Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne palite se na tvitove Dejvida Pika. Lik pusti 1.000 tvitova dnevno i bude u pravu svaki stoti.
https://youtu.be/JOLrcJWfwRQ?t=32m10s
Na nekih 5:25 tegi rekao crvena zvezda bez telekom, beograd, fmp, diva, idea, rosa ili sta god lol otkud to nisam ga dugo gledao?
Vovjodo toje valjda zato što već neko vreme piše kolumnu valjda u Blicu, tako da sad sva govna istovara na novinski papir, a ne u živom programu.
piše se po netu da su miler i cirbes već dogovorili makabi sledeće sez, ali ako su priče potekle od jebenog dejvida pika, onda vrv nije tačno. svejedno, za cirbesa se znalo da odlazi u svakom slučaju, ali miler da ne proba nba još jednom... ne verujem
http://informer.rs/sport/-zvezda/64956/COVIC-INFORMER-Zvezda-planira-dovede-igraca-Makabija
@autor Gonzo hahahaha tegi u blicu ne zna se dal je on gori novinar ili u gorim novinama radi
Covic jebe jevreje lol
Steta sto ih jebe samo usmeno pa ce uzeti cirbesa ako ga zele nelol ali ko ga jebe nek ih malo prca samo dobro je to
:))))
Ништа, фузија са Макабијем нам не гине...
Ma loze nas za Makabi.
Jedino ako ce da pljunu neke bas velike pare.
Ено најновија гласина је да је Сони Вимс пред потписом за Макаби.
Za njega verujem, on će vrlo verovatno nazad u Evropu. Al' su se razgoropadile jevrejčine.
Haha e kurac baš i Vimsa i Pekovića će da dovedu u pm, treba im Gasprom za sponzora.
Prati li ko Trevora Mbakvea u Makabiju kakav je? Dobar crnja, vredan crnja.
Ko će nama biti plej?
Ne znam, čuo sam da je Jovića i Micića kaparisao Makabi.
Ja sam čuo da hoće simona i nastića
Ja hoću kujice neke
"Плеј на кога веома рачунамо за сљедећу сезону биће Филип Човић. Мислим да је довољно сазрио као играч што је показао тројком са 9 метара у четвртфиналу купа против Партизана у преломним тренуцима. Његово залагање на тренинзима и борбени дух су га топло препоручили да заузме битно мјесто у Звезди наредне сезоне и помогне тиму да на евро сцени стигнемо даље него што смо то учинили ове", истакао је Радоњић у ексклузивном интервјуу за Мондо уз порицање гласина да би поменуту позицију могао да попуни прекаљени ас Марко Мариновић.
Проваљен си ;)