КК Црвена звезда

1. Ubiću se, evo tačno ću se ubiti večeras

2. Čegi zaključaj ovo na sat vremena

3. nasao sam votku i stok u friyideru vreme je da se poderem

4. Ma jebemu boga.

Nemamo sreće sve ti jebem. Aaaaa

5. hahaha komšija moj ispucao rafal malopre
    kakva srbenda

6. Ja tražim ćaletov tetejac aupičkumaterinu više.

7. Direkt u levu pretkomoru

8. ja neznam sta se nervirate oko toga, vi od toga nemate nista da l ce crnja da probaci u kos, ja brinem detetu sta cu sutra na sto da stavim e to je za mene para ponosa

9. Dalibor Djordjevic Braco, treba jebati Zorana Tosica Bambija na svakom koraku, jer je ostrasceno navijao protiv srpskog kluba. Urlao je na svakom kosu CSKA i negodovao kod sudija kada sviraju za Zvezdu. Treba ga jebati . . .

10. Teo je ispostovao dogovor, sad jbg sto se nasi klizaju ruska zima je i napoleona sjebala.

11. Teodosicu jebem li ti majku krvavu u picku. Ma ne ozbiljno, pička jedna glupa. Jebale ga pare. Popišao je nekoliko miliona ljudi sa onom trojkom jebem ga u usta. Nikakav čovek, što tako za reprezentaciju ne daje. Smradina, samo su mu pare važne, mamu mu jebem.

Pa šta nam uradi poturica, sunce ti jebem.

12. arline da to kažeš posle ovakvog meča nekom u lice verovatnoća je 97% da bi te neko baš surovo napuco u lobanju

13. To Dule. Arm otkinuo bi ti neko glavu jbg

14. Kako vrhunski trol, bravo, svaka čast. Jesi li utakmicu pratio na flešskoru ili neki tekstualni prenos na blicu?

15. Sad bih mogao Teodosiću pocepati onu smrdljivu perutavu glavu. Uh iznervirao me prekjuče i večeras. Karam mu kevu glupavu. Uh.

16. Fazon Nelson protiv Makabija.

17. Simon i Kinzi mašaju slobodna? Kako jbt? Radonja ne menja petorku ne mogu bunar da pogode

18. ЈЕБЕНА КОСОВАРЧИНА МАШИ БАЦАЊЕ, СИГУРАН САМ ДА БИСМО ИХ ДОБИЛИ У ПРДОЖЕТКУ

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.