КК Црвена звезда

1. nisam baš načisto iz kog tabora je ovaj drugi komentar lolo

2. Teodosic - Zvezda 3:0

3. Sad nek je osvoje jbg pa da kenjamo da nas izbacio sampinjon i da dodje teo ako nije picka

4. Samo da vam kazem da sam bio tolko pijan da nisam znao de mi je dupe i da izjavim da me navijanje prijatno iznenadilo nismo glumili sahranu kad nam sibnu trojku itd

5. Pa nek dodje da igra pred navijacima koji mu vicu picko prodana

6. I da mi je krivo sto smo izgubili jednino sto necemo igrati sledecu u pioniru to bi bilo top vrh full

7. Teodosica moze da opere jedino dolazak kod nas, za dzabe.

8. теодосић никад ништа неће освојити

9. Dabogda sad odma ispali, pičke jedne.

Ali nismo se obrukali, odlične 3 utakmice su odigrane. Uspešna EL ove sezone.

10. Oni se nisu obrukali, za tebe se to ne bi moglo reci

11. Не знам да сам доживио до сад у мом животу осјећај као синоћ. Истовремено понос и туга.

12. Ја сам се плашио да нам се не деси -42 у Москви. Ово је сасвим ОК. Ложили смо се да можемо на Ф4, али јбг, не можеш против јачег. Пар њихових офанзивних скокова кад смо прилазили на -1 и -2, па кошеви после тога, е, то је где су они били бољи.

Ваљда неће Тео као по обичају да засере кад је најважније, да ће већ једном да узме ту Евролигу, па да дође у Звезду.

13. Jebo vas Teo, ima još 2-3 sezone na vrhunskom nivou da odigra, baš će tad da pređe u Zvezdanu, boli ga kurac. A poslije nam i ne treba, osim ako Vučić izgubi vlast, onda ćemo i Tadiju moliti da dođe.

14. Опуштено, Војвода је већи Циган од Вучића.

15. https://www.youtube.com/watch?v=b1J3R3PPDbc
    ovo će nam služiti za loženje pred tekmu dogodine
    EDIT: baš se lepo uklopi video ako vam je narandžasta vukajlija

16. Ma osvajamo sledeće godine. Još ćemo igrati i LŠ u fudbalu. Ludilo.

17. Rasnin je bas glup ko kurac

18. Jbg kuliras govno, ali skace, zeli da bude primecen.

Glupan jbg.

19. Можда небитна информација, али сад сам погледао. У 3 меча, дакле 12 четвртина све скупа, 5 сте добили, 6 изгубили и једну одиграли нерешено, што је заиста за сваку похвалу.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.