Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Hahaha evo vidite da je glup ko kurac
Opustili se ovi iz cska xdd
Ajde idi prodaji paradajz u gajbicama trubi ti neko ispred kuće.
Можда небитна информација, али сад сам погледао. Расни је ипак глуп ко курац.
Debeli sad imam ličnu pa mogu i da izvadim dozvolu za pištolj, samo da znaš.
Proverena info marko brt
Mozda nebitna informacija ali sada sam pogledao. Dozvolu za oruzje mogu da poseduju samo mentalno zdrave osobe.
Mojne se zajebavate sa Rasnim više, izvadio je ličnu ahahahaha. Može i vožnju da polaže, šta mislite koliko pokušaja će mu biti potrebno da položi tipovanje?
23,7
nadam se da se zajebavate sa tim prelaskom tea sledece sezone, nemojte molim vas
radonja dogodine uvodi small ball postave i triangle offense, opusteno...ne bojim se za zvijezdu sve dok Fil Dzekson iz Andrijevice ima marker i tablu za crtanje akcija kodsebe
dzanki molim te prestani i ti da transferises, tamo na temi kladionica se smejes bukmejkerima na 1.5 kvoti i najavljujes rezultat od 20 razlike pls fakof
mnogo volis da si u svemu najpametniji
која је квота да ће расни правити пушкице за типовање
eo sta kazu za prekid konferencije
http://sport.blic.rs/evroliga-2016/nervoza-posle-meca-mitrovic-i-stimac-u-verbalnom-sukobu-sa-foto-reporterom-foto-video/snzq3kq
Najjači mi deo:
a on mu psuje mrtvu majku.
Dangubić izgleda kao da doživljava nervni slom, malo mu fali da zaplače.
Haha eo to je to. Ovi kvazi novinari pisu gluposti zarad par klikova.
Neki idiot od novinara se zaleteo, okliznuo i pao Mileru u noge, prilikom cega je on izvrnuo zglob. I tu je igracima preselo. Realno meni se kenja kada vidim koliko se foto reporteri zalecu sa njihovim snajperima igracima u lice, i na fudbalu i na kosarci. I naravno kada dodje do toga da novinar povredi igraca jer je imbecil, treba mu jebati majku
ко јебе неког црнца који зарађује милионе што се повредио? треба сви да станемо уз новинаре, наше људе који раде и зарађују да би преживели.
xDD
Daj još :D
Lol kako je brzinom svetlosti skinut snimak kako neki lik gađa Teodosića dok ulazi u tunel. Da se ne naruši slika o porodičnom konceptu.