Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nego, sad kad dolazi crnjo, Bjelica se vraća na četvorku. E sad, moje pitanje je, da li će Kuzmić i Bjelica igrati u istoj petorci kao četvorka i petica?
Da i jebaće keve jer su lud tandem
naleteh na guduru sinoć u tempu, oko pola 11 recimo. samo sam viknuo AND ONE
Šomi namesti se da te ošamarim kurcom
Evo o onome sto napisah da se plasim kaze Misko Raznatovic, o dolasku Tompsona i atmosferi.
Ražnatović za Sport klub i dodaje:
“Ipak, iskreno se plašim da on može nešto da pokvari u Zvezdinom timu. On je najbolji centar tu ubedljivo, ali u ovom trenutku je delikatna situacija. Da ga Zvezda nije dovela i neko se povredio, bio bi to ozbiljan problem. S druge strane, on će sada uzeti 15-17 minuta, i to Bjeličinih. Onda Bjelica mora da se povuče na četiri, tu gubi neke minute i Simonović koji igra u životnoj formi, on bi morao na tri, a tu su Dženkins, Lazić, Gudurić, Dangubić… Bojim se da to može da napravi određene poteškoće, ali verujem da će Dejan (Radonjić) uklopiti sve na pravi način, tako da se ne poremeti hemija ekipe koja je zaista fascinantna“.
Da, svi ce se smoriti sto ce morati da igraju na svojim prirodnim pozicijama.
Mitroviću drastično smanjiti minutažu i nema nikakvih problema. Znam, mnogo će nam nedostajati njegovih 3.4 poena i 1.8 skokova za 15 minuta uz šut 39% za dva i 14% za 3 poena, uz nepostojeću odbranu, ali verujem da ćemo nekako preživeti.
Ne vidim sta je problem da tompson uzme svu bjelicinu minutazu na 5 i jos malo preko, bjelica uzme svu simonovu minutazu na 4 a simon moze da igra sta god hoce i koliko god hoce ionako ce da bleji i prangija haha salim se malo odbranu cemo jos jace igrati kad simon i bjelica ne budu morali da cuvaju 20+ kilograma teze od sebe
I raduje me neka suterska postava tipa volters, djenka/gudura, simon, bjelica, kuzmic(inteligentniji je od crnca sig pa moze i da je izbaci napolje na 6,75)
Ma slažem se, Ps, sa tim, ali nek uzmu i Mitrovićevu minutažu i raspodele je okolo, stvarno je neverovatno koliko čovek loše igra. Nek bude Simon makar malo na četvorci, kad ne mora da se čuva neka zver, naravno.
Ma simanic nek tandrlja po 5-6min da vidimo jel ima kerozina u sebi ili novi rebic
Teodosic je zabavljanjem sa produktom Cecine pizde pokazao da ima potencijal i taj mentalni sklop za igraca Zvezde.
Reče čovek čiji je predsednik kluba jeb'o Gogu Sekulić.
Jel se tako igra pizdurine bezobrazne?! Jbo vas Teodosic cigan u usta i vas i grka i ko god ga drzi u klubu, cigan da vam bude najbolji igrac u timu, serem vam se u tim poludebilni.Igrate kao picketine protiv cigana, a pamtim dobro kako se igrali na Final 4 u Parizu protiv Partizana, takmicili sd koji ce igrac vise da ubaci poena. Kurac ste od kluba a te titule sampiona evrope mozete samo da nabijete u dupe u to isto gde su vam cigani nocas stavili kurac, smrdlje odvratne. Kenja onaj grk nesto za 50+ izvukoste se jedva na kraju da ne izgubite sa -20, samo kazem. Da su cigani toliko jaki ja bih rekao "dobro, jak su tim sta da se radi" a ovako mogu da vam kazem samo opet da vam jebem tim kad vam je cigan glavni igrac. A sve mi nesto lici na pustenu utakmicu jer se obezbedili prolaz i jebe vam se za pobedu a posle vamo braca, kurac moj braca, braca su navijaci CSKA I navijaci Partizana, a vi i iz jednog i iz drugog kluba samo gledate svoje dupe i kako da pokupite sto vise para, jebe vam se kako se osecaju ljudi koji zive za vase usrane klubove. Prevedite na ruski i jebite se u dupe zajedno sa ciganima.
pre 5 sati
nemoj se nervirati toliko brt
Teodosic je zabavljanjem sa produktom Cecine pizde pokazao da ima potencijal i taj mentalni sklop za igraca Zvezde.
Iz proverenih izvora znam da mu je, dok su se dopisivali, slala numeru koju pevaju ove delije sa snimka:
https://youtu.be/ybIJrRAaOEg
*delije kao momčine, ne u značenju turski konjanik; a može i delije kao ljudi određenog mentalnog sklopa
Nego reci ti nama ima li šta novo o Ćokiju, nisi nam već dugo doneo neku novost o njemu.
није је јебо теодосић, бомбаш није ваљда да верујеш куририма и информерима?
Ahaha al polude
Kako ih samo iskusno trpaš aahahahahh samo jebi majstore ;)))
ја почео да пијем лекове због бомбаша не могу моји живци да истрпе тај терор
Jebe bas brat, ne vadi :D
http://i.imgur.com/yqrVTZU.gif
поиграјмо и данас, јер победа против цска вреди толико да се треба играти и побожићу због ње.