КК Црвена звезда

1. au ala ste poludeli daj smirite se sve ok idu blagdani, pa ceka pa zasto se tako nervirate, jel to zato sto je on u pravu i sa dve recenice vas je isterao iz takta, sig je zbog toga daj nemojte dizati ruku na sebe polako :((

2. Realno simon dozivotni kapiten treba umesto luke ovde i jovke magija umesto voltersa. Tj da zamene mesta

3. Ali poigrajmo svakako

4. pa svi igraju kako jovke svira kapiras xd

5. Ma znam i simon je kao vokal kao on je prvi medju jednakima al treba da ih stave vamo u prvi plan da se vide lepo

6. A mozda ovo pricam samo jer me nervira mitrovic haha

7. таман кренуо да ти одговарам, па видим да је скаузер написао, сви играју како јовић свира, симон је ту најбучнији јер има микрофон, није то ништа случајно!

8. Znam jbt to smo apsolvirali jos kad se pojavio onaj prvi giht ovog tipa, cak mislim da sam ja bio taj kod kreker

9. mitrovic nervira i majku svoju, i ona se dere kraj malog ekrana "alo nubaro predji u megu ili FMP"

10. митровића мајка јебе у кукурузима поред аутопута и одсеца му главу ахахах

11. "braca"

shvatice kad napuni 17god koliko je to sve besmisleno

12. Ево успео сам коначно да се смирим

13. Hahaha, ali ovaj maloletni degenko Vukasin sa slike bi komotno mogao da promeni ime u "Kompletna zvezdaska javnost do 2014"

14. Nismo mi bili toliko bedni, možda poneki klinac maloumni. Kad je partizai pobeđivao barselonu uglavnom, iako smo većina navijali protiv, smo im čestitali, u fazonu dobro ste odigrali itd. Oni su svi kao onaj degenerik gore, nema Boga da bi čestitali. Prejadno je to omalovažavanje tuđih uspeha.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.