Taj rad
sjatili ste se ko alibaba i 50 razbojnika i veselite se a niko nije svestan da sam igrao hendikep
znaci radujemo se kad teo da 3, pljujemo ako kosovar rikosetira ok?
velike pare su u pitanju zato prticam
Jebem vam boga sudijskog.
Tačno bi dobili da nema sudija majku im krvavu.
Тачно би добили да нема коша на нашој половини терена мајку им крваву.
realno su nas sjebali u bar 4 situacije onaj peder na P
kako mislis da nema naseg mislis kao viktorije 1v1 na isti kos
pa neverujem tako bas da bi ih dobili...
Jebemumater, volio bih da je bilo 40 razlike, pa da se zajebavam, a ne ovako, da jedan promil šanse koja se ukazala usere jebeni Micić, jebem li mu sve!
хаххахах цоа
Od 10 razlike 12 poena ima je poklonjeno. Ali momci su pokazali muda, i to me raduje.
чекај јел ви мислите да цска није могао јаче и да нас без судија одвали
I dalje bih voleo da CSKA konačno uzme EL, ali sve sam ubeđeniji da Fener osvaja.
Pišem CSKA, a mislim Teodosić.
Mada se potajno nadam da možemo da dobijemo prekosutra, onda bi me boleo kurac za Tea.
Тео је био онолико јак колико је деколо био слаб. Кад се то избалансира исто нам се вата.
Opušteno, prekosutra nas jebe Nando.
Al doće maca na vratanca, doći će oni u Arenu, kurac će dve da nas dobiju u Areni, kad će im jedna biti dovoljna.
Dobri smo bili.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Taj rad
sjatili ste se ko alibaba i 50 razbojnika i veselite se a niko nije svestan da sam igrao hendikep
znaci radujemo se kad teo da 3, pljujemo ako kosovar rikosetira ok?
velike pare su u pitanju zato prticam
Jebem vam boga sudijskog.
Tačno bi dobili da nema sudija majku im krvavu.
Тачно би добили да нема коша на нашој половини терена мајку им крваву.
realno su nas sjebali u bar 4 situacije onaj peder na P
kako mislis da nema naseg
mislis kao viktorije 1v1 na isti kos
pa neverujem tako bas da bi ih dobili...
Jebemumater, volio bih da je bilo 40 razlike, pa da se zajebavam, a ne ovako, da jedan promil šanse koja se ukazala usere jebeni Micić, jebem li mu sve!
хаххахах цоа
Od 10 razlike 12 poena ima je poklonjeno. Ali momci su pokazali muda, i to me raduje.
чекај јел ви мислите да цска није могао јаче и да нас без судија одвали
I dalje bih voleo da CSKA konačno uzme EL, ali sve sam ubeđeniji da Fener osvaja.
Pišem CSKA, a mislim Teodosić.
Mada se potajno nadam da možemo da dobijemo prekosutra, onda bi me boleo kurac za Tea.
Тео је био онолико јак колико је деколо био слаб. Кад се то избалансира исто нам се вата.
Opušteno, prekosutra nas jebe Nando.
Al doće maca na vratanca, doći će oni u Arenu, kurac će dve da nas dobiju u Areni, kad će im jedna biti dovoljna.
Dobri smo bili.