КК Црвена звезда

1. Zato jeri mlogo natežeš... Čekaj kakve to veze ima sa Zvezdom?
    A da, jer je k...apiram hnjohjnohnjkhnkgkggk debil.

Ma ipak Partizan.

2. Gud difens, tranzišn ofens end a big viktori for as!

3. Pazle fala ti ko bratu za ono ucinio si mi smaracke poruke 23,7 posto manje smarackim

4. Де брт и мени пошаљи Симоновића.

5. Eto ne moze covek ni originalan da bude sad kad mi negde stigne poruka pa kad mi neko kaze e i jednom mom ortaku isto tako stize cimacu pazla da mi sece radonju kad kaze VI KEN PLEJ BETR DIFENS

6. Mene neki ortaci danas pitali da im pošaljem. Pseto trendseter si.

7. Zašto tako na ovaj sveti dan? Ne sikiraj se poslao sam samo baš tru ciganima.

8. Нема везе брт. Наћи ћу то од неког да ми пребаци преко инфра реда кад то постане глобална појава. Можда и буде да се наручи преко неког 094 броја за 6 марака + пдв.

9. ee mitke poslao sm ti pvt nznm je l ti došlo

10. Hahaha idi mitke u kurac sprdao sam se stavi jbt bice mi drago da to postane globalna pojava poput termina gargija koji sam ja "izmislio"

11. Стигло, Пазле. Зезам се ја Пс мало, поставио сам. Кад ћемо да се курчимо ако не сад кад Звезда јебе, кара, прди редом?!

12. Nije još sigurno da li je sprdnja ili ne.

13. Prestani sa tim "nije još sigurno da li je sprdnja ili ne." moliću.

14. Hahah jebote pa dajte, nema smisla, pogasiće čović sve enklave na kosovu alo

15. Mislim da će ovaj u FMP, ako sve prođe dobro mislim da ćemo u sezonu 17/18 imati jednog od najboljih centara evrolige. Pročitajte njegovu priču ja sam se čak malo i rasplaky

16. hahahhahaha pa ovaj je slep jebem ti nebo xd

17. inace ako je istina a ne vidim sto ne bi bila ovo je spremanje za f4 u beogradu pozz

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.