КК Црвена звезда

1. https://youtu.be/LjWmqNDsqOs?t=40s

хахах, гледајте на 0:40 (ваљда сам добро линковао) како симон показује јовићу да тапше лопту, у фазону: "тапши је бре брате, чекај мало". симон. показује јовићу да тапше. хахахх :Д

uraczaganje
    Ja ne znam sta je teo Radonja u zadnjem napadu. Da ima Karija, pa i da razumem. Sta ga tapka koji kurac do kraja napada, mogo je lepo normalan napad da se organizuje, regularan, pa i da se sutne desetak sekundi pre kraja. Imas sansu za ofanzivni skok, imas sansu da napravis faul ako oni uvate i kad promase jedno slobodno, imas vise vremena za ovo zadnje sto je Kinzi moro da sutira s pola.

иначе, из овога са снимка се види да су хтели да играју пикенрол, јовић и цирбес, и да цирбес заврши на 5-6 секунди до краја, те да се брани тих последњих пар секунди. међутим, хигинс одлично одиграо одбрану на цирбесу, правовремено преузео и затворио га потпуно (прочитали су нам напад скроз, као да су унапред знали шта ће да се игра), кад је видео да су то прочитали и затворили одлично, а алтернативних отворених шутера нема, решио је сам да проба на брзину да јебе хајнса јер јебига, мисмеч има с центром, међутим и он покрио одлично, мало недостатка среће с овим клизањем и јбг. мајсторски су одиграли руси углавном, није овде крив радоњић никако.

2. Jos jedna stvar je ko zna kakav sut bi bio da se jovic nije okliznuo. Svaka cast momcima svakako. Borili su se to je bitno.

3. Ahahahah debeli misli da je strucnjak koji kaze da cemo izgubiti 30 razlike na 25:20 prekjuče.

4. Moze biti, Coa. Videcu sutra tu situaciju opet, a inace za sve ostalo svaka cast Radonji i ekipi, nisam mislio da ce odigrati dve dobre tekme u Moskvi. Ko sto ni sad ne mislim da cete izjednaciti seriju u Bg, hehe, jbg realno.

5. Реално је да нас почисте са 3:0, јбг. Само кажем да радоњићу нема шта да се приговори, па ни у том последњем нападу. Спремити екипу за оваквог противника, и бити конкурентан ривал у неких 36 минута прве утакмице и до самог краја ове друге - није ни мало лако кад је у питању за две класе бољи тим од нашег. Скидам му капу за ове две партије. И играчима исто. Чак ме је више изненадила игра у првој утакмици, са онаквим затварањем деколоа. Сад, што нисмо имали среће вечерас, јбг, и да смо добили опет би било реално очекивати да нас добију обе у београду, свакако би и ту били фаворити велики.

6. Nisam ja Radonjohejter inace, samo me poslednji napad iznerviro. Nego... Jedna pobeda od dve partije Zvezde kuci je realno skroz, pod uslovom da bude prva ako se igra na tri dobijene. xd

7. Solidna ste govna izasrali u poslednjih nekoliko strana, svaka čast. Rasni daun za svako poštovanje što bi se reklo; jedini veći dauni od njega ste vi što ste se pomirili sa porazom od 3:0 u seriji. Što gledate tekme onda uopšte? U čemu je poenta navijanja ako se ne ložimo i ne nadamo? Ovo je sport, lopta je okrugla i sve može začas da ode i na jednu i na drugu stranu; ne pobeđuje uvek kvalitetniji, ipak ima i fortuna veliki udeo u celoj priči (ubaciti dživdžana ovde). Pokazalo se da možemo igrati sa njima, ne vidim razlog da ne se ne ložimo na dve pobede u Beogradu, pa u petoj šta bude i ako bude.

KEEP CALM AND TRUST ČOVIĆ

8. Svr što mogu da kažem je ŠTETA

9. Чак ме је више изненадила игра у првој утакмици, са онаквим затварањем деколоа.

Pa brt, mi smo ga i juče zatvorili fino, dao 13 poena, od toga 9 bacanja. Kako zna da izdivlja, nije loše.

10. I ne ložite se jebeno, dal stvarno mislite da CSKA može da izgubi dve utakmice u dva dana. Čak mislim da će nas sjebati već u prvoj, kao Darušafaka onomad, mada sam tako mislio i sinoć xd

11. Očekujem častan poraz, jbg bolji i naravno skuplji su, ali to uopšte ne znači da se neću ložiti da ćemo ih sjebati 3 zaredom.

12. Što reče Slepi, nema poente bez loženja.

13. To slepi lutko! Kad je mogao sinoć liverpul sto mi ne bi mogli??!

14. slepi ocel biti kakav docek ili podrska kosarkasima kada se vrate?

15. неће, јебаће им мајку сви чим се цска одлепи на великих 4 разлике јер контају сви кад су овако јако играли у москви има да их одеру у београду

16. Hahah Kap video sam nešto na tnjiteru da onaj Daba pokušava da organizuje nešto, moguće da će biti

D A B A
    E
    B
    I
    L

17. negde sam procitao/cuo pa reko tebe da pitam ti si informacija
    bice vanserijski dobro navijanje u areni 100%

18. Alo Slepi nemoj da mi diraš komšiju. OK?

19. Iznervirali ste me sinoć

Čak sam i pao dobar tiket

!!!

http://oi63.tinypic.com/14l6auu.jpg

20. Alo Slepi nemoj da mi diraš komšiju. OK?

Hahah znaš li ti da je tvoj komšija letos posle x godina praćenja Zvezde kao prestao da navija za nju, čak je i pisao neka oproštajna pisma jer se Klub nedomaćindski poneo prema "njegovom bratu" Jaki Blažiču lol lol lol

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.