Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
I da poželimo što bolje suđenje, bez (zlo)namernih sudijskih grešaka.
Meni se sviđao i rad Nikitovića, jel se tako zove? Šta će sada biti sa njim?
Njega niko i ne pominje, a odradio je solidan posao...
Ipak, Kari je Kari.
Jes, tako su i na Đukića zaboravili čim je Antić došao.
Ali Antića nećemo da zaboravimo...
Tole odlazi, i povedi svoje Pi(ž)one!
Већ су се јавили неки да опросте дуг. Чини ми се да су неке две компаније или агенције, нисам запамтио шта тачно беше и још неки људи укључујући Пешића коме се дуговало за прошли мандат. То је већ нешто, солидан почетак.
Нађох изјаву:
Е јебига. Зна ли се колико се дугује и колика су то растерећења?
Ма ко ће га знати, често се појављују опречне информације... У вези са дугом. Те 11, 12, 9 милиона... А за растерећења се само ово појавило.
Pešić održao prvi trening.
Već smo duplo jači ;-)))))
Отворих тему , а заборавих да питам овде. Има ли ко ?
Бомба на помолу.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=09&nav_id=540927
А званично представљање тима биће 5. октобра у Пиониру на утакмици са минхенским Бајерном који у тиму има садашње и бивше репрезентативце Немачке.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=09&dd=09&nav_id=540854
Цокулићу, ја немам.
Стигао Морисон, потписао једногодишњи уговор. Ракочевић и Ашкрабић опет тренирају с нашим играчима, а тренинзима се прикључио и Петар Поповић. Видећемо шта ће бити с њима тројицом... Цене годишњих карата остају исте као и прошле године - 1000 трибине, 3000 партер. И да, Цвеле напунио 18-ту и потписао четворогодишњи уговор.
Kakav pajdoman dos'o...
Dosli James i Popovic:
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Star_Belgrade_(basketball_club)#Depth_chart
Људи, ја бре ништа не разумем ово око Човића. Је л то још један у низи крими серија? Као, остало нам само име Звезда, а све остало њиово? Ништа ја ово не разумем.
Ajde bre ZM, a čija je bila do sada? Skupljali se likovi da čerupa kol'ko ko stigne.
Daleko od toga da mi je Čović sipma lik, ali ovi prvi potezi su me prijatno iznenadili: Pešić...
Bolela me patka što su Džaja i Cvele zgrtali milione, kada smo bili prvaci Evrope, i sveta.
Ako neko može da iskoristi potencijal Popovića onda je to Pešić.
@decko_koji_obecava
Ko je James? Ne provalih na linku.
Ма само питам, кажем, ништа не разумем око тога, па зато.
Неких десетак минута на линку је био у тиму Звезде Леброн Джејмс... Него, не видим како Поповић и потенцијал могу да стану у исту реченицу
@YouCantHandleTheTruћ
Čovek je imao par uspešnih sezona, uostalom igrao je čovek i sa Bodirogom (čiji doduše nisam preveliki fan) za reprezentaciju!
Sa Lebronom bismo već bili solidni, mada gušio bi Nedovića...
I da bre, zar ti nisi grobar? Što nas provociraš!!!! ;-)))))))))))