КК Црвена звезда

1. Jebem im majku u pičku grobarsku

2. Jel vam imalo jasno sada, nakon što se klub za koji ste navijali prethodnih sezona volšebno preimenovao u 'Ivo Lola Ribar', da ste stvarno bili u zabludi? I ne možete sada reći da je ono bila Crvena Zvezda kada je Zvezdana reanimirana. A ono što ste zvali Crvena Zvezda za 15 minuta je preimenovano u Ivo Lola Ribar. A nekada je bilo sve bolje. Hoćete li i sada ostati dosljedni pravcu svome pa nastaviti navijati za KK Crvena Zvezda Telekom Ivo Lola Ribar ILR FMP (jer je to po vašim riječima stvarno Zvezda, prava, nepatvorena)? Jer, jelte, sami rekoste, nije bitno kako se zove?

3. Ja koliko vidim piše da je KKCZT preimenovana, što je moguće da je tačno obzirom da je UPPR završen, i da se franžiza vratila na Mali Kalemegdan

Vidis kako je to prosto objasnio covek gore, urednik RSB.

Potpisujem da ni oni sami ne znaju o cemu se ovde radi, ali posto oni nikad nisu ni navijali za Zvezdu, vec protiv Partizana, nije im ni bitno. Navijace i za Kairat ako moze da pobedi Partizan. To ti je ta filozofija, sportska i zivotna. Pogledaj im samo lidera, sta je pricao pre 10 godina sta prica danas. To su bre ljudi bez morala, karaktera i ikakvih principa.

4. De ode kalinic?

5. Neki Turcin napisao na tviteru da potpisuje za Fener 2+1

6. Cisto sumnjam. Mada i ako ide ide uz obestecenje

7. Njemu Miško menadžer? Ako jeste ne piše mu ništa na Tviteru, a ne videh nijedan izvor osim par vesti po sajtovima...

8. Ja se nadam da su se napržili svi, odlazak Kaline bi bio mnogo zajeban za nas... Pogotovo jer je pitanje koliko bi para mogla Zvezda da potroši na nova pojačanja, pre mislim da će da isplate ove što im se duguje...

9. Ma nema od toga ništa. Ne bi Željko doveo Kalinu nikad, razočarao bi Gazimuda tako

10. Nadam se da je laž.
    Pa neće svi osim Blažiča otići?

11. Ja mislim da će vam dangubić otići ipak igrati za pravu zvezdu nije isto što i igrati za FMP ipak je on grobar kekeke

12. Ako odu Dangubić i Blažič- pojačanje!

13. ti si pglu ako misliš da je odlazak dangubića pojačanje

on i kalina su nam vrhčina
    njih 2 cirbes vilijams nam baš baš trebaju

14. Danguba uvek zasere kad je najbitnije + je glodar.

15. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=13&nav_id=1015010

Kakve mutljavine jebem ti sunce, prvo izbrišu iz registra CZT i upišu ILR a onda umesto CZ upišu CZT i kao sve je kul, to je to. Bila bi fora da sad neko napravi KK Crvena Zvezda pošto je ime slobodno.

16. Maltoni dje su vam titule?
    Heheeehehe

17. Malo je smešno kad ovo pita Rasni koji je bio u mudima kad su cigani prethodni put uzeli titulu.

18. Al smo je sad uzeli, a to je prošlost.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.