+16 ако испусте у последњој четвртини онда до курца. мада како играју, могли би да изгурају на 20 разлике и да буду мирни после и за реванш и онда само још 2 победе за сигуран пролаз даље.
ма имала је звезда утакмице које је играла врхунски, ал' овде имају +25 а играју као да је противник металац, задар, тако некако, оно лагано скроз, имаш утисак да хоће - изашли би на 40.
хахах а Сале је звао јебеног Бирчевића у репку уместо Митровића лолче...
Јеби кућу кућо !
+16 ако испусте у последњој четвртини онда до курца. мада како играју, могли би да изгурају на 20 разлике и да буду мирни после и за реванш и онда само још 2 победе за сигуран пролаз даље.
http://www.thenewsnerd.com/wp-content/uploads/2014/08/allen-iverson-begging-for-change-620x400.jpg
EVO, već pune oči suza što je morao napustiti teren.
Добра ствар код овог Вилијамса је што кад игра сасвим просјечно убаци 10ак поена.
хахаха које спрдање
Čula se samo mrežica...lol.
што је леп правац имала ова калинићева лопта, ја реко' убоде човек са 11 метара глат.
+22 шта, лагано делује, као да се нису помучили ич.
Једна од најбољих утакмица коју смо одиграли откад смо постали ФМП лоло
Hohoho trpaj cigane!
Čestitam jebaste ove baš onako grubo
ма имала је звезда утакмице које је играла врхунски, ал' овде имају +25 а играју као да је противник металац, задар, тако некако, оно лагано скроз, имаш утисак да хоће - изашли би на 40.
krute jebo, a reko bih da imamo prostora za napredak 46%
Ne igramo bog zna kako a opet +25
Coa pre pola sekunde sam o tome razmišljao. To i da nemam nikakav strah da li ćemo pobediti, već sam skroz uveren u to.
Цирбес - Вилијамс оплодили.
цирбес игра најбољу партију откад је дош'о. ваља то, кад се види да не иде марјановићу никако, да има још ко да може да коректно одигра на центру.
Kad se derbi igra?
Za otprilike mesec dana. Možda malo manje. Mislim da je deseto ili jedanaesto kolo.
хахаха Радоња се зајебава са њима, убацио Ребића
Derbi je prvog decembra, čini mi se.