jednoj nije moglo da se odigra,jurcao moj drugar po celom gradu...i na kraju odloze...jebi ga...Ko zna zasto je to dobro,verovatno je mnogo ljudi i uplatilo,mozda ne bi smeli da nameste.Sad treba cekati kraj kola za 4 soma... :D
za kad je odlozena?
Одложени Немци ?
А јеби га, превише уплата.
Za mancester veceras ne igraju: Rio Ferdinand, Anderson, Majkl Oven, Đi-Sung Park, Antonio Valensija i Džoni Evans i Gigs.
Pa vi turajte dvojku.
А даааај, ставих 2
Nemoj me pogresno shvatis,ne pametujem nesto,al sta gledas ti pre nego sto odlucis da odigras neki tip? Koji ti je podatak vazan?
Ja sam Švabe turio na tiket, jedva sam se nabijedio sa likovima, htio sam se pobit' na kraju.
Kaže carina - ne može singl. Reko pa šta može - kaže može da vežeš još jednu. Ok, stavim i Arsenal, malo digao kvotu, uplate 5€, nisam im'o više kod sebe. Kaže - ne može ni to. A majke vam ga bezobrazne!
Zove on šefa, mumljaju nešto, cile-mile, i na kraju dozvoliše da uplatim marku devedeset na te dvije. Popizdim, odem do Meridijana - jedva ubijedih da stavim na tiket prelaz al' kaže ne može 28 kvota, može 5. K'o na buvljaku. Da mi plaćaš prelaz iz 2 u 1 petaka? Fala, doviđenja. Dok sam stig'o do treće kladionice - bezbeli poništili kvote. Aferim, rekoh.
A što se Lige šampinjona tiče - večeras sam igrao obije po X na kraju, na drugi sam met'o poluvremena X, vezao uz Arsenal daje gol i neki bezveze rukomet.
Imam još 3 tiketa al' to su boleščuge, ne d'o bog nikom.
Ја типујем Манћеста 0-1 а Бајерн 2
Ma stvarno su bre bezobrazni.. Meni su jednom prilikom nudili za prelaz iz 1 u 2 kvotu 12!?
Ja kazem,sisajte ga,za tu kvotu cu igram iz 1 u X. ODigram iz keca u iks,i dodje,sutradan odem i bulju im pomerim.A sto je jos jace,veca kvota bila na 1-X,nego na 1-2.
A jebote, da sam božije pitanje ne mogu da pogodim više od 3 utakmice po tiketu. Ovo je strašno. Već 10 dana drkam kurac za 2 utakmice. Šta god da sam odigrao - ujebalo je. Sutra stavljam 3 tiketa na neku tekmu i to keca, iks i dvojku. Garant će se odložiti utakmica.
Ма дај, не могу динар да узмем дуже време
Ja sam na Porto Sevilja imao prvo poluvreme 1+,i pao :jebemtiketudupe:
cek ne razumijem kako to daju kvote kako im se digne??
Cekam na jednom Arsenal 1 za 750,a drugi:
Inter x2
Marsej 0-2, mislio sam 0-1 ali ovako je sigurnije.
Psv 1
Braga 1
isto za 750
Sve tri su dojajne na poluvremenu.
Samo nek ostane tako.