Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Iz Zvezde.
prvi april, hoće da nas zajebe da se nerviramo!
Ok, da ne bude kao Cvetković.
Dobro si cuo na dva razlike vasilije krece sa svojim magijama trosenja vremena za napad tako sto pokusava da sto efektnije tapka loptu i lagano kruzi na 9m od kosa i onda pokazuje svu lucidnost dodavanja lopte pravo u ruke protivnickih igraca. 4-5 napada za redom. Onda izadje da odmori i kad se vrati to uradi jos dva puta.
Omogucio je vise lakih poena njima nego nama jbt
Jesi lol
Il da upotrebimo teniski rečnik komentatora napravio je dve duple greške lolo
Šta kenjate bre, Vasa je bio među boljim igračima sinoć nego nije imao ko da ga isprati.
http://images.wisegeek.com/bowl-of-popcorn.jpg
Pa jeste bio medju boljima, drugi je adistent darusafake
Plus sto nam je potrosio 7 napada po 20 sekundi kada smo ih stizali
A jebi se Vojvodo, upropastio si mi bedan skeč. Hteo sam da natrčiš i ispizdiš pa da napišem aprilililili hehehe
Zamislite situaciju večeras. Pero Antić i Kalinić kažu "Boli nas kurac, igramo za Zvezdu". Pero šutira trojke 7/7, Kalinić 4/4, uključuje se Bogdan "I mene zabole i ja sam Srbin, a i navijam za Zvezdu...asam vam ga šukno" uteruje 5/7.. Dixon se transformiše u Westbrooka i viče "Meni baba iz okoline Kragujevca", Željko nevera, a Udoh "Ja sam iz Čačka" ima 12p 18s 7blk.
Cigani pre dve godine:
- Jooooj kad bi nam došao Vasa Micić
Cigani danas:
- Vasa Micić tele jedno jebem mu mater ko ga dovede!
Jedini Vasa kojeg priznajem je simpaticna glavica Vasa Mijic
https://www.google.rs/search?q=vasa+mijic&client=ms-android-samsung&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi_k6q1qO3LAhVEJ5oKHaMvCQMQ_AUIBygB&biw=360&bih=559#imgrc=eQiEnQ0xq3Za0M%3A
прича се да је свети василије проходао!
и даље се не прича да је остварио прецизан пас xDDDDDD
мада за овог нашег је дискутабилно и ходање.
иначе тај исти мицић је имао 9 индексних поена. више од њега имали су само дангубић и милер. поред цирбеса, кинсија, јовића (са -4 индексом!), гудурића итд.
то што је јовић био мртвак целу утакмицу без готово икаквог учинка (2 асистенције и 3 лопте које су му пале у руке, од тога је чини ми се две покупио без скока практично) не може да се ставља на терет мицићу толико, да не једемо говна. јесте усрао, ал' ништа мање не бих кривио јовића и кинзија рецимо.
leptijebem zvezda fino cele sezone i na kraju ce da sutne kofu, dispadne iz fajnal 8 i da izgubi od mege :)