КК Црвена звезда

1. Ја бих само волео да они сад усеру пар утакмица некако, па онда да нас дочекају на ножекању ако им буде затребало фазон за прво место или слично (мада добро, то је нереално да се деси), јебе им се и за братство и за пуштање, извиждаће нас грци к'о македонце.
    Ови наши се посрали целу утакмицу говнарчине, пола нисам ни гледао након оног запишавања у другој четвртини.
    много ми се попело на рац та прича СВИ ТРЕБА ДА ЗНАМО ШТА ДРУГАААААРСТВО ЗНАЧИ, а они нас пишају без милости, па лолчина.
    Срећа је само што смо против њих одиграли танко, и против нептунаса, а две танке утакмице су ваљда доста од овог тима, евентуално још једна, имају квалитет неки да баш не падну сад у неки очај. Додуше, лаборалов ростер по именима не делује наивно, бертанс, ертел, вујачић (додуше, мислио сам да је умро, не знам уме ли још), онај грузијац шенгелија, и сан еметерио мртви расп'о се дабогда, делују незгодно као екипа, ако нас дркну па имамо негативан скор 2-3 долази притисак да мора да се добије следећа, и онда класична звезда, усере се у себе, и курааааааааац.

2. bvdlga
    ASU NAM GA MUNULI BURAZERI,
    BOLI NAS KURAC.

Макар је остало у кругу породице. хехе

3. Očajna tekma sa naše strane, napad neorganizovan, niko nema muda da se stušti ka košu. Čist primer je Kalina. Burazer ima fizikalije takve da može dvojicu da unese u koš, a on čovek ne sme da je spusti u dribling... Jović - skandal, ne vredi trošiti reči.

Nego este videli kako je Cobra Lazić metno Spanulisa u džep? Dok ga je on čuvao, ovaj je dao samo 6 poena i to jednu trojku nakon izlaza iz bloka i drugu u poslednjim sekundama napada.

4. брат сестри најбоље смести

5. Dobar poraz, da ne polete do fajnal fora.
    Olimpijakos nam ne leži nikako. Mislim, stoji da su bolji i skuplji, ali nam i ne leže. I u pripremnom periodu su nas odrali. Igraju zajebanu odbranu u kojoj se Vilijams nikako ne snalazi. Odsjekli Bobija od njega i tu je kraj priče. Sad se vidi da nam fale raspoloženi Đenka i Dangubić. U ABA ligi se to može prikriti, ali u EL nikako. Bez njih bi mogli popušiti sve preostale tekme (osim Neptunasa) ladno. Poslije ove utakmice i ostali rivali su vidjeli model odbrane protiv nas i sigurno će ga primjenjivati. I još nas čeka prilično težak raspored do kraja, a pobjeda Valensije od sinoć je sve zakomplikovala. Biće zajebano.

6. Da se i ja proserem. Sinoć su nam ljudi održali kurs kako se igra odbrana, a ne ova Radonjina, kad ke igrač svaki put sam na šutu pa promaši a on viče dobra odbrana, dobra kurac, kako su nas ljudi čuvali nemoš lopte prenijeti. Uglavnom, ovo što Šalab kaže potpisujem. I ako mogu da dodam, mislim da je dangubić idiot, jer konta jadan, imam odraz metar ja sam Bog, skočiću preko nekog i dati koš tek tako, plaćenička funjara kojoj nnije do Zvijezde. Đenki se treba zahvaliti, druže primaš 200000 po sezoni, nema tu da te ja čekam pola sezone da ti dadneš 7 poena, marš u pizdu materinu, sereš tu osjećam se ko Srbin vako nako, na terenu nula, i ja bi se osjećo ko Šiptar za te pare... Otjeraati konja i dovesti nekog ko će Vilijamsa rasteretiti malo, jer vidi se kad on stane, nema nas.

