Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Grujo, upravo to, pod uslovom da ti trebaju obe stvari.
meni je i jedna previše
Ja mislim da čovek uopšte ne treba da razmišlja već pusti stvari didu svojim tokom, ovako komplikujemo bez veze.
http://dash.ponychan.net/chan/files/src/141308543542.gif
toliko mi je muka od brze vožnje da to nije normalno
Žajke, idi na onaj manji ringišpil, tamo ne ubrzava mnogo.
AHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAH!
I taman sam bila u zli psihopata modu i posle manje od dvajes minuta sam prešla u tralala, mrzim vas. Jebem vam majku svima, počevši od Hanca Holcijusa, pa na dalje. ♥
Жајк, брате, па вози спорије. Лолололо
jbt, pa ovo nije normalno kako me glava boli, a moram na posao ići
Ovi veći Ringišpilovi sadrže 52 stolice, što predstavlja 52 nedelje u godini, ali ovaj moj problem nema nikakve veze s tim.
xzhajk oces zagrljaj?
bog je žajk
E, da, najlakše bi mi bilo da se odlučim ako ima ovakav glas, onda me bole uvo koji je od ona dva tipa! Stiv ♥
http://youtu.be/yNpvze9Z6Rs?list=FLaWlvGAJKc26LeniniLseow
Deep.
агилни ме мрзи због нечега штаћу сад :((((
и синоћ ми опет нешто одједном пукло у глави па решио да је огулим машиницом, сад ми ладно :((((((((((((((((((((8
staviš miljence za okrugli stočić kad izlaziš, izgleda šašavo ali mene više ne boli glava od mraza
Turi slušalice u uši. Sad ti se stvara turbulencija jer ti uši previše odudaraju od topološkog profila glave, dobićeš upalu spoljnjeg uveta.
I malo otvori usta ako puštaš glasno muziku, to čisto da se malo bolje rasporedi pritisak na bubne opne.
Jebac sto te nema na cetu?! lolol
Jes boga mi ovo zajebana stvar. Ja preko zime i kapu i kapuljaču. Inače duva promaja jebemaiku.
Cvokoćem pre neki dan na stanici, a koleginica sa kosom kao Dajana Ros mi kaže da i nije baš toliko hladno.
Bač se izviko na glavu, ogulio je i pojeo.