КК Црвена звезда

1. Fali im to sto je GTD jedini koji valja

2. Najgori gradovi CG idu ovako:

1. Berane
    2. Cetinje
    3. Nikšić

3. Najbolji su

1. Podgorica
    2. Kotor/Herceg Novi
    3. Beograd

4. Ćiro Imobile
    Najgori gradovi CG idu ovako:

1. Berane
    2. Cetinje
    3. Nikšić

Vidiš ja tebi nisam Podgoricu vređao, nemoj ni ti meni Berane !

5. Pa dobro brt i Ol je zivio u Berane. To ne znaci da su svi Beranci losi ali uglavnom jesu iz licnog iskustva

6. Radonja ce od ove camuge napraviti masinu za mlevenje mesa u odbrani kapiram, ostalo je na jovketu.

7. Teško da Makabi sa onakvim timom ima samo 11M.

8. fali zvezdi pored 5 jedna 0 xd

9. Cekamo Bombija da nam donese Excel tabelu i potvrdi ovo.

10. прича се да ће теодосић у јута џез

11. Није немогуће, у интервјуу за вајс је рекао да би волео тамо и да зна њиховог тренера.

Иначе, колико треба избегавати ретардиране чланке на вајсу, исто толико препоручујем њихове спортске интервјуе. Са Теодосићем одличан баш, са Паспаљем један од најјачих које сам прочитао у животу. Рече ми ортак и да је и с Пантелићем добар, али сам заборавио да прочитам.

12. Интервју са Пантелићем најбољи који сам читао икад.

13. Sa Pantelićem brutalno dobar, sećam sae da sam BAŠ JA kačio na FKCZ temu, ali ima tome sig bar 7-8 meseci.

14. Je li se ovo gore odnosi na godišnji budžet kluba ukupni (i ako da, jesu uračunata i sljedovanja neisplaćena od sponzora, i unaprijed plaćene neke tehničke usluge, tipa zakup i održavanje dvorane), ili na dio budžeta namijenjen za plate igrača, trenera, tehničkih kadrova i potencijalna pojačanja + podmirivanja?

15. Ovo su budzeti kakvi su planirani. Sve je uracunato. Al ne znam jel tacna tabela uopste.

16. Ovo se odnosi samo na plate. Pisalo se o ovome zadnjih par dana.

17. Ako se odnosi samo na plate ovo je laž.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.