КК Црвена звезда

1. Rasni je bre Ristović. Zna da nam dolazi Harangodi. Sto ne bi dali 300 000 za cetrvrtu cetvorku

2. Kurcimo se boli nas kurac

3. Sto si uranio brt, futing pre basketa?

4. Ima se može se. Harangodi lik sa najodvratnijim sutem. Posle one francuskinje crne.

Ma koji futing, nema basketa. Usrali se ljudi posle mog maestralnog povratka na teren

5. Ma koji ce nam kurac harangodi samo da uzima minute tejicu. Koji usput objasnjava u repki kao i guduric(trojke 4 od 5 na prosloj) i rebron od kog nema nista ali ajde... Zagorac isto odlican.

Pa nisi imao bas neki povratnicki debi sto se za njusku koja je smrdela na vinjak ne moze reci.

6. Ma koji Harangodi. Kapiram da će da bace pogled na ovog Nastića sto igra letnju ligu za GSW. I da traže crnca beka. A toga bar ima pun kurac.

Gledao sam malo te u20. Gudurić odskače dosta. On, rebron, Zagorac i Tejić su iznad ostalih. Mada, i Davidovac nije loš. Samo da ode Jaka. Duzmemo i za njega neki dinar kao i za Bobija.

S obzirom da nisam mesec ipo potrčao, bio sam sjajan. Ti si ipak bio dopingovan, i imao posebnu motivaciju protiv debelih metalika

7. Lol koja je coki madjija. Kao stekli se uslovi da se odmrzne zvezdana a u stvari je CZT pod blokadom BATa od prvog jula.

A boli ga djoka, sprda se malo cova. Kad vec ima ovaca kojima je svejedno, sad ce samo da zaledjuje jedan, odmrzava drugi klub, placa za svaki po 2,5% i bole ga paja.

Jos sam da ukapira da moze da uzme mnogo bolje igrace pa da im plati 2,5% a ne da uzima neke Dzenkinse .

COKI DOVEDI LEBRONA U SRBIJU!

8. I pozdrav za Gonza objektivnog novinara iz objektivnog sportskog ruznala.
    Evo imas priliku za eksluzivu, sa svim slucajno niko ne objavljuje ovo.
    http://www.fiba.com/pages/eng/fc/expe/fat/p/openNodeIDs/19681/selNodeID/19681/sanctions.html

ps. Slobodno potipisi sebe, ne moras da me pominjes.

9. Ovi vasi uzeli kredit da isplate dugovanja i zatvore budzet za ovu godinu.

10. Ajde po stoti put da napišem pa možda shvatiš, ja samo pomažem kolegi koji je direktno zadužen za Zvezdu. Prema tome, ne odlučujem šta će biti objavljeno i koji će se tekstovi raditi. Što se tiče te blokade BAT, to je najverovatnije zbog Raška Katića pošto mu Zvezda koliko znam još uvek duguje pare. Doduše u sekciji iznad sanckija gde se vidi spisak svih koji su iz nekog razloga tužili klubove nigde se ne spominje Zvezda ili neko od bivših igrača, tako da slučaj zbog kojeg je doneta takva odluka izgleda tek treba da bude objavljen.
    A inače za sve zanteresovane, naročto navijače Partizana, ne tripujte se da je Zvezda prepuna para, pošto je Radonjić nedavno produžio ugovor tek kada je sa klubom postigao dogovor da mu isplate četiri ili pet plata od devet koje mu duguju iz prošle sezone. Ni to nije nigde objavljeno, što je šteta jer bi se videlo koliko to država sipa pare u košarkaški klub, pošto je to postalo uvreženo mišljenje. Kao što nije objavljeno nigde da je Dženkins sredinom sezone odbio i da trenira zbog dugovanja plata.
    Što se tiče ovoga oko objektivnosti mene ili novine u kojoj radim, iskreno me zabole kurac ko će šta da misli.

11. A inače za sve zanteresovane, naročto navijače Partizana, ne tripujte se da je Zvezda prepuna para, pošto je Radonjić nedavno produžio ugovor tek kada je sa klubom postigao dogovor da mu isplate četiri ili pet plata od devet koje mu duguju iz prošle sezone. Ni to nije nigde objavljeno, što je šteta jer bi se videlo koliko to država sipa pare u košarkaški klub, pošto je to postalo uvreženo mišljenje. Kao što nije objavljeno nigde da je Dženkins sredinom sezone odbio i da trenira zbog dugovanja plata.
    Što se tiče ovoga oko objektivnosti mene ili novine u kojoj radim, iskreno me zabole kurac ko će šta da misli.

