КК Црвена звезда

1. Nije igrao dve godine zbog nekog poremećaja sa šakom valjda i srcem, prvi pro ugovor mu je ovo, visina 2.16, dejvid pik piše da je njegov agent potvrdio potpis.

Edit: Ali da, i D. Pik pominje da će ovaj u fmp ako sam dobro pročitao.

2. jebeni treci pik na draftu a nije darko milicic o.O

3. ima i marfanov sindrom sa kojim je veća fizička aktivnost gotovo i nemoguća. Al' kriza brate nemase novaca a moramo da mislimo o budućnosti.

4. da, da, da kriza je pa dovodimo crnce od 216 da igraju protiv tamisa xd

5. al realno ako ovaj bude ok sa zdravljem mogli bi da imamo prejebenu zvjerinu

https://www.youtube.com/watch?v=i5MgjVKmETo

životinja

6. Mene brine koliko ovaj može da izdrži košarke na profesionalnom nivou. Makar i u FMPu. Fora je što je dobar igrač, ali kada ga pogledaš, građu i sve, deluje da je sve to jako diskutabilno.
    Ima taj sindrom, ali koliko čuh dobio je od doktora zeleno svetlo za košarku na profesionalnom nivou. Ne znam šta da mislim, može da prevagne na bilo koju stranu. Ali kapiram da nisu velike pare u pitanju, tj. lik je sa tim stanjem kapiram srećan zbog same prilike i hoće da ponovo pokrene karijeru. Što znači da može da se dobije mnogo.

Će vidimo. Sve u svemu, fino bi ovo moglo da ispadne.

7. crnjo je glup ko kurac koliko ja vidim

8. Druga stvar, nisam siguran da sa tim sranjem moze da popravi fizikalije drasticno jer bi dodatno opteretio srce kada bi nabio masu.
    A ovako je preslab fizicki za neki visok nivo igre. Ne moze da se gura pod obrucem, slab je u odbrani protiv fizicki jakih, nabijenih centara, u napadu ga forsiraju na teske suteve i slicno. Nisam siguran kako moze da se uklopi u radonjinu koncepciju s ovim fizikalijama.

9. Rahitican je, i to je problem u njegovoj igri, a pitanje je da li sme da nabija masu zbog opterećenja.

10. Brate kupio čović crnca za ukuću na legalan način, šta nije jasno xd

11. ja bih pre rekao da nekom menadzeru cini uslugu za ovog "dobar momak a bolestan jbg znam mu majku aj uguraj ga negde da igra malo znas da ja pamtim duznik sam ti stize zaza paculija sledece sezone ;)"

12. Ahahaha dovode mongoloide jbt. Hristos se rodi.

13. Veliki potencijal sjebala ga bolest i jebi ga. Dobio je šansu da opet zaigra košarku, tako da mislim da mu pare nisu u prvom planu, a i realno ko je on da dobija neke pare. U FMP-u ima puno balvana tako da sve i da hoće ne može biti gori od njih. Ništa ne gubimo ovim potpisom a možemo puno da dobijemo, ako bude zdrav. Tu je na oku stručnom štabu pa nek bude šta će biti.

14. covic legenda je jedan veliki humanitarac i ubica zlih ljudi da ne kazem neljudi

15. Pa šta, i darko miličić je igrao košarku + i slavko vranješ

16. A ovako je preslab fizicki za neki visok nivo igre. Ne moze da se gura pod obrucem, slab je u odbrani protiv fizicki jakih, nabijenih centara, u napadu ga forsiraju na teske suteve i slicno.

Je l me ložiš reme? Jesi viđeo ti kako je taj momak brz? Plus ima raspon ruku 3 metra fazon, ne mora uopšte da igra toliko fizički... a protiv ovih nekih životinja protiv kojih će morati... jbg viđećemo šta će i kako će biti.

Ja se nadam da će ovo dobro proći sve pa da ga što prije gledamo u EL jer sa onim cvidžama baš djeluje brutalno :D Plus, bi mi bilo baš drago za lika da uspije.

Jedino me frka da ga ne okine srce kad bude bilo nadglašavanje himne haha

17. hahaha a pogledaj klipove gde nisu samo momenti u kojima kida. Lagano ga fizički jaki centri izguraju totalno/dovedu u situaciju da šutira iz teških pozicija i slično. Jeste sve to što kažeš, ali ima dosta mana lik. Videćemo, valjda će pametnije igrati.

18. pa ovaj klip sto je ovde okacen vidi se kako ga maltretiraju, pootovo onaj debeli u sivom dresu

al nije mi ni to najgore jer realno bio je srednja skola tada nego sto gluperda ne ume da doda loptu dok neko bleji sam nego se nabija u ljude ko jaka blazic sa 40cm vise

19. Ja bi to odmah u Zvezdu. Crnjo je kao ferari kome je loš motor al mož da tera još 10k kilometara.

Nek tera u Zvezdi dok može a posle ga bacimo pa kupi tata Čovke drugog crnju. Xd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.