U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Efes sutra dobija.
Na stranu loša i bezvoljna igra, ali po ko zna koji put mi navijači preozbiljno idu na kurac. Celu utakmicu navijaju kao na jebenoj sahrani. Pa mamu vam jebem, napravite atmosferu, podignite igrače da se nalože, a ne u punoj Areni atmosfera kao na sprovodu.
efes dobija čedi osman plus
u njemu vidim mentalnu snagu turskog osvajača
zvezda gubi od cedevite
atmosfera je odvratna, znači ako protivnik veže dva koša neodgovorena odma nervoza se oseća u dvorani ( i čuje šta kurac samo oseća ) a ako napravi seriju 7-0 ili više potop :)
Miro Dalmatinac bice prepaljen da nas izbaci. Treba nam crnac plej, svi u Evroligi imaju bar jednog.
did someone say m-will? khm khm
Kako jdm Radonja plakao na konferenciji MRŠ!
Jebi ga samo razočaranje ostaje.
Jebem ti sve, sad imam na koga da budem ljut.
Pa majku ti jebem ovo je Zvezda a ne KK Konstantin Niš.
http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
Simonović se baš mnogo razume u košarku.
"Prošli dalje ili ne, svakako smo napravili veliki uspeh"
http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
продали ефесу, знао сам
Jebo vas vasilije micic tele neodojeno sve u usta da vas jebe
Ko god ga je branio
sinoć mi je najjači bio kad ste ono kao pokušali da stignete na nekoliko minuta do kraja, ono kao bitan napad, i on kao dribla loptu i krenu u dvokorak sa centra i baci je njihovom igraču u ruke haha
hahahahahahha bog je lik realno
Vasa Micić na meti Partizana. Insajderski info. Ovaj crnja na pleju sjebo koleno, ukršteni ligamenti.
јесам добро чуо да је коментатор рекао како звезда прави неизнуђене грешке?
инсајдерски из звезде или из партизана? или из васе?
Da.