I da, navijanje. Pičke smo. Grobari su za nas izmislili navijanje u Evroligi. Kad gubimo desetak razlike muk ko na Hajberiju, jebo vas Bog pa tad se navija, mlada smo publika u Evroligi i košarci inače, sjede ko u pozorištu kad ovi daju devetu trojku, idi brate kući pa se slikaz za fejzbuk ka dsi samo zbog toga došao uArenu.

7. Mnogo seremo. Očekivali smo da nabijemo Olimpijakos 20 razlike i da im posle svršavamo po sestrama i komšinicama. Valensija je bolji šuterski tim od Olija, ali odbrana Olimpijakosa jebe. Odigrali su je, svaka čast. Naši se usrali, i pored toga što smo odigrali solidnu odbranu, napad nije funkcionisao. Zafalilo muda i sreće. Malo koji tim će uspeti ovako da nas zatvori, u našoj grupi ne postoji ekipa osim Olija koja može da odigra ovakvu odbranu.

Đenka će proraditi kad bude trebalo. Trudi se dečko, samo mu treba jedan meč. Stalo mu je, a mnogim Amerima nije. I menjao bih uvek statistiku igrača za dobru igru tima. A ove sezone igramo dobro. Večeras je više igrao Zićla jer je morao da drži Vasilisa. I odigrao je odličnu odbranu, čak i u napadu nije bio loš. Samo što nema podršku da i on nekad šutne. Opet neke sudijske odluke. Par auta, onaj faul na kraju za 3 bacanja, tuča Bobija u reketu, ali jbg.

EDIT

I da, navijanje. Pičke smo. Grobari su za nas izmislili navijanje u Evroligi. Kad gubimo desetak razlike muk ko na Hajberiju, jebo vas Bog pa tad se navija, mlada smo publika u Evroligi i košarci inače, sjede ko u pozorištu kad ovi daju devetu trojku, idi brate kući pa se slikaz za fejzbuk ka dsi samo zbog toga došao uArenu.

Mnogo je bagre na tribinama. Ne poznaju košarku ni malo. I uvek im je slađe da opljunu po našim igračima nego da ih podignu. A i prvi meč koji sam propustio ove sezone. Ni kod tapkaroša nisam mogao naći kartu... Bilo je više od 18000, ali kao to je zvanično koliko arena prima, ostatak para od karata metnuo Ćoki u džep lolo

8. Što se tiče suđenja, ono je trebalo očekivati Olimpijakos već godinama, otkad ih je Duda uzeo igra odbranu na ivici, i to im sudije puštaju, tako da ono lemanje se trebalo uzeti u obzir kao normalno. Laziću svaka čast, ali ni ovaj nije zapinjo nešto puno, vidilo se tamo na prelazu trEće u četvrtu četvrtinu koliko je Spanulis mogao da nas napraši, mada je Lazić po meni baš dobro čuvao budalu. Spanulis ej veliki igrač, tu nema šta.

9. Spanulis je jedan od najboljih u Evropi. Stvarno igračina. Iako kad ga vidiš deluje kao automehaničar. Ni mnogo bolji igrači od Lazića ga nisu sačuvali. Ali opet dobra je odbrana bila na njemu. I trebali bi naši igrači da pogledaju izlazak Lazića iz bloka, samo odradi okret oko visokog igrača i eto ga opet za vratom Spanulisu.

Videlo se juče da nam fali neki igrač kao što je Danston. Crnac koji će da skače ko konjina, sa rukama do poda. Sve mi se čini da naši čekaju top16, tj do nove godine, da vide da li dovoditi još jednog visokog ili ne. A fali nam jedan, kad već Tejić ima ogroman bol u kurcu

10. Амери су за нас господа. Дођеш брате лепо са породицом, узмеш хот дог и безалкохолно пиво, два ако си при парама, устанеш некад продереш се 2-3 пута дифенс , дифенс и уживаш. А не овде да се гурам са смрдљивим, знојавим сељоберима из Бања Луке, да ме додирују њихова длакава, влажна босанска тела, ма бежи бре фуј. Иди навијај за Жељезничар коњино.

