U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
Боље Мока Славнић.
http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
Vesna pička vam tesna
E ljudi, sad da vam nešto kažem.
Mi imamo velike šanse i sada. U BGu ćemo im jebati majku, a onda tamo šta bog da. Eto odličano smo odigrali svaka čast. Samo mi nije jasno što je Teodosić morao za 3, al dobro nek potroši te pare što je kao profesionalac zaradio. Pička.
ma ti si lud
Ај олади мало, Расни...
Ливерпул ме обрадовао мало и тек сад осећам љуту нервозу због Москве... До малопре ми све било смешно.
е ајде не сери митке свега ти, целе сезоне си ко овај расни лупате ту нешто ко мајмуни победићемо овог победићемо оног ко најгоре кошаркашке незналице лупе онако па ако дође то онда буде аааа пичке песимистичне шта сам реко
A šta misliš da je Cirbes namerno mašio protiv Bajerna? Realno ispao bi car, pokazao bi da mu se jebe za Čovićeve pare i da mu je bitnije poštovanje miliona svojih zemljaka. Odrasti već jednom, nemoj ceo život biti glup ko tocilo.
Јебач, 90% посјетилаца теме кроз спрдњу ради то што си навео, не видим гдје је проблем. Расни иде корак даље са овим претјеривањима као ово што пише да је Теодосић требало да маши све живо.
исте сте босанчуге
^ vladar teme
steta sto nije dobila zvezda dobro su se borili
Добро је и тебе, дежурна наџак бабо. Упућено Марку.
боли ме курац, ја кад кажем неће звезда ништа урадити изгледам као да се разумем бар мало у кошарку и као анализирам то све и шта већ (хаха) док сте ти и расни глуперде класичне
Добро си рекао, изгледаш. И ништа више од тога.
на то сам алудирао
Ja ne znam sta je teo Radonja u zadnjem napadu. Da ima Karija, pa i da razumem. Sta ga tapka koji kurac do kraja napada, mogo je lepo normalan napad da se organizuje, regularan, pa i da se sutne desetak sekundi pre kraja. Imas sansu za ofanzivni skok, imas sansu da napravis faul ako oni uvate i kad promase jedno slobodno, imas vise vremena za ovo zadnje sto je Kinzi moro da sutira s pola.
Posle bitke svi su generali!
INSERT DZIVDZAN HERE
Napraviću sutra za stranicu