КК Црвена звезда

1. govnari i jedni i drugi jebem ih usta, prestaću da pratim evropsku košarku (šalim se)

2. govnari i jedni i drugi jebem ih usta, prestaću da pratim evropsku košarku (šalim se počeću da navijam za drugi klub)*

3. Sad čitam i ja. Dakle onih 11 "velikih", plus darušafaka, plus ova dva, i pobednik eurokupa i kvalifikacija. To je 16. Što će reći da vrlo lako možemo da izdućkamo potpuno, ako tu dvogodišnju licencu dobiju bajern i lokomotiva, a himki čeka u kvalifikacijama. Ne sviđa mi se to, bolje da ostane onaj sistem sa 1+1 za aba-ligu.
    Pa neka je zatvore u startu komplet i aukurac.

Uostalom, šta, ako izduvamo, pričaćemo da su smrdljivci alavi kojima su samo pare bitne jer su primili darušafaku a ne nas, i igraćemo fibino takmičenje xD

4. A onda FIBA kaze "hehehe a sad ocete kod nas, e evo vam kurac, evročelendž igrajte" xd

5. I da, ima li iko predstavu kako će da bude one naredne sezone, dva ispadaju, dva iz kvalifikacija i eurokupa ulaze. I poslednji bude žalgiris, pretposlednja darušafaka, i oni kao ispadaju iako imaju desetogodišnju licencu za učešće? Nikako da dokučim.

Ili će da bude neko sranje kao sa solnokom i levskim u aba onomad, da oni ne ispadaju bez obzira na rezultat. I onda se 4 tima bez desetogodišnje licence bore za opstanak. Glupost kako god bude.

6. Ništa, nema drugog rešenja nego da se otima trudnicama i penzionerima, da čović postane direktor telekoma, sponzoriše EL i onda dobijemo A licencu. I čović bude zamenik bartomeua xD

7. Meni je bitno da Simon potpiše još 4 godine, pa taman igrali Kosjerićku treću ligu - zapad.

8. Koliko je KK Sledeća Sezona obrnula krug jebem ti život od "dogodine šampioni" do "dogodine A licenca". Mada zapamtite nema jake Zvezde bez jakog Partizana..
    Kako serem.

9. Šalabajzer

Meni je bitno da Simon potpiše još 4 godine, pa taman igrali Kosjerićku treću ligu - zapad.

Prelazi u igokeu, da i vi bosanci imate za koga da navijate.

10. Kako si dosadan Coa brt

11. Pičke ciganske, kad budete izduvali za EL tražićete neki srbski klub da navijate za njega. A to će biti, pogađate - Igokea.

12. Zahvaljujem na podršci prebogu Simonu.

13. одличан гиф симона лол

14. Hahahaahahahah jbt kad budemo igrali u sali OŠ u Dobanovcima.

15. не само игокеа већ и кк младост мркоњић град има да профитира од овог сукоба фиба-улеб па да играју неко европско такмичење

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.