КК Црвена звезда

1. U KLS deremo paću 3:0

2. тешко, биће много прљавије, извући ће дуло нешто на брезобразлук и љигавост

3. 3:0 u kls prosek razlike 29+ po tekmi, prejadni su realno. Rebić će da im piša u usta.

4. Biće prljavije to je sigurno, ali sad smo probili psihološku blokadu i muda su nam narasla i imamo bolji tim. I da sudije malo Bobija zaštite guzićemo ih

5. тешко, биће много прљавије, извући ће дуло нешто на брезобразлук и љигавост

+3249. Jedino mu je to ostalo, sve ostalo je usrao. I Akojona oter'o posle mesec dana, kol'ko već. A nije ni umeo da ga koristi.

U svakom slučaju, očekujem pobedu od jedno 18 razlike. Druga će da bude tesna pobeda.
    Al ne treba zaboraviti da se oni ni u kom slučaju neće predati. Setite se sa Đetićima, 0:2 gubili, prošli dalje.

6. Šta je moglo da ti ne bude jasno leba ti?

7. Pomešao si kls, partizan, i ABA i Cedevitu?

8. Ništa ja nisam pomešao.

9. http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1024#post_3186943

+3249. Jedino mu je to ostalo, sve ostalo je usrao. I Akojona oter'o posle mesec dana, kol'ko već. A nije ni umeo da ga koristi.

Odnosi se na Duloa.

U svakom slučaju, očekujem pobedu od jedno 18 razlike. Druga će da bude tesna pobeda.

Odnosi se na Cevitanu i Zvezdu, tj. njihove predstojeće mečeve.

Al ne treba zaboraviti da se oni ni u kom slučaju neće predati. Setite se sa Đetićima, 0:2 gubili, prošli dalje.

Odnosi se na Cevitanu i Budučnost, njihovu polufinalnu seriju i pet mečeva.

Ne znam šta tu nije jasno.

10. Prvi deo o paći i kls-u, onda da su se vratili posle 0:2 od đetića?

11. e sad kad si editovao post, razložio šta se na šta odnosi, jes malo razumljivije.

12. Aj sačekaj malo da ti se zaukće mozak, pa onda. Nisam znao da je na temi o KKCZV, zabranjeno pričati o takmičenju koje ta Zvezda igra.

EDIT: Sad sam se setio, jedan pričao o Evroligi i Abi pre mesec dana, od tad mu se izgubio svaki trag... :((((

13. e sad kad si editovao post, razložio šta se na šta odnosi, jes malo razumljivije.

Ništa ja nisam editovao.
    Pretpostavljam da misliš na post sa prethodne strane. A ni ovaj gde stoji edit nisam editovao, stoji više radi shege, shale...

14. ti si u snovu nekom

15. Ti si stvarno prso. Post stoji kako je stajao, to što sam naknadno morao svaki da citiram i da ti objašnjavam jer ne možeš da pohvataš to je drugo. Ne znam u kom si tripu, al editovanje je kad isti jebeni post promeniš, dodaš nešto, ili ti obrišu sliku čike sa 70 din. u rukama. Ako napišeš jedan post, pa posle deset minuta još jedan, to nije jebeni edit.

Po33.

16. Боби 12,5 +
    Ђенка 13,5 +

Вилијамс асистенције 8,5 +

Митровић скокови 7,5 +

Прште поклони у Премијеру, пожурите.

17. дајте стриминг

18. ајде слепи дај стриминг и кечапа озго

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.