Koj sam mamlaz jebem ti život, stavio sam Dinamo i Bragu 0-2, a oko Ajaksa sam prelamao između 1 i 0-2 i izaberem jebeni 1. Na 500 kinte sad bi dizao 2200...takva sranja mi se redovno dešavaju.
Ja sinoc eno padnem samo na onaj Hamilton,i onako iz besa odigram za 100 din
Majami 1
Dalas 1
Denver 2
i hokej Finiks 1 i uzmem 1500 din...kunem vam se srecniji sam nego ikad. :D
Evo jedan specijal od mene za singl..necete se pokajati..siguran sam 75%
MEC 1. RUSKE LIGE 1. KOLO 1. MEC 12H SUBOTA
ANZI - KRASNODAR
2.05
3.10
3.25
Domacini su doveli dosta sjajnih igraca u svoje redove,potpuno su se pojacali do pocetka sezone a samo je pitanje da li su se svi uskladili..Evo tih zvucnih imena koji su presli skoro u ovaj klub: Roberto Carlos
Mbark Boussoufa(iz anderlehta ga svi znamo)Diego Tardelli,Jucilei da Silva,Benoît Angbwa,Magomed Mirzabekov,João Carlos Pinto Chaves...i jos dosta igraca..
Saturn je zbog finansijskih problema odustao od takmičenja u 1.ligi. Njegovo mesto zauzeo je Krasnodar.
1 kao kuca..probajte 1-1...Na drugoj strani je dosta srba,cak muslin trenira goste,ali mislim da ce domacini pobediti.ipak imaju dosta kvalitetnih igraca...sta vi mislite?? jel prati neko
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Koj sam mamlaz jebem ti život, stavio sam Dinamo i Bragu 0-2, a oko Ajaksa sam prelamao između 1 i 0-2 i izaberem jebeni 1. Na 500 kinte sad bi dizao 2200...takva sranja mi se redovno dešavaju.
Ja skocio vec bio,reko' to je to...i penis.. :) nema veze,bar sam se nadao,volim tako za 20 din da nabacam gluposti,jednom cu proci...
Ajaks je večeras srušio pola sveta
Ako imate nalog na bet-at-home.com provjerite mail inbox i spam, ja sam dobio bonus 5e.
Taman dođe kad treba :))
Hoću danas da drmnem neki tiker za jedno 300 ozbiljan i neki od 50, pa ako neko ima neki kul par..
Inače, reče mi jedan drugar da bi danas trebalo da dodje:
Port Vale - Oxford 1-2, kvota nekih 30. Gledaću da ispoštujem.
1. FC Köln - Hannover 96 1X 1.38
FC Utrecht - FC Groningen 1 1.70
Łódzki KS Dolcan Ząbki 1 1.34
FC Zwolle - FC Dordrecht 1 1.33
Brescia Calcio - Inter 2 1.66
Stade Reims LB Châteauroux 1 1.99
Górnik Zabrze - Arka Gdynia 1 1.80
Pa proberite sebi :D
Evo sad jedan dobar tipster čitavu Jupiter ligu odigrao over 2,5
Sad izvucite i odatle za koju mislite da će biti golijada :)
Ja sinoc eno padnem samo na onaj Hamilton,i onako iz besa odigram za 100 din
Majami 1
Dalas 1
Denver 2
i hokej Finiks 1 i uzmem 1500 din...kunem vam se srecniji sam nego ikad. :D
Od mene za danas Frankfurt-Ingolstad 3+...
EDIT:I Minesota-Juta 1!
Ajaks je večeras srušio pola sveta
+1
И као што рекох, глупи Сити и Ливерпул изгубише.. :)
Одиграх за 30 евра
Лавал 0-2
МТК 1Х
Рен ПП0-1
Фсв Франкфурт 1Х
Evo jedan specijal od mene za singl..necete se pokajati..siguran sam 75%
MEC 1. RUSKE LIGE 1. KOLO 1. MEC 12H SUBOTA
ANZI - KRASNODAR
2.05
3.10
3.25
Domacini su doveli dosta sjajnih igraca u svoje redove,potpuno su se pojacali do pocetka sezone a samo je pitanje da li su se svi uskladili..Evo tih zvucnih imena koji su presli skoro u ovaj klub: Roberto Carlos
Mbark Boussoufa(iz anderlehta ga svi znamo)Diego Tardelli,Jucilei da Silva,Benoît Angbwa,Magomed Mirzabekov,João Carlos Pinto Chaves...i jos dosta igraca..
Saturn je zbog finansijskih problema odustao od takmičenja u 1.ligi. Njegovo mesto zauzeo je Krasnodar.
1 kao kuca..probajte 1-1...Na drugoj strani je dosta srba,cak muslin trenira goste,ali mislim da ce domacini pobediti.ipak imaju dosta kvalitetnih igraca...sta vi mislite?? jel prati neko
NE SIRITE PRICU OVO JE MOJ INSAJDER!
Bravo za info za ruse..
ja ostavljam ovo:
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/11/croatia/1-hnl/nk-zagreb/nk-zadar/941275/head2head/
Odnosno kec na zagreb.. zadnjih par godina igraju tako da domacin dobija.. vredi pokusati,a i nije nemoguce i bez namestaljke.. kvota je 1.7
Gazimudo,to moze i 1 i 3+,vidis da ih ovi deru sa po 3-1,4-1... :)
a pomozite mi da desfirujem ove:
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/11/ukraine/premier-league/fc-obolon-kyiv/fc-metalurh-zaporizhya/943365/head2head/
Meni deluje da je red na dvojku?!
1&0-2
a odavno nisam video da neko igra ceo zivot 3 za 3 sa nekim:
Pogledajte ovo:
http://www.soccerway.com/matches/2011/03/11/germany/2-bundesliga/karlsruher-sc/msv-duisburg/958975/head2head/
Znaci 2 ko kuca.. fale tri boda duizburgu da budu na nuli :)
Него, шта би са Карлсруеом оне године кад су били на почетку лиге у прва 3 у Бундеслиги ?
Ma uhvatili to sto se ostali nisu zagrejali :D
Evo bomba dana,nisam je par dana ostavljao:
FC Cvole - Dordreht 90 2 @5
Samo osecaj,nista vise :)
ja sam za danas odigrao:
Karlsrue - Duizburg 2 @2.5
Zagreb - Zadar 1 @1.7
Brno - Sigma 2 @2.1
Oberhauzen - Aue 2 @2.8
Bresa - Inter 2 @ 1.6
Keln - Hanover GG3+ @ 2.15
i imam jedan sprdacki,okacicu ako prodje..
ajde da se i ja vrnem malo na temu...
prvo da se najebem mame svim ekipama od sinoć i fudbal i košarka i rukomet... dabogda ostali bez svih ekstremiteta... eto toliko o tome...
danas sam ubacio ovo...
breša - inter 2
keln - hanover 1x
nimburk - zagreb x2
lusteanu - admira 2
altah - andra 1
ren - marsej 0-2
kvota oko 16...
Кад смо већ код дојава...Чавезе и ја сам имао исту дојаву...2-1