КК Црвена звезда

1. još olimpijakos i fener da stavimo na listu iskaranih i to je to

2. Al da se razumijemo mozemo i Fener dobiti ali mislim da su oni najtezi uz Grke koji nam generalno ne leže najteži protivnici

3. Fener pada u sledecoj pozz

4. Послије Жалгириса.

5. Ako Fener pada u sledećoj onda JE u sledećoj a fortiori.
    A Fener NIJE u sledećoj. Dakle pseto laže. Dakle pseto je debil.

ALI, pseto NIJE debil, jer mu je prošao tiket za 128 iljada dinara.
    Stoga se da zaključiti da je prva afirmacija netačna, i.e. Fener ne pada. Dakle Zvezda gubi od Fenera.

12tog januara se igra brt. Dakle zvezda gubi 12tog od Fenera.

6. A pre tog Žalgiris 6tog.

7. Ko ti je otključao kavez?

8. Baskonija i Pao u istoj nedjelji... Ovo se nadam da ce biti osvete.

9. Ne skrnavi ovo savršeno veče.

10. Druga polovina kalendara inace dosta laksa od prve, sto znaci da ako na kraju stisnemo gas prenijece se atmosfera i hajp na top 8

11. 12tog januara se igra brt. Dakle zvezda gubi 12tog od Fenera.

Ц! А-а! Пустиће Жељко! Лололо

12. A сада Теги.

13. Kako je Teodosic igrao?

14. Ц! А-а! Пустиће Жељко! Лололо

Inša'Allah

15. Jel se tako igra pizdurine bezobrazne?! Jbo vas Teodosic cigan u usta i vas i grka i ko god ga drzi u klubu, cigan da vam bude najbolji igrac u timu, serem vam se u tim poludebilni.Igrate kao picketine protiv cigana, a pamtim dobro kako se igrali na Final 4 u Parizu protiv Partizana, takmicili sd koji ce igrac vise da ubaci poena. Kurac ste od kluba a te titule sampiona evrope mozete samo da nabijete u dupe u to isto gde su vam cigani nocas stavili kurac, smrdlje odvratne. Kenja onaj grk nesto za 50+ izvukoste se jedva na kraju da ne izgubite sa -20, samo kazem. Da su cigani toliko jaki ja bih rekao "dobro, jak su tim sta da se radi" a ovako mogu da vam kazem samo opet da vam jebem tim kad vam je cigan glavni igrac. A sve mi nesto lici na pustenu utakmicu jer se obezbedili prolaz i jebe vam se za pobedu a posle vamo braca, kurac moj braca, braca su navijaci CSKA I navijaci Partizana, a vi i iz jednog i iz drugog kluba samo gledate svoje dupe i kako da pokupite sto vise para, jebe vam se kako se osecaju ljudi koji zive za vase usrane klubove. Prevedite na ruski i jebite se u dupe zajedno sa ciganima.

16. kuzmic spasio zvezdu u trecoj cetvrtini.maltene jedino resenje u napadu.odlicno odigrao.prijatno me iznendaio volters.jes da je posle silio,al u kljucnim momentima dobro odradio.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.