Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pomaze bog sudiji
баш нисам очекивао овако лагано да добију, мислио сам да ће бити на једну лопту и да можда превагне на њихову страну. ДРУГИ У ГРУПИ ПОСЛЕ ПОЛОВИНЕ ОДИГРАНИХ, ЈЕБОТЕ.
дерби тамо почетком децембра. дочекују крку сад, па онда гостовање неким хрватима, да л' цедевити, мислим да јесте, и онда партизан.
Španci viču no pliz
U pravu ste obojica (i slepi i aleks), jeste prvi, jeste i taj redosled.
Вилијамс постаде најкориснији играч, а катастрофа прво полувријеме одиграо, 2 поена чини ми се.
Али што ставили 2.90 квоту на нас ахахаха...лагана кинта. Него, криво ми је за Јовића јбг, иако ми је кидао живце у неким утакмицама, видело се данас да ипак поседује неко кошаркашко знање. Најебали смо ако Вилијамсу замена буде Ребић у нставку сезоне.
Radonja posložio kockice
#radonjajebeevroligu
Нема везе са нама, али брате...
http://i.imgur.com/MflsjSi.png
Nema veze sa nama, al ne bude li Dunston dao još jedan koš do kraja i tim činom mi doneo pare, jebaću mu majku
Oly razbija Galatu 30 razlike.
Nema zime za nas, sad će umeso Jovića da uskoči Filip Čović i nebo je granica.
лепо
Милина.
Jebaću mu majku.
Јебач, очекивао сам да напишеш "шта се ложите, ништа нису могли да убоду, да су дали све тројке које су шутнули победили би нас са 11 поена разлике" лоло
Ђенка ће то да покрије, ионако ове сезоне добија мање минута због гужве на двојци. Мада би било боље да није озбиљна повреда, колико год Јовићев допринос био дискутабилан.
Jebi Bertansa bogorodičine crkve!
I da se pridružim jebanju majke Danstonu, usta ga jebem nesposobna.
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=645#post_3004066
А како би нам сада Недовић добро дошао, брука. Стецане, није Ђенка за кеца, нема никакав преглед игре.
Али оно, и ја сам милион пута онако кривио зглоб, па је после 5 дана ко нов, ваљда није ништа озбиљно.
нисам гледао, иначе бих написао нешто слично
bače ne gleda mi dobijemo
bače prestane da navija osvajamo evroligu lagano