Naravno da je prepuna para. coki video da moze da plati samo 2,5% od svega sto nakupi, pa tako placa samo one koje mora (wilijams, dzenkins) da ne bi sirili pricu po svetu kako su neredovno placeni. za domacu sirotinju, i kozojebaca radonjica mu cvile jaja tako da ga zabole kurac da li ce da mu kaze ja odoh..
    a to sto nije objavljeno si bas lepo rekao. jer se za partizan objavljuje i kad se opsuju na treningu,al gazda coki ne da da se rusi imidz kluba. to sto ti mislis da je to uradjeno zato sto ljude zabole nije istina, nego verujem da je receno da se ne objavljuje.

jel odradio taj tvoj glavni kolega (i jel mozes ti nesto da mu predlozis) npr neki intervju povodom pitanja za covica u vezi UPPR? samo saopstenje na sajtu koji minut pred ponoc? tako se obavestava javnost o jednom od najvaznijih pitanja kluba? Gde je konferencija? kako to da je on rekao da fmpu niko ne moze da zabrani kako ce da se zove, pa da czt nije clan sd crvena zvezda, pa do toga da je zvezda samo jedna i da se fmpova titula pripisuje sd crvena zvezda? ili kako to da je rekao da uppr ne moze biti zavrsen ranije, a onda godinu dana pre roka odmrzava zvezdanu?
    a o tome koliko drzava sipa pare u taj klub isto mozes da pitas covica zasto czt ima 840 racun, koji se koristi za DIREKTNE KORISNIKE DRZAVNIH SREDSTAVA?

12. Čović neće hteti da daje nikakve intervjue za UPPR, sve dok sam ne bude želeo tako da ne vredi da ga moj kolega uopšte zove, a inače ne želi da ima mnogo posla sa Čovićem pošto veoma dobro zna ko je i šta je Čović, kao u ostalom i svi mi.
    Plaćanje 2,5 posto duga, nije isto što i plaćanje igrača koji su igrali prošle sezone, ne mešaj te dve stvari.

to sto ti mislis da je to uradjeno zato sto ljude zabole nije istina, nego verujem da je receno da se ne objavljuje.

Zaista bi mogao da prestaneš da mi ubacuješ reči u usta. Nigde nisam napisao da nije objavljeno zato što ljude zabole kurac, a tek nisam nigde negirao da je instruisano da se to ne objavljuje. Zapravo nisam ni spominjao instruisanje.

Što se tiče toga što je klub oko izlaska iz UPPR izdao saopštenje tek uveče i što nije bilo nikakve konferencije i zašto se javnost obaveštava na takav način o važnom klupskom pitanju, tu zaista ne mogu da ti pomognem. Ja nisam funkcioner kluba pa da mogu da odlučujem kako će i na koji način oni obavestiti javnost, tako da na tvoja pitanja u vezi toga ne mogu da ti dam neki pametan odgovor pošto sa tim nemam veze.

Za račun koji spominješ ja znam, samo sam napisao da nisu u pitanju basnoslovne sume novca u pitanju, u suprotnom se ne bi dugovalo igračima.

Pošto si mi skoro, ako se ne varam, prebacio kako više ne delim informacije evo ti je jedna. Doduše nepotvrđena, pa je uzmi sa velikom rezervom. Navodno je Danilović već imao spremne papire za ulazak Partizana u UPPR, ali je Dule to odbio.

13. Gusti dobro si čuo za B licence. A fer plej se neće sigurno odnositi samo na kupovinu igrača, ima i ono "najplaćeniji igrač", ima gomila stvari. Al kontam da neće više moći da se radi ispod tezge, što nekima ne odgovara A nisam znao da su nam garantovana 2 mesta.

Deluje tako, mada kako su počeli agresivno delovalo je kao da ode sigurno u petu utakmicu. Sad je sve na našoj strani, al' jebiga, i dalje mislim da smo bliži petoj utakmici, al' videćemo. I treća rešava, ako se tu neka ekipa odlepi na 6-7 razlike to je kraj vrlo verovatno.
    Ali s druge strane teši kako se marjanović snalazi kod udvajanja i njegovo kretanje uopšte, ako kalinić i dženkins budu u ritmu i u trećoj to je to.

