КК Црвена звезда

1. Nekoliko pitanja za strucnjake:

- Kada je UPPR postao zakonska forma u zakonodavstvu Srbije?
    - Koje su pravne posledice za subjekt koji je u mirovanju?
    - Da li subjekt u mirovanju gubi plasmane u ligama i takmicenjima u kojima se nalazio u trenutku zamrzavanja?
    - Da li ce kosarkasi KK Zvezda Telekom potpisati ugovore sa KK Zvezda?
    - Sta zakonodavstvo Srbije kaze o nastavku takmicenja u ligama posle 5-godisnjeg mirovanja i neucestvovanja u istim?

I na kraju najvaznije:
    - Da li precutno odobravanje ove pravne zavrzlame od strane FIBA, ABA i KSS znaci da se ustvari nista nije ni promenilo u odnosu na prethodnih par godina?

2. Svaki tekst koji sam radio u vezi za Zvezdom je imao to Telekom. Doduše morao bi kupuješ Žurnal pa bi se i sam uverio.

Link?

A neka, ne zelim da kupujem i donosim pare firmama koji sponzorisu klub za koji ne navijam. Naravno ovde ne ukljucujem ono gde ja mogu da prodjem jeftinije (tipa sigurno necu preci u Telenor za sest puta gore pakete jer je nas MTS odjebao) ali za ovako neke zajebancije koje mogu da procitam na netu ili nadjem kod nekog drugog, neka hvala.

Čestitam provalio si me. Uvek sam voleo ljude koji mnogo bolje od mene znaju kako ja radim svoj posao.

Cekaj, zar nisi rekao da covica ne zovete jer znate ko je covic i kolega zna sta sme a sta ne sme? Predpostavljam da ako tvoj sef ne sme, ne smes ni ti.

Slobodana Mitića Žuće

Zuca legenda, voleo bih ga u svetom dresu

3. Jebote, citam komentare i smesim se. Prosto je divno koliko su jadni i na sta su spremni sve, samo da ne priznaju poraz. Sledece sezone kad im Dalo bude prvi plej, ima da kmece, ali se nece secati sigurno kada smo mi bili u toj situaciji i kad nam je Aleksej Nesovic fazon bio prvi izbor. To se zaboravlja naravno. Uglavnom, imacemo lepe fikseve u Eurocupu sledece sezone, Bezbradica, Dalo i Vanja Marinkovic kao glavna zvezda, verujem da mogu da pomrse racune Solnoku.

Sto se tice nas, treba dobro odraditi prelazni rok. Ukoliko je moguce, zadrzati veci deo ekipe (Bobiska ide, Vilijams i Djenka verovatno), ali naci adekvatne zamene za ovu trojku. falilo nam je jacine u reketu cini mi se ove sezone u El, nije mogao Bobi sam, i neki bek suter koji moze da sasuje 15 poena. Djenka je pokazao da moze, ali oscilira dosta, srecom pa je tempirao formu za kraj sezone kada je bilo najpotrebnije. Bice zanimljivo svakako. KOja pobeda vise u EL bi bila slag na torticu, ali opusteno, tu je sledeca sezona.. :)

4. Link?

Ja ne pišem za sajt Žurnala tako da ne mogu da ti dam link. A iskreno malo postaješ dosadan sa tim da ja tebi nešto treba da dokazujem pošto me onako paušalno optužiš. Ne čitaš Žurnal, ali znaš da nisam pisao Telekom u tesktovima o Zvezdi. Onda si brate vidovit.

A neka, ne zelim da kupujem i donosim pare firmama koji sponzorisu klub za koji ne navijam.

Žurnal i Politika sponzori Zvezde? Jako dobar fazon.

5. Uglavnom, imacemo lepe fikseve u Eurocupu sledece sezone, Bezbradica, Dalo i Vanja Marinkovic kao glavna zvezda, verujem da mogu da pomrse racune Solnoku.

De ti zivis brt

6. Ja ne pišem za sajt Žurnala tako da ne mogu da ti dam link

cek, kod vas se ne pojavljuje svaki tekst iz pisanog izdanja na sajtu?
    Onda da se ogradim, ako ste toliki moroni,ali mi je neshvatljivo da tekst vezan za npr osvajanje titule u kosarci nije isti u novinama i na sajtu.

Jel imas neki clanak kod sebe? Da vidim gde si to napisao Zvezda Telekom (a da nije sad oko UPPR) pa da ti se izvinim ko coveku.