11. Ma bolje je i kad pukneš 20 razlike ili kad primiš trojku u zadnjoj sekundi nego kad izgubiš par poena razlike a šutiraš jebena slobodna bacanja 12/21. Ni 60%, kod kuće.
    Jbt ceo život ubacuješ loptu kroz obruč i ne možeš da spojiš 2 bacanja pa da ti život zavisi.
    Inače Jaka nije promašio slobodno bacanje ni jednom do sada u EL.
    Oly je ušao u bonus u drugoj i trećoj četvrtini posle 2-3 min ali to nije iskorišćeno.
    Mnogo mi ide na kurac sebičnost, povratni pas ne postoji.
    Puca se iz ćoškova, iza table, Bobi neke duge dvojke sa strane, ide se na kucanja preko tri igrača....

12. E, mojne jedete govna i pljujete ljude. Jebote, igrali smo protiv jebenog Olimpijakosa, a ne protiv Rabotničkog u pičku materinu, koji vam je kurac. Jeste Oli odigrao odličnu odbranu, ali ruku na srce, mi ni vola nismo mogli da ubodemo čak ni kada smo bili apsolutno sami. Jebiga, nije išlo ni njih prilično, u napadu, ali smo igrali na nož, vratili smo se u igru, i koliko god to loše izgledalo sa strane, uopšte taj ritam utakmice i sve ono je prejebena stvar.

Ono što mi se ne sviđa, Vilijams je ušao u Teov mod od pre par godina. Nije ga krenulo na startu, a onda je počeo i sebi i drugima da dokazuje da može i izjebao masu stvari. Mada, kod takvih igrača mora da se istrpi po koja loša partija, jer takve partije dolaze mnogo ređe u odnosu na vrhunske.

Kalina dečko ima muda. Može on da ne odigra dobro, ali ima energiju koju prenese i na ekipu. Živac je i njegovo ponašanje na terenu zna da trgne ostale igrače. Biće on igračina. Mnogo mi se sviđa kao igrač. I uvek je korisno imati ga u ekipi.

Jaka je šmeker. Sam način na koji igra je šmekerski. I to je to. Jedan od igrača za koje ti nije krivo ni kada zaseru.

I Đenku mojne niko da dira. Napušite se kurca čoveku. Vidi se želja. Njemu treba jedan kvalitetan meč da vrati samopouzdanje i da počne da kida. Treba mu dati veću minutažu u lakšim utakmicama da bustuje samopouzdanje. Ovako, jebiga, čovek nema samopouzdanja, a ima ogromnu želju, i onda kad igra u tekmi gde ti trebaju igrači hladne glave, samo izgori u želji. Veća minutaža na svim slabijim utakmicama, i onda će da počne da jebe mnogo brže. Čisto da stekne sigurnost. I vi što ga terate iz Zvezde, pušite ga, lolo. Uvek, ali jebeno uvek vredi istrpeti takve igrače.

Ljudi odsekli Bobija, a nas nije hteo da krene šut ni iz jedne pozicije i to je to.

Igrali smo dobru odbranu.

13. Đenka je precenjeni crnac. Kao što je i Jović precenjeni belac. Jedinu dobru utakmicu je odigrao protiv Budiveljnika u Areni, i to ga je sralo. Čuj, vidi se želja. Pa ne plaća Ćoki 200 soma za želju. Voleo bih da ode jer je preterano počeo da me nervira onim retardiranim šutevima. A i dečko nije klasičan crnac. Za razliku od Vilijamsa, koji je klasičan crnac.

14. Не могу сад да серем по Џенкинсу јер сам га држао као позадину на телефону после Буђивељника, незахвално је.