Gledao sam malo te u20. Gudurić odskače dosta. On, rebron, Zagorac i Tejić su iznad ostalih. Mada, i Davidovac nije loš. Samo da ode Jaka. Duzmemo i za njega neki dinar kao i za Bobija.

КК Црвена звезда је, у склопу мера реализације УППР, као давалац франшизе изнајмила своју франшизу на коришћења у периоду од пет година примаоцу франшизе, за шта од примаоца франшизе прима накнаду, којом се измирују обавезе даваоца франшизе према повериоцима, а истим је уговором предвиђено да свако повећање вредности франшизе у периоду коришћења (у виду трофеја, учествовања у такмичењима, тзв. "гудвил") припада давоцу франшизе.

Давалац франшизе није у стечају како то неки умеју да кажу. Усвајањем УППР стечај који је отворен у само једном кратком моменту истим решењем је и затворен. Давалац франшизе није чак ни у стању мировања, већ је активни правни субјект, који ће у складу са уговором о франшизингу, након истека истог, поново постати носилац бренда Црвене звезде, што за навијаче Звезде није уопште толико ни битно јер оно шта су они заволели и оно чему су они својим присуством, ангажовањем и љубављу дали толику вредност да су је издигли на питање живота и смрти, и даље егзистира.

14. Pošto si mi skoro, ako se ne varam, prebacio kako više ne delim informacije evo ti je jedna. Doduše nepotvrđena, pa je uzmi sa velikom rezervom. Navodno je Danilović već imao spremne papire za ulazak Partizana u UPPR, ali je Dule to odbio.

I? Jel se to dogodilo? Nije.
    Bili su i Teletovic i Hezonja na korak od KKP pa im u CV ne pise da su igrali za nas.

Što se tiče toga što je klub oko izlaska iz UPPR izdao saopštenje tek uveče i što nije bilo nikakve konferencije i zašto se javnost obaveštava na takav način o važnom klupskom pitanju, tu zaista ne mogu da ti pomognem. Ja nisam funkcioner kluba pa da mogu da odlučujem kako će i na koji način oni obavestiti javnost, tako da na tvoja pitanja u vezi toga ne mogu da ti dam neki pametan odgovor pošto sa tim nemam veze.

Za račun koji spominješ ja znam, samo sam napisao da nisu u pitanju basnoslovne sume novca u pitanju, u suprotnom se ne bi dugovalo igračima.

Ama covece ti kao novinar bi trebalo da imas DUZNOST i obavezu prema istini. Dakle ne sta ti covic kaze da objavis nego da objavis sve sto je relevantno.
    Svaki iole normalan novinar bi postavio pitanje A GDE JE KONFERENCIJA, a o tome koliko i tebe i tvoje kolege "novinare" zabole za istinu govori i taj podatak da ne znas za 840 racun, sto je jedan od vecih skandala u srpskom sportu.

Plaćanje 2,5 posto duga, nije isto što i plaćanje igrača koji su igrali prošle sezone, ne mešaj te dve stvari.

A jel znas ko se sve nalazi u okviru onih 97,5% i zasto si sad diksriminisao prethodne igrace Zvezde? Uostalom ,zar nije covic TRANSPARENTNO pokazao koliki je budzet i odakle je namiren, odakle manjak?

Sve je super, lako je biti objektivan novinar za rubriku SAH, FORMULA 1 i TRKE KONJA.

p.s. ovaj dole post nisam citao ,al sam video rec FRANSIZA, pa preporucujem autoru posta da procita UPPR , ako zeli mogu mu poslati na mail.
    Inace je bilo gde u svetu nemoguce da jedan tim NE ODIGRA NIJEDNU UTAKMICU u sezoni a da osvoji trofej,a tek je nezamisliv slucaj da neko ko se ne takmici 4 godine moze da igra najvece takmicenje na kontinentu.

15. Ama covece ti kao novinar bi trebalo da imas DUZNOST i obavezu prema istini. Dakle ne sta ti covic kaze da objavis nego da objavis sve sto je relevantno.
    Svaki iole normalan novinar bi postavio pitanje A GDE JE KONFERENCIJA, a o tome koliko i tebe i tvoje kolege "novinare" zabole za istinu govori i taj podatak da ne znas za 840 racun, sto je jedan od vecih skandala u srpskom sportu.

