Ljudi ajde neka me nejko prosvetli jer zaista nemama pojma. Čiji je dupli Vučićupederu?
ja mislio dzoni jer se pojavio kada je ovaj prestao da dolazi a posle sam mislio da je jerihon jer serenda o politici. Sad nemamo pojma ko je al direktor mu kevu zna
Спустили су ти квоту на пензионера на 1.8 и на газимуда на 1.45, ваљда није фрка, куц'о сам.
Иначе, у специјалу има и игра (али само за сингл!) да се погоди време тачног доласка првог гробара на њихову тему:
00:00 - 2:00 2.7
02:00 - 6:00 2.05
6:00 - 10:00 1.9
10:00 - 12:00 1.7
Никад више - 3.4
Cenim +42 u finalu superlige
Oću 5 k na Penzionera da stavim. Mere li to?
Edit: i da vežem sa ovim za FMP, vajdica.
тек следеће сезоне може да се очекује да их набија ефемпе, ове неће ићи ниједна више од 12-15.
едит: не може један пар боксеру, мора да се веже јбг.
едит2: е онда ок, откуцао сам ти брт :*
mozart povuko par:
kevavucicapedera - ciganivukajlija
namešteno da je napune
Ljudi ajde neka me neko prosvetli jer zaista nemam pojma. Čiji je dupli Vučićupederu?
41-penzos
13 titula-gazimudo
Fmp-vucicpeder
dulo mag-janpi
sns govna andrej vucic-dzeriko
7k stavljam
Не знамо и не занима нас, само искулираш кад упадне овде и све океј.
Иначе, боксеру, добро си ти везао ово, ни мени јанпи није најсигурнији, што кажеш прескочи понекад у последње време.
Али ове две 1/1.
Aco nači ako uleti jače od 5 k sam dobar? Ok, tj :*
Gonzo, 99% je Džerikov dupli. Kurajber nije sigurno to da znate da ne trzate bez veze.
ja mislio dzoni jer se pojavio kada je ovaj prestao da dolazi a posle sam mislio da je jerihon jer serenda o politici. Sad nemamo pojma ko je al direktor mu kevu zna
Brate da je Kuretov dupli, to bih znao.
Шта икога боли курац чији је дупли... Заобилазим само, и суперишка.
Псето, не може брт, ограничење на 4 пара, а и ти баш нашао да угасиш кладионицу, после не можемо опет да гађамо, а биће прилике фалабогу.
Tegijev dupli
Onda izbacujem janpija
Rolaj mi ova cetri za pet soma da bude makar za kvlt klabing maya berowic stajl
ČIME ME DROGIRAŠ
VJERUJEM TI SLEPO
Спустили су ти квоту на пензионера на 1.8 и на газимуда на 1.45, ваљда није фрка, куц'о сам.
Иначе, у специјалу има и игра (али само за сингл!) да се погоди време тачног доласка првог гробара на њихову тему:
00:00 - 2:00 2.7
02:00 - 6:00 2.05
6:00 - 10:00 1.9
10:00 - 12:00 1.7
Никад више - 3.4
Kucaj mi i specijal 02-06 za somacu ko ga jebe
Ima i plus/minus: na koju temu ce prvo doci
Nasa 1,85
Njihova 1,85
Паметно играш брт, то сам и ја синглирао, и то рачунам тамо око 4 и нешто да бане неко да жврљне пост реда ради, кад већина спава.
imam dojavu da prvi na njihovoj temi postuje Pakao Juga
i da će da napiše