КК Црвена звезда

1. а реците како су наместили да се наша лига игра после избора да не би гробари брутално вређали премијера са трибина!

I ono da se prednost domaćeg terena određuje na osnovu plasmana iz ABA i to je da bi ga ređe vređali.

Šalu na stranu, a glupe li odluke...veze to nema sa sportom, ali možda se Ćokiju obije o glavu ta demonstracija sile, ne bi bilo prvi put da mu se vrati loša karma.

2. A da, penal.
    Inače gledao sam neka stručna istraživanja kažu da je Paćin igrač tražio kontakt i penala nema

3. kao sad je nebitno i daće im Vučić penal

Ne da Vučko ni zrno žita okupatoru...ali nije to za ovu temu.
    Kako ćemo proći na gostovanju Unikasi u Malazi?

4. Dobijamo. Rasterećeni smo sada

5. Bogami biće čupavo, tek su oni opušteni k'o babina sisa...

6. A brate, ozbiljno, što svi koji su učestvovali u opkladi ne kažu da ne prihvataju uslove i da se Gazi vrati. Valjda on sve ovo gleda iz nekog lepšeg mesta.

7. Ja sam učestvovao u opkladi i ne pristajem ni na kakve dogovore, mojih mesec dana oću da odradi, pozz

8. A brate, ozbiljno, što svi koji su učestvovali u opkladi ne kažu da ne prihvataju uslove i da se Gazi vrati.

Ja sam u startu tražio da za njega ban ne važi.

9. који бан? ја мислим да није ни банован.

ЕДИТ: ево, проверио сам, није.

10. Ma nije, ali ne dolazi na sajt. Opet kao dosljedan je #nismoisti#, taj neki fazon. :/

11. Sto se mene tice ja sam covek kockar i svaki svoj dobitak trazim

12. I ne znam dal da navijam za pao ili loko dileme more me :(

13. A što bi navijao za Pao? Da bismo se borili za drugo mesto u grupi?

14. Навијамо за пао и надамо се побједи сутра. Па да дркнемо Локо у Краснодару.

15. Pa za drugo, da

16. A mozemo do drugog mesta i ako ne pobedimo lokomotivu...pa nece oni sve do kraja pobediti posle valjda xdd

17. Ja još uvek ne znam kako ćemo tamo da ih dobijemo samo 2 dana posle ultravažnog meča sa Cedevitom, al ajd da navijam i ja za tu kombinaciju :)

18. Pogledaj iznad

19. Ложимо се Лечки, што си тако озб брт? Шта год момци ураде у наредне 3 утакмице, имају велики кредит и подршку. Побједе могу само да буду бонус на све то.

20. S kim lokomotiva igra posle nas? Pao dobije, mi dobijemo spance, loko nas dobije a pao izgubi, mi dobijemo turcina loko izgubi i u zadnjem kolu mec lopta za drugo mesto opet protiv kroata

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.