КК Црвена звезда

1. Igrači Zvezde posle meča: "Borili smo se kao lavovi, daćemo sve od sebe da izjednačimo prekosutra".

...

http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201602/167781/hSja7Om.gif

2. Jebaše nas s pola gasa, plejevi igraju kao pičke. Teo je Bog magične igre pod obručima, dugo ga nisam gledao, milina, svaka mu čast.
    "Mislim da ne grešim kad kažem da su Šešelj, Đoković i Teodosić najveći heroji Srbije od prvog svetskog rata. "

3. Koji je kurac Cirbesu? Lik kao da je juče počeo da trenira košarku. Štimara je za njega tenutno Zaza Pačulija lično. Dao je Gudura igrao verovatno bi izgubili jednocifrenom razlikom.

4. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    нема Теодосић физикалије за НБА, не би се он тамо снаш'о

5. Gledao sam tekmu na nekom arapskom HD programu jebe kevu komentator kako izgovara prezimena, baš dosta drkulji na Tea, vidi se, iako pojma nemam šta trabunja kaljavander. Gledao tekmu sa dva grobara koja su dva sata jeli govna o Dulou i FMP-u, Hrvatom iz Zadra i Rasnijem iz Jagodine 36 godina po struci - zvezdaš. Transverisao sam zbog Jagodinca jako.
    Hrvat je tu bio najgotivnija glava. Kaže "Stari ja sam ti uvijek volija nogomet al' sam ti inaće iz Zadra pa me ne bi bilo da ne znam košarku, tko ne zna košarku bacaju ih još ko dijecu u more kao Spartanci što su radili kužiš."

6. Rasni ne transferiši leba ti.

7. Makabi navodno hoće i jovića, još malo i celu petorku će da nam uzmu, i onda nas boli kurac, navijamo za jevreje ako budemo loši dogodine ;))))

8. александаркг
    Makabi navodno hoće i jovića, još malo i celu petorku će da nam uzmu, i onda nas boli kurac, navijamo za jevreje ako budemo loši dogodine ;))))

Još i Ćokija da uzmu i da promene ime i na konju smo.

9. ja branim micića tu ko budala, dečko sve gori iz utakmice u utakmicu. aj što prodaje lopte, ali koji kurac daviš loptu 20s, vrtiš se oko blokova i onda uzmeš neki šut koji ne možeš da pogodiš? ništa u napadu ne ume da prepozna na terenu, pa jesi plej ili koji si kurac jebem te usta

10. Beni mislim da si napisao otprilike isto sto i ja kada sam ga ja "napadao" a vi "branili". Tele najobicnije.

11. Inace je 10 razlike fk banja bole nas jaja iznervirao sam se samo sto je delovalo kao da imamo neku sansu mrtvu svo vreme inace da su lepo otisli na 25 razlike pa se ne nerviramo i cao xd

12. da li ici na derbi ili na cska?

13. Pa to sam na prethodnoj strani napisao. Da je bila razvaljoka - milina, opušteno za gledati. Ali na onako debilan način prokockati jednu jedinu minimalnu šansu za iznenađenje, pa ne znam, sad bih ga zapalio. Falio i Gudura, za neku ludu trojku i prodor, da se digne ekipa.

14. Još i Ćokija da uzmu i da promene ime i na konju smo.

KK David's Star
    http://s23.postimg.org/4d66kada3/path4219.png

15. Beni mislim da si napisao otprilike isto sto i ja kada sam ga ja "napadao" a vi "branili". Tele najobicnije

pa znam. jbg, verujem i dalje ja u njega, ali brt, ovo je što trenutno igra je katastrofa. ne znam u čemu je problem (osim povrede, ajde) da dečko nazaduje u ove dve godine. toliki potencijal ima, sve predispozicije da bude dobar evroligaški plej i vidi ga šta radi

ja se nisam nervirao ni malo, sa uživanjem sam gledao. očekivao sam 25-30 razlike, tako da sam bio prijatno iznenađen. ovde ako bismo i dobili jednom, bio bih zadovoljan, pogotovo što cska slabije igra u gostima ove godine, tako da to nije nemoguće