да бане неко да жврљне пост реда ради, кад већина спава.
time sam se i vodio
Inace plus/minus cu odigrati na njihovu temu cenim da ce oko cetvorke truc/mlatoni ili neko od ovih koji prate basket napisati vidjenje utaknice na njiovoj temi oko cetvorke
nasi crnci koji imaju platu stotine hiljada miliona maraka 1,15
sns i covic 1,30
arapi rusi pomoc drzave 1,6
sponzori 1,9
tepic 2,15
namerno su izgubili 2,4
dulo 349
Pa jebo vas patak niste dali kvotu na spominjanje zamrzivača, zaleđenosti i ostalih zimskih čarolija. A kapiram da bi kvota bila do jaja mala za spomnjanje Čovića i privatnog kluba.
sns i covic 1,30
sponzori 1,9
tepic 2,15
namerno su izgubili 2,4
dulo 349
nisi dilivio
Mada sad kad gledam nije to bas to jbg janpi sam kapirare pijan pa kao janpi a ne gledam ko sta pise nego furam svoju spiku hehe
gonzo
Pa jebo vas patak niste dali kvotu na spominjanje zamrzivača, zaleđenosti i ostalih zimskih čarolija. A kapiram da bi kvota bila do jaja mala za spomnjanje Čovića i privatnog kluba.
гонзо, дао сам квоту 1.07 да вуцицупедеру спомиње фмп први, а ако буде споменуо то све у пакету (фмп, замрзивач, човић, железник) квота је феноменалних 1.75!
Njiova da kometarišu kao. Penzioner da dođe na njihovu daj mi kvotu 4 npr da se obogatim. Ok?
A da dođe na njihovu Penz od 06 do 10 morel 7.5?
time sam se i vodio
Inace plus/minus cu odigrati na njihovu temu cenim da ce oko cetvorke truc/mlatoni ili neko od ovih koji prate basket napisati vidjenje utaknice na njiovoj temi oko cetvorke
Пензионер на њиховој теми постује између шест и седам сати изјутра - квота 2.4 јбг, то је сигурица брт.
Krivci za poraz po njima:
sns i covic 1,30
sponzori 1,9
tepic 2,15
namerno su izgubili 2,4
dulo 349
Penzioner izmedju 6 i 8 ujutru je kvota 1
Kurac onda RadmiloKg neću da rizikujem jbg
јанпи креће да убија децу по насељу, квота 1.25. Стави ми кућу и 10 ари јагода на то.
Axaxaxaxa
блокирано, шоми, јбг.
блокирали то и игру да пензионер долази између 6 и 7 сати јбг.
Kvota da ko prvi postuje ne napise ni rec u vezi utakmice 1,4
Gonzo
sns i covic 1,30
sponzori 1,9
tepic 2,15
namerno su izgubili 2,4
dulo 349
nisi dilivio
Mada sad kad gledam nije to bas to jbg janpi sam kapirare pijan pa kao janpi a ne gledam ko sta pise nego furam svoju spiku hehe
E jebi ga pseto, prokletstvo poslednjeg posta na strani, zato ga i nisam snimio.
гонзо, дао сам квоту 1.07 да вуцицупедеру спомиње фмп први, а ако буде споменуо то све у пакету (фмп, замрзивач, човић, железник) квота је феноменалних 1.75!
Coa upiši me za dva soma, na kvotu 1.75 nije uopšte loše.
RadmiloKg koji si zelenaš ti anđele jbt
pa ovo je najbolja kvota u ponudi. 1,75 a sigurica ko za penzosa
знао сам да је требало да додам и "пиб" и "нико не може да забрани ефемпеу како ће да се зове" па онда да ставим 1.75. јбг сад :(
е, а уопште нису нереалне квоте, какав сам букмејкер!
http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1293#post_3206387
попадасте фино за сад, као и увек, кладионица је увек у плусу!