КК Црвена звезда

1. Joivić je tu da smanji učinak protivničke ekipe u napadu, dok Vilijams odmara, to je jasno. Od njega i ne treba previše očekivati. Vilijams je ovu tekmu izašao u 24-om minutu, ako se ne varam i sve je odlično funkcionisalo. Dobro, opet kažem, Solnok nije mjerilo, ali za ABA ligu je skoro pa dovoljno. Ne očekuje se da osvojimo EL, pa da se nerviramo kad nema Vilijamsa tu. Ekipa je za ovu ligu više nego odlična, što je sasvim dovoljno za ambicije kluba, a naše navijačke niko neće ispuniti, to je sigurno.
    Guramo odlično ovu sezonu, jedini kiks je poraz od Neptunasa, sve ostalo je realno, čak i više od realnog.

2. он мученик прави два пута кораке при првом дриблингу у четвртини, дошло ми да му и ноге и руке одсечем

3. Potpisujem ovo sto je Salab rekao.

4. ovo što je Šalab rekao sam potpisao odavno, alo čoeče prije 4 godine me bilo strah da provjerim rezultate jer smo pucali od nekih kirvajskih ekipa.

5. NA VRHU JASNO
    http://i.imgur.com/ANBpi6w.png
    OD 7 MESTA NIKAD JAČA FRKA NA ZAČELJU TABELE

6. METALAC DVIJE POBJEDE!

7. Janpi ne postoji to je samo moj svrsx

8. janpi
    si video odelce na obuci vukajlijaše

jebem te u patofnice
    ahahahhahahhahahahahhahahahaha

9. jel sam video odelce na obuci vukajlijase?

10. Nedara otpusten, RADONJA REAGUJ!

11. долази до зиме таман док се џенкинс не врати у форму, после нек' иде.

12. baaas bi nam dobro dosao

13. Samo da ne ode u Valensiju, de ću pljuvati Nedovića majku mu, nikako ne ide, greota. A tol'ko sam kuk'o što ga nisu ubacivali dok je bio ovde...

14. Dođe Nedović, Radonja pravi taktiku, igramo na elejapove!

15. Dođe Nedović, Radonja kaže "Aj ti nama pokaži šta si ti tamo naučio, i jesi kupio Ajfon tamo su džabaka?"

16. Ma koji ce nam kurac, imamo Jovica.

17. Jebote pa mi danas igramo, negde procitah u petak, majku im njihovu, to sve zavera!!!

Nadam se da se Jovic naspavao da izdominiraaaaaa! :)

Ne znam sta da ocekujem, prosle sezone nisam verovao da dobijamo tamo, ali ako ako do trece cetvrtine budemo egal, kapiram da mozemo u cetvrtoj da eksplodiramo. Ako nas u prvom napune, bice to laganih 15-20.

Inace, INAAAACE, provalio sam zasto Djenka nije igrao dobro na pocetku, pa se tek sad probudio...

http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140801080709/interstellarfilm/images/6/65/Case.jpg

Glumio u Interstellaru...samo nema bolje slike da dokazem!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.