КК Црвена звезда

1. Neki vaši se popalili da možete da izvučete milion za Kalenića, plač.

2. Kaliniću je menadžer Aca Rašković, čovek koji je menadžer Željku Obradoviću i Bogdanu Bogdanoviću.
    Ukoliko bi ga Zvezda i prodala Fenerbahčeu, najviše što može da dobije je maksimum 500.000 evra. Zapravo visina obeštećenja će zavisiti od Kalinićeve eventualne plate u Feneru. Ako Zvezda uspe da zabode pola miliona, Kalinić bi na primer igrao za 300.000 godišnje. Ukoliko Zvezda uzme recimo 400.000 hailjada na ime obeštećenja, Kalinić bi dobijao godišnje takođe 400.000. To su normalne stvari i tako se stalno radi u košarkaškim transferima. Generalno ako Zvezda reši da proda Kalinu mogla bi stvarno da zabode tih pola miliona, pošto sumnjam da će Kalina da nešto zacepi za tu godišnju platu, s obzirom da je skok sa 90.000 koliko je maksimalno primao u Zvezdi (neproverena informacija) na potencijalnih 300.000 za njega najverovatnije odlična solucija.
    Inače, ako ode Kalina Zvezda najverovatnije uzima od Miška Zagorca.

3. https://pbs.twimg.com/media/CJzcTtaWIAAuA2W.jpg

Uzgred, ne primajte se na spinove iz M6 skole. Jer kako kazu upuceni ljudi i pravi novinari:

Aris Barkas:

Considering the fact that Zvezda is currently the richest basketball club of ex-Yugoslavia, it’s not expected to be easy for Fenerbahce to get one of its most talented player.

Za 3 godine od 15 milona evra duga do najbogatijeg kluba na Balkanu. U neprofitabilnom sportu bez da su prodali ijednog igraca. Srbija je zemlja cuda. Zadrzace oni i Kalinica i Vilijamsa, san o final fouru mora da se ostvari radi placebo lecenja muke i frustracija gomilanih godinama, makar i kroz FMP. Jedan narod, jedan vodja jedan klub. SNS-PINK-INFORMER-ZVEZDA-CECA

4. A ti znaš ko su upućeni ljudi i pravi novinari ahahahahaha
    Napisao neki Turčin svoju opservaciju i vučićpeder odmah poverovao. Na stranu što Turčin veze nema, pošto je Cedevita najbogatiji klub na Balkanu.

5. Ajde da stavimo sve na stranu i reci da li si ozbiljan:

pošto je Cedevita najbogatiji klub na Balkanu

Nemoj da gledas realan izvor budzeta i ostalo, vec novac dostupan za bacanje poslednjih godina. Reci mi molim te da li si ozbiljan?

6. Царе нико те не јебе ни два посто, угини више јеботе.

7. Miso opet te neko dirao. Vidis da razgovaram sa novinarem

8. Nemoj da gledas realan izvor budzeta i ostalo, vec novac dostupan za bacanje poslednjih godina. Reci mi molim te da li si ozbiljan?

Da, ozbiljan sam. Potpuno je druga stvar što vi paranoišete da Vučić rebalanse budžeta radi zbog Zvezde, da su pare za saniranje štete u Obrenovcu od poplava otišle u Zvezdinu kasu i da ne nabrajam dalje.

9. Slušajte svi vi, jebala vas i Zvezda i Partizan!

10. Da, ozbiljan sam.

Onda je to tragicno.
    Vilijams, Dzenkins, Marjanovic, Kalinic, Blazic, Cirbes. Gle majstore, te spinove mozes prodavati svojoj ciljnoj grupi, glasacima SNS-a. Svakom drugom (2+ mozdane celije) ovo zvuci zaista smesno. Odnosno bilo bi smesno da nije tragicno.

11. Vučiću, šta ima?

12. Cekaj, Gonzo, ti stvarno verujes u to da Kalinic prima 90k godisnje u CZT?
    Dok je bese Danguba izabrao CZT umesto Partizana jer su oni ponudili 150k a KKP 100k

Cokijeva masinerija.

I da, aj molim te objasni i ukratko ovaj spin oko primanja OBESTECENJA za Marjanovica kome je istekao ugovor, pritom nije ni draftovan a o godinama da ne pricam.
    Ajde molim te, upucen si u pricu, samo to objasni.

13. I SPARSI DAJU ZVEDI PARE
    DRŽAVO REAGUJ

14. Cekaj, Gonzo, ti stvarno verujes u to da Kalinic prima 90k godisnje u CZT?

Kao što sam napisao informacija je neproverena.

I da, aj molim te objasni i ukratko ovaj spin oko primanja OBESTECENJA za Marjanovica kome je istekao ugovor, pritom nije ni draftovan a o godinama da ne pricam.

Koliko sam upućen, nema trika da Zvezda može da dobije onu nenormalnu cifru od pola miliona o kojoj se piše. To je čista glupost. Jedni način po kojem bi Zvezda nešto novca mogla da dobije za Marjanovića je ukoliko su se klub i Bobi dogovorili o nekoj varijanti vezano za ugovor, pošto je on imao 2+1 sa Zvezdom. S obzirom da je Bobiju Miško agent, a sa druge strane je Čović tu varijantu ne bih isključio.

