КК Црвена звезда

1. Kae Miško na tnjiteru da od danas kreće u potragu za džinovskim mamuzama...
    Da li to znači da Bobi ide u San Antonio? (^_-)

2. Распоред такмичења у првој фази Евролиге:
    1. коло (15. и 16. октобар): ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Стразбур
    2. коло (22. и 23. октобар): Реал Мадрид – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
    3. коло (29. и 30. октобар): Химки – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
    4. коло (5. и 6. новембар): ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – Фенербахче
    5. коло (12. и 13. новембар): Бајерн Минхен – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
    Реванш мечеви на програму су 19. и 20. новембра (6. коло), 26 и 27. новембра (7. коло), 3. и 4. децембра (8. коло), 10. и 11. децембра (9. коло) и 17. и 18. децембра (10. коло). Топ 16 фаза почеће 29. децембра и трајаће до 8. априла, док ће се плеј-оф Евролиге играти од 12. до 26. априла уколико буде неопходно да се игра пет утакмица. Фајнал-фор на програму је од 12. до 15. маја.

Б92 је крив за онај горњи распоред што сам окачио.

3. Da li to znači da Bobi ide u San Antonio? (^_-)

Kolega je malo pre zvao Miška za kratak intervju oko Jokićevog ugovora sa Denverom i ovaj je rekao da je Bobi završio posao oko NBA lige. Posle toga se pojavilo to na tviteru, pa i ja pretpostavljam da je reč o San Antoniu.

4. LOOOOOOOOOOOOL

Bobinator jebe!

5. Sad će da kara Kobija, Lebrona i ostale čamuge!

6. Džonimire svi su preneli taj tvit koji je ostavio Miško. Eno ga i na Mondu, a ima vest i na B92.

7. Ko je Luke Haradonyg?

8. ВУЋИЋПЕДЕР ГЛАВНИ ПРОМОТЕР АКЦИЈЕ: ИЗАБЕРИ ИГОКЕУ!
    http://igokea.rs/wp-content/uploads/2014/09/Igokea-ser-naai.jpg

9. Dolazi nam ovaj Luke Harodyng najverovatnije. Kakav je?

10. JEBOTE! Ali je i moguce da je Boban potpisao za Dalas a me za San Antonio..

11. Dolazi nam ovaj Luke Harodyng najverovatnije. Kakav je?

Za plakanje, ima retko ruznu mehaniku suta. Nadam se da se sprdas.

12. Gde je igrao? Ne izbacuje mi Gugl ništa.

13. Brt ovo je informacija od proverenog lika. Pregovaraju sa njim.

14. Gde je igrao? Ne izbacuje mi Gugl ništa

Naravno da ne izbacuje kad je Rasni nepismen. Nije Haroding, vec se radi o ovom igracu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Harangody

Mada nisam cuo da se pregovara sa njim.

15. Овај је неки к'о Раденовић. Гледам његову статистику и нисам нешто одушевљен. Мислим да нам је неопходан. Можда као резерва Митровићу и Калинићу, мада већ имамо Тејића.

16. Samo znam da pregovara sa nama. A ako mi je taj lik rekao to onda znači da je istina 100%.

17. Rasni insajder!
    Pozdravi Čovića kad ga vidiš i prenesi mu moje najsrdačnije pozdrave i prouči mu da očekujem i njega i Vesnu i Fiću kod mene na ručku za Svetog Jovana.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.