Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Таман хтедох ово да напишем.
Ovi hteli da vas puste, nego ste se zajebali i odveli ih u Stjepana Supanca pa su skapirali da igraju protiv Efempea. Jebiga.
АХАХАХАХАХА ЏОНИ АХАХААХАХАХАХ
Pustiće nas kao što su ''pustili'' zadnji šut prema košu na +6.
Ako ih dobijemo dobićemo ih zato što smo bolji. Ionako smo danas igrali na gostujućem ili u najmanju ruku neutralnom terenu, ne vidim zašto bi Olimpijakos bio bolji u Grčkoj.
:)
Мислим да је право време да се почне са калкулацијама лоло
Пре свега, морале би се добити преостале две у Арени, Нептунас и (како ми се чини) сасвим солидни Лаборал. А у преостале четири у гостима, шта ураде. Ваљда могу да направе једно изненађење. Галатасарај тренутно води против Нептунаса код куће и Лаборал против Валенсије у гостима. Било би супер да остане тако, јер би у том случају Литванци имали 1-3, а Шпанци 0-4.
Иначе, не знам да ли је ико приметио које су циганштуре ови Грци.
Иначе, Калина има да буде звер за коју годину. Човек има муда да пређе црту између доброг и врхунског играча. Запамтите овај пост пичке.
Baš su cavulje. Ovi naši smarači neće da im zvižde, bratstvo i jedinstvo kurac palac, a batica leti da nam da još jedan koš kad ga niko ne napada.
ASU NAM GA MUNULI BURAZERI, BOLI NAS KURAC.
Kako je tuzan Vilijams bio, ustvari vecina njih. Ali bas je bio bedan. Sto ne znaci da nije jebac mame. Ali sto ovaj jedan drugi ckode ne sme da krene na kos u kontri, nego se vraca na tricu, to je bas ono, do jaja. :) Zivo me zanima koliko koseva smo dali dok je on bio u igri...
Sve u svemu, lose veoma, imam osecaj da su stali Grci da nas ne naguze, ali ono, postoji mogucnost da ce tamo da nas puste ako zatreba.
Koliko je Olimpijakos labilna ekipa pokazalo je to da čim se publika uključila u meč počeli smo da topimo njihovu prednost. Meni nisu jasni ovi paranoja mozgovi koji misle da je neko nekog ovdje puštao, pa govna Grčka na +6 na kraju pucaju trojku jebem im majku milosnu. Jebalo vas bratsvo u čmar
Ma šta lupaš, ljudi profesionalci igraju dok sudija ne svira kraj.
Je l' si ironičan ili stvarno misliš da je to ok?
Naravno da je ok. Jedno su tribine, drugo je teren.
A brate meni je seljački da svi već krenu da se pozdravljaju a on forsira da ubaci trojku iako su dobili meč. Smatram da je to nepoštovanje.
Pa jeste nepoštovanje, i to govori da su krajnje profesionalno ušli u meč i da priče oko bratstva i puštanje ne piju vodu.
Ja sam još iznerviran od ispranih mozgova koji na +2 i minut do kraja skandiraju OLIMPIJAKOS OLIMPIJAKOS, a navijačima koji zvižde Olimpijakosu skandiraju sa pičke Grobarske. Koja tuga jebena, tuga.
A što se tiče tima i igrača ja im ništa ne zamjeram, možemo mi sa svakim da igramo, PUNA PODRSHKA DEĆKI
Nije da ih branim, ali istripovao si se. Nasi nisu krenuli to da pevaju, vec Grci. Nakon sto su nasi pevali za PAO...Pa je publika prihvatila, naravno. I nije da se nije zvizdalo. Ne koliko je trebalo, ali velika vecina jeste zvizdala.
bas smo uzasno odigrali, Vilijams stvarno mislim da losije od ovoga ne moze. I dalje smo bili na kraju u igri. Verujem da prolazimo dalje, dobicemo ove dve kuci, a stvarno mislim da ce nam pederi dati ako zatreba u decembru. Bas nam treba jos jedan suter,kao sada kad Vilijamsu ne ide, kad vec Djenka sedi na klupi pola tekme, a kad udje, ne sme duradi ili ne moze duradi nista. Sve u svemu, kako je moglo da bude, do jaja je.
Cigani. Ali teški.
Grke treba gledati da razguziš u sportu kad god možeš, na tom polju su veći cigani od Bugara.
Stoka.
Tuga brate. Evo sasam se vratio kući. Realno, tu smo mi neđe, ali igrači su bili ko oduzeti, tipa kornelije ili blz na fudbalu. Dali su nam samo 62 poena, ali nam je u napadu kretnja bila retardirana. Ponekad je Bobiju bilo nemoguće dodati, Vilijams je bio u kontra ritmu, kao i Mitrović, Danguba i Đenka u autu. Da ne bi Jake i uveta kataklizma brate. Kontam da je ovo edukativni poraz pošto su se baš bili naložili da komotno mogu u top 16. Ovako nek se mući stoka. Što se tiče navijanja standardno, par blistavih momenata i to je to, a olimpijakosu se zviždalo itekako, evo ja prvi. Dobili su aplauz na početku i na kraju. U međuvremenu se igra, kakva pravoslavna braća, kakve pičke materine.
Eo moze i moje neke vidjenje. Iako mi zvezda mnoooogo mesta iza vojvodine i partizana u srcu, bio sam danas na tekmi. Kao bila karta vise i to u lozi, cuj da odbijem. I aspirin se pije kad je dzabe. Ispratio sam celu koreografiju i tapsanje i to... al samo vosine pesme pevam. Siromasno mi bilo navijanje kako sam ocekivao. Tj, ocekivao sam da ce grmeti kao zadnjih minuta. Da truba je zvizdati olimpijakosu, ali kontaju i oni da je dozvoljeno zadnjih par minuta. Zvezda nije izgubila jer se nije zvizdalo protivniku, nego jer je dala 36 poena za 3 cetvrtine, sto mu dodje 12 poena. Bobi je dugo bio najbolji strelac i trkao se u broju poena i izgubljenih. Od crnaca nista nisam video sem atraktivnih promasaja. Ni olimpijakos nije zasluzio pobedu. Realan rezultat utakmice na IMDB 57:62.
P.S. Uhvatio sam majicu prvu koju su ispalili iz pistolja i sranje je. Crvena majica sa kragnom i pise napred telekom na ledjima BOX (onaj paket). Nista zvezda grb il nesto... i to M.
Posle sam kontao da sam trebao da sidjem ad sutam ona bacanja, al neam pojma, nista nisam cuo onog sa mikrofonom.