КК Црвена звезда

1. Sumnjam da Vilijams ima baš mnogo veću platu od Nelsona pre svega što je okarakterisan kao ''problematican'' zbog incidenata u Lokomotivi, a i pre u Unikahi valjda. Kontam da mu je to spustilo cenu dosta i na tržištu, tako da nas je poprilično usralo.
    I dalje nam fali visok igrač. Ne može Kalina na 4 da ga jebeš, napune ga faulovima časkom.

2. Ako se ne varam, provlačila se suma od 350 hiljada evrova.

3. Nije on imao uopšte dobru sezonu u Lokomotivi s obzirom na platu tamo, još na kraju svađa sa trenerom kao šlag na tortu. Gurao ga je na dvojku dosta, Kalnietis kec, još privatnici Braun i Hendriks, jbg nije imao slobode mnogo. Granica mu bila prošle godine fazon 9.5 u Mocartu, sećam se ja ga opalim plus, Pašutin ga uvede na 3 minuta zbog nediscipline.

4. Priča se da Vilijams ima nekih problema sa srcem zato i nije previše skup.

5. 250 k ima Vilijams. I mogućih 100k bonusa. Nema više. Pašutin je njega dosta sjebao. Bio je fazon treća opcija, a očigledno mu najbolje ide kad ima potpunu slobodu. Neka je on došao kod nas, pa ako budemo mogli da mu ponudimo nov ugovor, bilo bi fino

6. Са Вилијамсом нам се баш посрећило. Није глуп лик, јасно му је да може много већу цену да постигне након једне добре сезоне у тиму у ком ће бити главни играч, него у том тренутку кад је изашао из уговора са Локомотивом. А пошто је за Евролигин блог писао како је одушевљен навијачима у Арени, одлучио је да жели баш овде. Нешто слично као са Кинзијем. Мишко је скоро у једном интервујуу рекао да људи из Звезде нису ни веровали кад им је предложио њега.

7. Ma sto Gusti kaze neka je on dosao... I nastaviti praksu sa produzivanjem ugovora sa strancima na pola sezone osim ako u planu nije Teo :)

8. Ma da produžimo sa Vilijamsom na još dve godine posle ove. taman tad teu ističe ugovor u cska :) Ko god da nam dođe posle Vilijamsa, teško da će biti majstor kao on

9. Pa samo Teo :) Ili da pokupimo nekoga iz NBA kad se proda neko preduzetje lolo

10. E, Gusti ne moramo da cekamo da mu istekne ugovor brate. Platicemo obestecenje :D

11. Ma da poplavimo neko pomoravlje recimo xexe
    Platićemo i više nego što treba, jer tako smo u mogućnosti

12. Priča se da Vilijams ima nekih problema sa srcem zato i nije previše skup.

Po stoti put, imao je problema sa srcem, tada je i otišao iz NBA, pod hirurški nož. Doktori su mu predviđali da neće smeti da potrči, a ne da igra basket, al on je nekim čudom skroz oporavljen dobio dozvolu da igra košarku. Igrao sezonu u Kini, pa u Unikahi, Lok. etc...

Vilijams ima 250k + mogućih 100 (ako se osvoji Aba ili uđe u top 16 EL), Đenka nisam siguran, al' kolko znam ima 200, za premije ne znam da li ima i kakve.

Karte za Oli su od 600, što je fino. To će biti spektakl.

13. Po stoti put, imao je problema sa srcem, tada je i otišao iz NBA, pod hirurški nož. Doktori su mu predviđali da neće smeti da potrči, a ne da igra basket, al on je nekim čudom skroz oporavljen dobio dozvolu da igra košarku. Igrao sezonu u Kini, pa u Unikahi, Lok. etc...

Uh, dobro je. Uplašio sam se da nam ne rikne na pola utakmice. U tom slučaju bi morali da menjamo ime hale Pionir u Košarkaški centar Markus Vilijams.

14. Lodžeski se povredio, ne igra u petak, još samo spanulisu da zakasni bus kad ide do aerodroma i dobijamo!

15. Ko god da nam dođe posle Vilijamsa, teško da će biti majstor kao on

Opusteno, pokupice Jovic fore od njega. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

:D

Sto se tice Olimpijakosa, kapiram da ce braCki da nas puste, sta, oni prolaze svakako, mi sa pobedom smo dosta blizu, posle mi njih PUSTIMO tamo jer cemo biti u nezadrzivom naletu, i to je to. Dolazi mi Grk jedan u cetvrtak, bice tu za tekmu i par dana, ako nas dobiju, mozemo da ga silujemo.

16. Opusteno, pokupice Jovic fore od njega. LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

OHOHOHO :D

Neće im igrati Lodzeski verovatno. Printezis i Darden takođe. Velika šansa za nas. Jedino me nervira to što nema zviždanja i tih sranja. Braća ovo ono.

17. Dolazi mi Grk jedan u cetvrtak, bice tu za tekmu i par dana, ako nas dobiju, mozemo da ga silujemo.

Dolazi sugurno bar jos sto komada al tesko da ces moci da silujes nekog :)

Igramo sa njima 2 za 2, opusceno ;)

18. Inace ce navijanje biti zajednicko, zajednicke pesme su u planu i mozda koreografija

19. Što nema zviždanja Gusti, pa ne igraju sa Zvezdom?
    :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.