15. Kakvi ste kmetovi.Ladno pljujete igrače posle poraza od jednog olimpijakosa.Tačno se vidi da ste mali klub koji odjednom ima keša hehehe
    T
    I

S
    I

S
    A
    M
    O

M
    A
    L
    I

F
    M
    P

16. Dženkins je klasa i dokazaće da jeste

17. Sve to Reme stoji, Olimpijakos jeste vrhunska ekipa, i tu nema šta. I igrali smo solidno, jbg bili smo na dva poena od njih i falilo malo bolje faulove praviti, imali smo ih. Ali neke stvari jednostavno nedostaju itr eaba reći, ko što treba popljunuti Đenku, jebeš ga, što kaže Šomi ne plaća se želja, ja bih prvi volio da igra ko zmaj, ali ne igra, od budiveljnika nije imao 5 krštenih partija ai prije toga nije imao mnogo više.
    Kalina jest dobar i jeste živac, ali je još daleko od vrhunskog igrača i mora da zagine baš da bi došao ne neki nivo Bjelice, inače krajnji domet kao Lučić da bude. Jest da su različite pozicije ali tu su negdje po meni. I Jović, fizikalije super, dobra odbrana, ali kreativnost i šut nula. Šut može da se navježba jebi mu sunce uzmi loptu i udri, ali kreativnost ne može, i lik bi mogao da nabuba par akcija i to je to, nažalost nema ko da mu pokaže tih par akcija jer je na klupi gospodin koji ima dvije akcije u sezoni. Ne gubi lopte ali kontam da je to zato što dodaje na daljinu prečnika košarkaške lopte. Ograničen mali.

i nije tačno da nas nije išao šut nego nismo imali priliku d ašubekamo, ljudi su nam dušu izvadili, gomila napada nije ni završena šutem uopšte,za razliku od njih koji su gađali sve jer su bili sami na šutu, nisu imali dva isforsirana šuta za partiju čitavu.

18. Ej, porediš Kalinu i Jovića. Kad pričam o Kalini, ne pričam o igraču koji će biti novi Teo, nego o igraču koji uz solidnu tehniku i odlične fizikalije, sa tim mentalnim sklopom kakav ima zaista može da podigne ekipu. Jako često je to mnogo bitnije za ekipu nego neka ne znam ni ja kakva magija. Podigao je i reprezentaciju par puta na svetskom i sigurno nije imao samo epizodnu ulogu ni tamo.
    Ne kažem da je sada vrhunski igrač, ali da će jebati za koju godinu, hoće, i to strašno će jebati.

Čoveče, pogledaj bilo koji sport, svi veći klubovi i treneri istrpe nekog igrača par meseci, pa čak i godinu dana, ako se od njega dosta očekuje. I najčešće im se isplati to. Tačnije, isplati se u 95% slučajeva. Fora je što to šutiranje nekoga nakon mesec dana slabije igre, je isključivo naš fazon.
    Ne otpisujte čoveka tek tako. To je greška.

I u pravu je Dušan za ovo. Jebote, izgubili smo od Olija, koji vam je kurac. Dajte malo realnosti.

19. Jesu nam dušu izvadili, nismo pogađali slobodna bacanja, napad nam je izgledao bezidejno, puno izgubljenih lopti i početničkih grešaka. A opet smo igrali egal utakmicu sa njima, a vlada atmosfera kao da smo popušili 20 razlike.

JEBAĆEMO IH U PIREJU

20. Daj Reme ne seri, poredio sam Kalinu sa Bjelicom i Lučićem,a za Jovića sam samo koomentar dao šta mislim.I zaboli me kurac, nemam problem sa tim što smo izgubili od boljeg ali samo govorim šta mi se nije sviđalo na partiiji i šta mis e ne sviđa inače u ekipi. Jedina dobra strana u ovom porazu je što će igrači skontati da neće svaku utamicu u Areni dobiti samo zato jer je dođlo 20000 ljudi i da Vilijams neće svaku igrati kao da je u nba ligi. Nisam nezadovoljan, samo serem ko i svi ostali na temi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.