КК Црвена звезда

1. "Popravio" sam komp. Nadam se da nijesam nedostajao Bombašu

http://i.imgur.com/OovuOD9.png

2. Ma za godinu, dve će ga strpati u starački dom kod kosme, a tamo nema konekcije.

3. Moj Partizan 6 trica u 3ćoj četvrtici zabio. A vaša zvezda? Podrška za bombasa.

4. Gledam prenos na hrvackom, pa zato....

5. Statistika crnje po sezonama. Ovaj vola u dupe ne može da ubode. Centar a procenti za 2 poena ispod 50%, bacanja očajna.

Znači crnjo nek skače i razgrće a imamo Simona kapitena da jebe keve poenima.

https://s30.postimg.org/k7nzuc3ap/FB_IMG_1483127474073.jpg

6. Ja sam čuo da je imao lošu minutažu tamo... plus Galatasaraj je to jebeni najraspaliji tim u Evropi. Tamo da pošalješ LeBrona smorio bi se.

7. Ček ovaj centar? Pa visok je 204 samo, to je malo nisko za centra jbt

8. Ovo je po sezonama u evroligi, vidiš godinu skroz levo i tim za koji je tad nastupao. Prilično je konstantak godinama. :)

9. Ovo je po sezonama u evroligi, vidiš godinu skroz levo i tim za koji je tad nastupao. Prilično je konstantak godinama. :)

Igrači generalno napreduju po sezonama... ja nađoh statistiku đe ima i minutažu i vidim da je napredovao dosta dok nije otišao u Galatasaraj.
    Fazon u Albi je sa 26 min po utakmici bilježio 12/5, a kasnije u Bajernu 7/4 sa 16 min u prosjeku (možda su tu bile neke povrede ne znam)... Znači da je imao neki bolji klub sad od Galate vjrv bi imao veći napredak.

Uostalom, zvezdi i ne treba neka zvjerina sad oko koje će da se pravi rekonstrukcija igre, dovoljno je da svoj posao obavlja pristojno i da može da igra pod obručom dobro, a to mi se čini da može.

Ček ovaj centar? Pa visok je 204 samo, to je malo nisko za centra jbt

Hajns je visok 1.98m, pa pogledaj šta radi

EDIT: A i ovaj Tompson, je po onome što vidim iz hajlajtsa, isto neki skočni centar. Uglavnom ide na zakucavanja izgleda i ima snage.
    Sad ćemo viđeti kako će ga radonja uklopiti u ekipu.

odo da gledam pinkove zvezdice poyy

10. Ček ovaj centar? Pa visok je 204 samo, to je malo nisko za centra jbt
    Hajns je visok 1.98m, pa pogledaj šta radi

Ma znam nego ja sam mislio da u Zvezdi traže neku centarsku gromadu od 215 barem :-/

11. Sta ce nam takva zvjerina kad imamo Kuzmica koji nam je ubjedljivo najkonstantniji igrac. Ovaj samo treba da bude 'okej' i ispunice svoju funkciju olakšavanja posla radonji kada je rijec o kombinovanju na poziciajama 4/5 jer Bjelica cesto mora van pozicije svoje igrati.

A da ne pricam kolko su ti 215+ igraci skuplji. Ako ovaj moze tu visinu skokom nadomjestiti, a i djeluje mi kao neki skocan centar, odlican ce potez biti

12. Sta ce nam

nam

Ček zbunjen sam brt zar nisi ti navijač Podgoričke Budućnosti?

13. Ja sam Srbin pa onda Podgoricanin, pa onda rodjeni Beogradjanin. Sta tu nije jasno

14. Ali naravno Buducnost je na prvom mjestu... samo sto se ove godine napravila ogromna greska otpustanjem vlada scepanovica zbog cega je dobar dio navijaca, jako jako ljut

15. Ja sam Srbin pa onda Podgoricanin, pa onda rodjeni Beogradjanin.

Ček je l ovo neka zagonetka?

ZNAM REŠENJE: NOVAK ĐOKOVIĆ!

16. Novak je Niksicanin, molim te ne mjesaj nas sa njim

17. Jedino bih bio više ljut da si me sa Dejom Savicevicem pobrkao. Znas vec iz kojih razloga... ali ti ipak oprastam

18. Hvala, evo ja ću ovu priliku onda iskoristiti da pozdravim sve Srbe, koji su podgoričani rođeni u Beogradu O7

19. Šta fali nikšićanima, ja sam rođen tamo. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.