Cokijeva masinerija.

Poštedi me ovoga, molim te. A ako već ne možeš da me poštediš, onda me i nemoj ništa više pitati jer mi svejedno nećeš verovati šta god da napišem.

Onda je to tragicno.
    Vilijams, Dzenkins, Marjanovic, Kalinic, Blazic, Cirbes. Gle majstore, te spinove mozes prodavati svojoj ciljnoj grupi, glasacima SNS-a. Svakom drugom (2+ mozdane celije) ovo zvuci zaista smesno. Odnosno bilo bi smesno da nije tragicno.

Što se onda ti potresaš. Em imaš 2+ moždane ćelije, em ja to prodajem svojoj ciljnoj grupi, odnosno kako ti kažeš glasačima SNS. U svakom slučaju ti si bezbedan.

15. I da, aj molim te objasni i ukratko ovaj spin oko primanja OBESTECENJA za Marjanovica kome je istekao ugovor, pritom nije ni draftovan a o godinama da ne pricam.

imao je neku klauzulu za tu +1 godinu, i ja sam tek nedavno saznao od gustog kad smo bili na proslavi titule. Necemo fazon zabosti pola miliona ali je 250k realna cifra. Jbg ljudi ne znamnsta vam nije jasno u prici da coki i misko uzmu neki procenat, to je kao da su mamic i terzic poslovali

16. Kasam posve smirio strasti i iščitao iljadu komentara po sajtovima, ne smem, a da ne primetim radonjizam entog stepena. Kod našeg trenera mi smeta što ga najviše cenim kao gospodina i šaljivdžiju, a ne kao košarkaškog trenera, jer mu je to možda peto životno zvanje. Ne možeš, a da ne primetiš. da je on ovaj zadatak ispunio realtivno lako. Ali, priznaćete, bio je to lak zadatak! U Partizanu imaš 4 igrača (Mačvan, Gagi, Pavlović, Milutinov), jedan ajfon i jedno balinče iz dežele. Nije teško zatvoriti trojicu od te četvorice sa ovako dugačkom klupom + ajfon nikad nije ni bio ajfon nego kineska kopija, a slovenačko balinče mu dođe iks faktor koji sam nikad ne može biti dovoljan. Kad naspram takve krnjave čete sve sa peharnicima Božom Đumićem, Bezbradicom, ispraznjivačem noćnih posuda Daloom, i nekom tamo nedokazanom žgadijom, staviš relativno mudaste igrače tipa Kaline, Mitrovića, Đenke, Vilijamsa epilog je poznat i prije kraja.

Lako je biti general posle bitke, i priznajem, a i svako treba da prizna, da se malo bojao eliminacije.

17. Gonzo, koliko je tacna informacija da Kalinic ima izlaznu klauzulu od 400,000 evra i da Fener uopste ne pregovara sa FMP-om, vec sa njim licno?

Ukoliko ostane u Zelezniku, to je milion + godisnje, cisto da se zna.

18. Kao što sam napisao informacija je neproverena.

Nisam te pitao da li je informacija proverena nego da li ti kao neko ko je upucen u sport i desavanja u njemu verujes da je Kalinic, kao vicesampion sveta presao u CZT da igra za 90k godisnje i pristao na visegodisnji ugovor?

Jedni način po kojem bi Zvezda nešto novca mogla da dobije za Marjanovića je ukoliko su se klub i Bobi dogovorili o nekoj varijanti vezano za ugovor, pošto je on imao 2+1 sa Zvezdom. S obzirom da je Bobiju Miško agent, a sa druge strane je Čović tu varijantu ne bih isključio.

Aha, znaci SAS se kopcaju na ledjima pa ce da dozvole da plate 500k zato sto je tamo neki srpski muljator smislio kako da im proda nesto sto je besplatno?
    Dokle idu te nebuloze? Sta oni su silno hteli Bobana pa im nije problem da plate?
    Ostavite sport na strani, ovo je pre svega biznis. A tu pogotovo mislim na NBA. Pa onda na Miska. Sve se bojim da bi on rizikovao svojih 4% od NBA ugovora da bi ga ostavio cokiju i da sledece godine nestane sa kosarkaske mape.

Poštedi me ovoga, molim te. A ako već ne možeš da me poštediš, onda me i nemoj ništa više pitati jer mi svejedno nećeš verovati šta god da napišem.

Nisam ni mislio na tebe, mislio sam na sveukupna desavanja. Prvo odledjavanje Zvezde, pa menjanje imena Zvezde u CZT, a CZT u ILR, zatim ona blokada kako bi ispalo da su u dugovima (a taj klub inace nece vratiti nista), pa hajpovanje sa ciframa oko MILION evra za Kalinica, pa kako Blazica trazi pola Evrope do toga da NBA placa igrace kojima je istekao ugovor i imaju skoro 30 godina.
    MOra se nekako ispinovati javnost da pare nisu tek tako dosle s neba.
    A ti mozes da pricas koliko hoces da se ne sipa, sipa se i te kako (pogledaj pod 840 racun)

19. Jbt sve sami strucnjaci iz ekonomije. Kenjaju o procentima, ciframa, ugovorima a nemaju pojma o materiji ni 1 posto.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.