De ti zivis brt

Aj sto ne zna za Daloa i Evrokup,nego sto ne zna za Dzenkinsa :D

7. cek, kod vas se ne pojavljuje svaki tekst iz pisanog izdanja na sajtu?

Pojavljuje se uglavnom, ali u veoma skraćenoj verziji baš zbog toga da bi ljudi i dalje kupovali novinu.
    Tekst oko osvojene titule ja i nisam kucao, već kolega.
    Nemam nijedan članak kod sebe, ali ne verujem ni da bi ti značilo kad bih ti i poslao, pošto kako si krenuo najverovatnije bi me optužio da sam Telekom dokucao pre nego što sam ti posalo članak.
    I moraš konačno da shvatiš, glavne stvari oko Zvezde (pa i oko tog UPPR) ne radim ja nego taj kolega. Kao što sam već napisao ja služim kao pomoć njemu kada su utakmice Evrolige za izjave igrača i slično, kao što sam to isto radio i sa kolegom koji prati Partizan. Ponekad kucam neke najave ili odjave mečeva i to je to. Ne kucam ja na dnevnoj bazi tekstove oko Zvezde.
    Pošalji mi mejl u pvt, pa ću se potruditi danas na poslu da skinem pdf žurnalovih strana sa mojim tekstovima pa da vidiš da li sam kucao to Telekom ili ne.

8. Verujem ti. Ne mogu da se nacudim koliko debilan princip sa tim satro skracenim verzijama za sajt (i bas Telekom da skrate lolo) jer NIJEDNOM NA SAJTU NIJE PISALO CRVENA ZVEZDA TELEKOM.

A sto se tice ovog kolega ili ne, ti bese meni odgovorio da zurnal nije vise ciganski medij od kako su otisli sa Markane (ili je to bio pseto). Pa ovo sto ti pricas, i ono sto ja vidim je jasan pokazatelj da jeste.

9. To ti nisam ja rekao nego pseto, a ja ne mogu da ubeđujem ljude da lij e ciganski ili grobarski. Svako gleda drugačije.

I evo linka vesti oko BAT. Kao što sam ti napisao u pitanju je Katić, mada iskreno nisam znao za Simonovića i Dragićevića.

10. Mozes da gledas kako hoces, al novine kojima coki govori sta da NE PISU, ili koji ne smeju da rade svoj posao i da ga nesto samo PITAJU, uz to spinujuci sa imenom kluba i samim UPPRom sigurno nisu ni nezavisne, a bogme ni grobarske

11. Evo ti link sa sajta Žurnala, intervju sa Vilijamsom koji sam ja radio mada na sajtu nisam potpisan ispod teksta. Obrati pažnju na prvu rečenicu.

http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/20447/markus-vilijams-bilo-je-ovo-dugo-putovanje

Evo ga takođe moj intervju sa Cirbesom. Ograđujem se od naslova, to je promenjeno ja sam stavio drugačiji u novini. Takođe prva rečenica u tekstu. Ima li još neka zamerka.

http://www.zurnal.rs/kosarka/zvezda/20405/cirbes-novine-svasta-pisu-pa-tako-i-da-je-na-mojoj-tetovazi-moja-bivsa-devojka-a-nije-tako

I tako je bilo u svakom mom tekstu ove i prošle sezone.

12. A pogledaj pred kraj.

Много тога било је за памћење у овој Звездиној сезони, али је Вилијамс по нешто ипак могао да издвоји.

dakle jednom Zvezda Telekom, jednom Zvezda.

EDIT: a evo u onom izvucenom boxu, "Zvezdin plejmejker"

13. A koji je tvoj potpis, ili inicijali, da obratim paznju, bar na ovom na netu

14. Hahahah Gazi kolko si ti naporan lik brt

15. dakle jednom Zvezda Telekom, jednom Zvezda.

Brate osnova novinarstva je da ne ponavljaš jednu reč trista puta u tekstu. Negde je Telekom, negde je samo Zvezda, negde je napisano crveno-beli. Posle svega što sam ti posalo ti mi brojiš koliko puta je pisalo Telekom? Ima pravo Šomi, stvarno si naporan.
    Inicijali su mi M. T. ali sam ti već napisao da nisu stavili moj popis ispod teksta na sajtu. U novini ga ima, ali na sajtu ne.

