КК Црвена звезда

1. Real, cska, oly, fener.

Mislim da su prva četiri mesta zacementirana za njih.

2. Jebacemo olimpijakosa

3. I fenera ima treci da budemo zelimir ce se obesiti na sred istambula jer u beogradu vise nema prijatelja

4. hahah ove godine se tera do kraja sad ili nikad sto kaze anica milenkovic

5. Koliko je provereno da je povedena kampanja placena turskim novcem da se Zvezda izbaci iz ovog privatnog takmicenja i da ce inicijatori biti Hrvati i Bosnje, a egzekutori EL?

6. Ne znam, prica se...

7. prica se i da su te jebali taurunumi hahahaha

8. Nemojte ubijati glasnika, samo prenosim...

9. Jel istina da dobijamo vajld kard za NBA upadamo umesto Bruklina? Zadržavamo Lopeza kao rezervu Kuzmiću i Tompsonu, Bojan u FMP na kaljenje.

10. Posle ga konvertujemo nazad u pravoslavlje.

11. Pare na F4 uplacene kad je kvota bila 20, sad je spala malo.
    Sutra idem da uplatim da osvojimo.

12. лука митровић на првом месту топ10 потеза овог кола.

https://www.youtube.com/watch?v=FSytXNsYsLY

а радоњић капирам да је тренутно први фаворит за награду александар гомељски.

13. Što mrzim kad neko napiše, taj i taj naš igrač je na tom mestu. Pa uzbudjenje u gledanju tih top poteza je da pratiš i nadaš se da ima neko naš.

Al ne, ovaj opterećeni aleksandar odmah stavio i koje je mesto, odakle ti ta potreba da sve detaljišeš i strah da ne budeš pogrešno shvaćen? Odakle, odakle tolika nesigurnost?

I da, jebem te u usta sto si stavio da je mitar na prvom mestu, daj prepricaj i neki novi film koji niko nije gledao.

14. I mocartu cu da pisem mamojebacki mejl jer mi ide na kurac kad se ulogujem i odmah vidim stanje racuna tj da l sam prosao ili nisam.

Necu da znam, ja ne igram to zbog para nego uzbudjenja, hocu da nista ne znam sve dok ne otvorim tiket. Mocart+aleksandarkg=pederi

15. па пичка ти материна тупава, видиш ли слику на клипу пре него што га отвориш, а јеси глуп јебемти ајао боже колика си глуперда ахахахх

16. иди брате пиши на "коју књигу тренутно читаш" како си нашао неку књигу на норвешком (И ТО У НОРВЕШКОЈ!) коју покушаваш да читаш, можда неко и обрати пажњу на тебе, тамо још ниси пробао, скини ми се бре мајмуне, заобиђи.

17. Opet detaljišeš. Ti baš nemaš samopouzdanja. Zajebi me dosado.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.