Hahaha brate do jaja. Napravio si od mene novinara koji se za sve pita u Žurnalu i sad mi prebacuješ što nisam napisao ovo ili ono. Za slučaj da si propustio nešto u mojim postovima, ja ne pišem po Čovićeom nalogu. I pročitaj molim te još jednom moj prethodni post, lepo sam napisao da znam za račun 840.
    I molim te, bez licemernih poziva na na dužnost i obavezu prema istini. Ako sam nešto naučio kao novinar, navijače Zvezde i Partizana istina nikad ne zanima, pošto uvek imaju neku svoju bez obzira šta se napiše. U svojim tesktovima sam i dan danas objektivan, samo što je lakše bilo sa Formulom jer nisam imao posla sa domaćim šljamom u kojem naši klubovi ne oskudevaju.

A jel znas ko se sve nalazi u okviru onih 97,5% i zasto si sad diksriminisao prethodne igrace Zvezde?

I ponovo ći ti napisati da ne mešaš stvari koje su određene UPPR sa tekućim ugovorima. Tekući ugovori nemaju veze sa UPPR i nisam diskriminsao nikoga.

16. Osoba koja kuva kafe u informeru nikada ne moze biti nazvana novinarem. Ne znam sta vi ocekujete od gonza. Cuvao glasacke kutije za SNS, ostrasceni panter i sad odjednom novinar... daj, nemoj da se zajebavamo.

17. Jesi, diskriminisao si jer su odredjeni igraci iz stare zvezde ostali u onih 97,5% , tako da ne vidim zasto to ne bi moglo da se uradi i sad, jer jelte taj klub se sad nigde nece takmiciti. Ova nova zvezdana je cista ko suza. Do nekog novog duga :)

ja ne pišem po Čovićeom nalogu

Da ovo si u pravu. Nije da pises jer ti je rekao, nego NE PISES jer je rekao tvom kolegi za kog radis

U svojim tesktovima sam i dan danas objektivan

Koliko si naputa pisao Crvena Zvezda Telekom kad si pisao tekstove o njoj, i zasto nijednom?

18. A inače za sve zanteresovane, naročto navijače Partizana, ne tripujte se da je Zvezda prepuna para, pošto je Radonjić nedavno produžio ugovor tek kada je sa klubom postigao dogovor da mu isplate četiri ili pet plata od devet koje mu duguju iz prošle sezone. Ni to nije nigde objavljeno, što je šteta jer bi se videlo koliko to država sipa pare u košarkaški klub, pošto je to postalo uvreženo mišljenje. Kao što nije objavljeno nigde da je Dženkins sredinom sezone odbio i da trenira zbog dugovanja plata.

Čović o BAT-u: Priča se da smo državni projekat i da se davimo u parama, a eto koliko su te priče tačne!
    http://www.mozzartsport.com/vesti/covic-o-batu-prica-se-da-smo-drzavni-projekat-i-da-se-davimo-u-parama-a-eto-koliko-su-te-price-tacne/110312

Svaka slicnost gonza i covica je slucajna.

19. Osoba koja kuva kafe u informeru nikada ne moze biti nazvana novinarem. Ne znam sta vi ocekujete od gonza. Cuvao glasacke kutije za SNS, ostrasceni panter i sad odjednom novinar... daj, nemoj da se zajebavamo.

Slobodno mi napiši nešto sa originalnog naloga govno bezobrazno.

Da ovo si u pravu. Nije da pises jer ti je rekao, nego NE PISES jer je rekao tvom kolegi za kog radis

Čestitam provalio si me. Uvek sam voleo ljude koji mnogo bolje od mene znaju kako ja radim svoj posao.

Koliko si naputa pisao Crvena Zvezda Telekom kad si pisao tekstove o njoj, i zasto nijednom?

Svaki tekst koji sam radio u vezi za Zvezdom je imao to Telekom. Doduše morao bi kupuješ Žurnal pa bi se i sam uverio.

20. Gazi brt, kakva je situacija sa Partizanom ? Jel istina da spremate transfer bombu u vidu Slobodana Mitića Žuće iz KK Zdravlje Leskovac ?
    http://kkzdravlje.com/wp-content/uploads/2013/10/Slobodan_Mitic.jpg

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.