Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Ginis je standard za skolski irski stout, nije najbolji stout koji postoji, ali je ozbiljno pivo u svakom slucaju. Novotarije su zapravo samo ozivljeni matori stilovi piva, nisu novotarije. Upravo je jedan od najpopularnijih "novih" stilova piva zapravo stout. Sustinski, nub si, to sto si cuo za Ginis ne znaci da je Ginis najbolji (iako je dobar) nego da postoji kao brend decenijama i da je tako izgradio prepoznatljivo ime.

2. Ginis je dobro pivo, ukusno pivo, kvalitetno pivo i sto je najbitnije kada se oblocem od ginisa mamurluk je laksi nego od mnogih do jaja izvikanih stautova. Meni dosta.

3. jel probao neko da stavi orase u bejlis preko noci, onda to sve da pomesa sa ginis pivom, i ostalim kikirikijima, indijskim orasima, pistacima i malo mleka i da izblenduje

oko tri dana kita stoji dignuta

4. petre pane ako ovo radi poso vodim te na kurve u kiss

5. Probaj brt, ako se ne prosereš kao grlica biće dobro.

A možda i stvarno radi jebem li ga samo ovo izgleda kao solidan recept za prolivčinu

6. ovo je onaj seltikov recept za mrave

7. jel probao neko da stavi orase u bejlis preko noci, onda to sve da pomesa sa ginis pivom, i ostalim kikirikijima, indijskim orasima, pistacima i malo mleka i da izblenduje

oko tri dana kita stoji dignuta

Ne treba ti bejlis moze i rakija, a nisu orasi u pitanju vec djumbir (dzindzer engleski), mogu i orasi ne smeta, potopis da trune i rastapa unutra i svako jutro po casicu, pricao mi matori jedan ima 4 zene.

8. Reme jel novi stil ili postoji decenijama?

9. Reme, koje pivo može biti žuto-narandžasto, mutno i gusto kao sirup, pio sam ga jednom i zaljubio se, a nisam mu zapamtio ime, znam samo da je bila ta flašica 0,33 od trista do četristo u pabu

10. ovaj recept sam cuo od starih lisaca gomila njih koji su ga koristili u doba dok kingovi, cijalisi i ostalo nije postojalo....znaci bas obaj sa bejlisom i orasima i ginisom, power punch ga zovu

11. Ja sam pravio sebi energetsku bombu.. Kilo meda i kupim na meru po 100 grama oraha, lešnika, indijskog i brazilskog oraha, badem, polen, suvo grožđe, sve to iseckam što sitnije (polen ostavim da prenoći u vodi inače si najebo sa stomakom) i to sve pomešam u veću teglu, uzimao sam po dve tri supene kašike ujutru i uveče. Nuspojava je bila i ta da sam posle samo par dana počeo da dobijam nekontrolisane erekcije i skok mog ionako visokog libida. Nisam uzimao zbog toga jer mi u ovim godinama ne treba hehe, ali eto kome treba neka napravi. Opako jebačko gorivo

12. neki lik valja kamagru po ns. izlepio ko moler svaki ulaz.kaze dostava na kucnu adresu.

13. Probacu ovo, nisam jebo dvaput zaredom ima godinu i po dana

14. зајечарско пшенично изашло јуче. можда најбоље наше пиво ако не рачунамо крафт пива. 65 динара

15. Opa, valjalo bi probati.

16. Reme, koje pivo može biti žuto-narandžasto, mutno i gusto kao sirup, pio sam ga jednom i zaljubio se, a nisam mu zapamtio ime, znam samo da je bila ta flašica 0,33 od trista do četristo u pabu

Ne znam, pola pšenice je tako. Možda si pio onaj sokić od Hoegaardena, ili tako nešto. Gde si pio? Tako možemo lakše da utvrdimo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.