Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
IGRA LI GUDURIĆ???
дао је тројку чим је ушо
Dosta loša ABA ove godine po kvalitetu. Osim Cedevite sve boranija.
Ko ima Arenu sport ima prenos dva novoformirana i relativno nepoznata tima - KKFMPILR - Tajfun.
Idi jedi zob.
Bravo Vule, neka si im reko (objasnio), sad ih se malo okani brt, njihov život, njihova stvar za koga će da navijaju.
I da, jebem ti majku.
Tompson slab u ovih par utakmica, valjda ce da proradi kad bude najpotrebnije.
ребићу муда порасла на 17% калининих, дакле изнад просека за лигу
Reba kad je pokupio loptu na ofanzivnom skoku ispod kosa i posle lagano polozio, izvrnuo sam se. Mozda sam ga prerano otpisao da nece biti nista od njega.
Daj Bože da griješim, ali mislim da od Tejića i Rebića nikad neki igrači postati neće. Tejić mi je onaj Aleksandar Čubrilo tip, zabošće sto godina u Zvezdi, kao ovaj u Partizanu, i vazda biti jebeni talenat. Poneki bljesak i ništa više.
U Knezevini Zeleznik sve po starom. Veliki komornik Coki razgovara sa nekolicinom cobana iz severnog dela kraljevstva.
- Coki: "Cobani, kako je stado? Kako delijaneri? Laju li? Veliki kmet je zabrinut. Brine se da ovce, a i poneki delijaner ne napusti kraljevstvo i ode sluziti nekom drugom.
- Cobani: " Ne brinite, o legendo. Delijaneri laju okolo, severni zabran je u redu. Delijanerima je uradjena lobotomija, samo idu unaokolo i laju. Ovce su uplasene i pasu.
- Coki: "Dobro je. Kako je bugarski gonic Bogdanov?
- Cobani: "Dobro".
Legenda:
* Delijaner - vrsta kera, ciganski praznoglavi lajavac, sluzi dobro svim gazdama dok ga hrane, kad ne hrane od predje i laje za drugog gazdu.
Kako ti nije mrsko?
човић
Marko ziv bio za listu kanala! Preselo mi slusanje nekog ustase na Areni 1 na streamu koji sam nasao, sad su tu Edin i Kole na Areni 2.
Svako dobro prijatelju!
Jel vam došao Papanikolau?
Nije, ali ti je kevi došlo iz gaća međnoge.
OPAAAA!
http://static.ilykecdn.com/uploads/2015/10/08/sub/69691-large-235700.gif
ШТА УРАДИ СИМОНЕ?! :О