Кладионица

1. da vas ispoštujem pa da odigram? el igraš ti i koliko? imaš li kakvu analizu?

EDIT: e kurac vam je dojava... vi, bolan, ne znate ni kad se igra tekma, a kamoli šta drugo...

2. Obolon Kiev 0 - 0 M. Zaporozhye 60'
    Ako ne bude kec ima da raznesem Ukrajinu :/

3. kuku,sta mi radi ovaj karlsrue..

4. Pa red je da on pobijedi, prošlu su izgubili. Stvarno ne znam što si igrao protiv njih, klasika 3 za 3.

5. Moj tiket :

Utrecht - Groningen GG
    Bresia - Inter x2
    Anzhi - Krasnodar 1
    Bayern - Hamburger GG
    Leeds - Ispwich GG
    kvota 10 uplata 150 din
    jel mislite da moze da udje?

6. @ skocimis
    Jbg,ja pogledao onu zbirnu tabelu,i video da fale tri boda duizburgu.. jbg..

@ luksaa
    ma moze naravno.,deluje realno..

7. Hoffenheim - Dortmund 1 @ 4.1 kv
    Bayern M. - Sandhausen 2. @ 2,85
    Brescia - Inter SP2 @ 2.5
    Rio Ave - Sporting SP2 @ 3.35

8. FSV Frankfu. - Ingolstadt gg 3+ 2.2 kv
    Karlsruher - Duisburg gg 1.65 kv
    Bayern M. - Sandhausen 3+ 2,00 kv
    Bochum - Kaiserslaut 2&4+ 8,75 kv

I MRTVI DUISBURG ME ZAJEBE NAJMANJA KVOTA A IMAM GA NA DRUGOM TIKETU CISTA 2. Jebem ti baksuza!!!!

9. Аууу :)) да видите бруку , можда ћу сад да измалеришем ал ко га јебе.
    Данас је на чету нађем ортака из кладионе и чисто рекреативно му кажем да ми одигра неке текме из икса у 1,2 за 20 динара.малопре ја листам разговор да видим шта сам набацао ...

Адмира Х-2
    Легиа Х-1
    Ден Бош Х-1
    Утрехт Х-1

Адмира дошла, Легиа и Ден Бош иду из икса ,још само Утрехт да улети....и ове две у знак...

10. @ sas

nije te duizburg zajebao doslo je GG,zajebao te bajern,igrao si 3+,a bilo je 0:1

@laki
    srecno!

11. jebem li ga sta je popizdeo sam, da bajern, napisao sam iznad istog tu utakmicu. kad ovek nema srecu.. i to se vracam sa posla i reko ae kao za petak.. ono tuki.

laki, pa tebi ti covece dobitak preko 20k sigurno. na 20 dinara, to ga nema nigde. al sreca prati hrabre, aj srecno!

12. uvali ga inter, samo da ga ne prime do kraj meca. :)

13. еееее све иде лепо , чак ће изгледа и Утрехт да дође из икса ,ал га Легиа примила , губи а 70 минут , курве .......

14. Strašno koliko sam se iznevirao zbog Intera. Smeća, ne igram žabare više nikad.

15. Пао сам на усрани ФСВ ФРАНКФУРТ

16. Sutra kidisem na neku crkavicu pa reko' da pitam za misljenje:

Man U - 1
    QPR - 1
    Schalke - 1
    Guimaraes - 1
    Anzi - 1

17,25 kvota

17. Са Португалцима имам углавном лоша искуства, тако да бих овај Гимараеш избегао у широком луку. А и Шалке је непредвидив ове сезоне, остало делује ок.

18. 3 za 3 se uglavnom igra na pobedu kući...

19. hvala za tip, Dvajt.

20. Upravo sam dobio 2800 dinara na 500 uloženih na kladži! JESSSSS!!!! ::))))))))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.