Strahujem da bi mogla otkriti moj kukavičluk jer loše je samo kad jedno vara. Ne usuđujem se da pričam o varanju i stvaram ponosit i miran život nas supružnika.- Tagore
Saga se nastavlja, uzeli su dve dvokrevetne sobe, njih dve u jednu, košarkaši u drugu, sinoć su na žurci skontale dva istetovirana portugalca (?!) koji su u apartanu blizu njih. Ovaj jedan se svidja drugarici, a košarkaš muva drugaricu. Ovoj mojoj se navodno niko ne svidja, kao simpatični su ali nemam razloga da brinem. Kreću joj plodni dani od danas
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://s17.postimg.org/4vz8iwrvf/Capture.png
Valdemare, zena te vara.
Ahahahaha
Staljinov, naravno :)))))
Kako čovjek odluči da ima ženu i ostale misterije ovog Stvoriteljevog univerzuma...
https://www.youtube.com/watch?v=zF9-Ln32vbo
Mačka ti je i mrtva i živa, ne muči se. Popij nešto i ne slušaj Abbu.
-But tell me does she kiss
Like I used to kiss you?
Does it feel the same
When she calls your name?-
A ja nju?
Strahujem da bi mogla otkriti moj kukavičluk jer loše je samo kad jedno vara. Ne usuđujem se da pričam o varanju i stvaram ponosit i miran život nas supružnika.- Tagore
vesnam, kad shvati da nema više šanse kod drugih.
Saga se nastavlja, uzeli su dve dvokrevetne sobe, njih dve u jednu, košarkaši u drugu, sinoć su na žurci skontale dva istetovirana portugalca (?!) koji su u apartanu blizu njih. Ovaj jedan se svidja drugarici, a košarkaš muva drugaricu. Ovoj mojoj se navodno niko ne svidja, kao simpatični su ali nemam razloga da brinem. Kreću joj plodni dani od danas
E ako kreću plodni dani, nemaš razloga za brigu.
Kako ce im popusiti surovo
Plodni dani su oni kada se najviše plode - Drašković
Znači, biće napaljena kao mangulica, tetovirani Portugalac meni izaziva lučenje vlage a kamo njoj. Preplanuli, tetovirani, drski....
Misliš, 'tetovirana Portugalka', Skočko? Zapravo, vi sportisti me nikako ne čudite. #demokratija#tolerancijamirljubav
Sve je za ljude :D
хахаха родиће ти вјерна љуба два мала деку_аода
Deky_aod - Svuda je
Deky_aod - Jebe je