16. Nisam to znao za Djenku i Daloa

Tipujem na Kuzmica. A ocekujem nekog camugu sutera dobrog. Pitanje je da li Jaka ide, iako mu je realno vreme. Sto se mene tice, samo Brancilo da ostane

Jaka je teška debilčina. Situacija iz kafane od pre mesec i po dana, prepričava mi ortak:

Kalina, Edo Murić, Sava Lešić i Jaka u kafani, Jaka smara neku devojku pola sata, ona ga ne jebe dva posto i lik ode. Prilazi joj drug posle toga, kaže - Molim?? Znaš ti koga si iskulirala? Ma znam, kaže, smarao me lik već pre. I ništa, on tu posle blejao s njom, pokazala mu poruke od Jake, kaže koje su to pičkopaćeničke fore haha... Reko jesi smuvao bar ti tu ribu, kaže ma de da skidam Jaki ribu, si lud

Ne znam što ga gotive ljudi toliko, Jaka je indijanac. Neko napisao kako nije napredovao u Zvezdi. Koji kurac napredovao, dečko se unazadio totalno. On je dok je bio u Olimpiji imao utakmice sa po 30 poena u Evroligi, nemojte da se zajebavamo, svi smo se radovali kad smo čuli da će da dođe. Sad u drugom delu sezone momak ne može vola da ubode, a i u odbrani je dosta pao. Tako da ako postoji mogućnost, on da se tera u kurac, ali ostaje 90% jbg.

EDIT:

Dangubić je mnogo napredovao i garantujem da će za neku godinu da bude bomba igrač. Samo neka radi, neka menja izbačaj, da popravi oba ulaza... Pogledaj Luku koja razlika ove i prošle sezone. Očekujem to i od Dangubića.

17. Brate osnova novinarstva je da ne ponavljaš jednu reč trista puta u tekstu. Negde je Telekom, negde je samo Zvezda, negde je napisano crveno-beli.

Pa cekaj, ti mi kao dokaz nudis da si svaki put napises PRAVI naziv kluba,a ono jednom pise Telekom a dva puta samo Zvezda..
    A te osnove se sigurno ne odnose na subjekat u clanku.

Zamisli pises clanak o predsedniku vlade Aleksadndru Vucicu i onda skratis to na samo predsednik. I onda kao, pa isto je to predsednik, predsednik vlade, AV, sta ima da se ponavljam.

Ako vec pricas o tom ponavljanju, onda nema potrebe da sest puta u tekstu napominjes da nastupa za CZT i da je imao uspesnu sezonu sa CRVENO BELIMA i da je plejmejker CRVENE ZVEZDE. Nego lepo kazes u prvoj recenici ko je i sta je, a posle pricas samo o sustini intervjua.
    Doduse, dvozuboj Srbiji treba ponavljati, da se usadi u glavu.

18. Pa cekaj, ti mi kao dokaz nudis da si svaki put napises PRAVI naziv kluba,a ono jednom pise Telekom a dva puta samo Zvezda..
    A te osnove se sigurno ne odnose na subjekat u clanku.

Zamisli pises clanak o predsedniku vlade Aleksadndru Vucicu i onda skratis to na samo predsednik. I onda kao, pa isto je to predsednik, predsednik vlade, AV, sta ima da se ponavljam.

Ako vec pricas o tom ponavljanju, onda nema potrebe da sest puta u tekstu napominjes da nastupa za CZT i da je imao uspesnu sezonu sa CRVENO BELIMA i da je plejmejker CRVENE ZVEZDE. Nego lepo kazes u prvoj recenici ko je i sta je, a posle pricas samo o sustini intervjua.

Doduse, dvozuboj Srbiji treba ponavljati, da se usadi u glavu.

Poslednji put ti govorim, nemoj mi stavljati reči u usta. Napisao sam da sam u svakom tekstu koji sam radio o Zvezdi uvek kucao i Telekom, a ne da koristim samo Telekom u tekstovima. I ne znam koji kurac više hoćeš od mene. Mrtav ladan me optužiš za nešto, ja ti nađem i pošaljem linkove i ti naravno iako si pojeo govno i dalje pokušavaš da me učiš poslu i još mi brojiš koliko sam pita napisao. Da li postoji neki standardni broj koliko bi puta trebalo u tekstu da stoji Telekom koji bi tebe mogao da zadovolji ili si jednostavno rešio da se isereš po svemu što napišem na ovoj temi.

19. Kakav megalol poslednje dve strane, prosto mi milina gledati kako groboši taman sažvaću i zgrgoljaju musper i onda im Gonyo sipa još. Polako bre, udavićete se, aman!

П Р Е Љ Е П О
    Р
    Е
    Љ
    Е
    П
    О

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.