КК Црвена звезда

1. никад ти се ни не обратим глупердо јебена и ја тебе да зајебем. зајебао сам те. више пута. е ок сад, прескочи ме убудуће, опет ти кажем. имам утисак да си заљубљен у мене, како нешто напишем ето те, а никад те ни не поменем. ако бураз, не смета ми, док год не планираш да на мени испробаваш то што радиш са чајном.

2. александаркг
    па пичка ти материна тупава, видиш ли слику на клипу пре него што га отвориш, а јеси глуп јебемти ајао боже колика си глуперда ахахахх

Patris Lumumba
    Opet detaljišeš. Ti baš nemaš samopouzdanja. Zajebi me dosado.

а коме се и ја трудим да одговорим, хахах. ако, тилмо, слободно настави, ево не љутим се.

3. Smešno je što sad pizdiš. Znam takve nesigurne likove.

Ne spemuj više temu, imaš ti drugih mesta gde se šlihtaš ludački.

4. ahaha ja sve vrijeme mislio da je patris lumumuba dionisijo

5. овај тилмо је глупљи и од расног

6. Au koliko mi se ne sviđa što je Marko ovoliki optimista, neće to na dobro da izađe.

7. па пичка ти материна тупава, видиш ли слику на клипу пре него што га отвориш, а јеси глуп јебемти ајао боже колика си глуперда ахахахх

Hahahaha

EDIT: Shomy jebise xD

8. не серите реко сам да ћемо победити макаби и пао, додуше можда нисам написао овде али сам причао људима

9. Ma ne laži debeli ti si zadnjih 10 utakmica prognozirao samo sa koliko ćemo razlike izgubiti.

10. Glodaru jedan prikriveni.

11. Ћилмо, ти си пре неки дан написао како се Цоа шлихта и онда одмах у истом посту наставио "док су тај, тај и тај, прави људи са којима бих увек попио пиће", што је онако доста смешно, поготово што си набројао и Псета који те усерава од спрдања где стигне. Лепо је што покушаваш да стекнеш пријатеље, али не ради се то тако.

12. a dobro ja ga jebem ko dobar dan, na to je naviko xd

nego tilmo idiote, ako neces da vidis stanje na racunu stisni na onaj mali katanac gde pise SAKRI STANJE NA RACUNU znam da je bilo komplikovano provaliti ali evo ja cu sate i sate hakovanja koje sam potrosio na to saznanje velikodusno podeliti sa tobom

13. Ne kenjajte, bas mislim kako se Jebac primirio. I kako dođe samo posle tekme i prica kako jebemo.

14. Jedini izlet pesimizma Jebacevog je bio kad je rekao "sta cemo jbt kada ode Jovic". Nakon nekog od prethodnih meceva.

15. pitajte brndigu sta cemo kad ode jovic xddd

16. Ja samo ne znam što se debeli okomio na KK a ne na FK koji treba kritikovati.

17. не пратим фудбал уопште, не знам ни ко је освојио лигу шампиона прошле године док не гуглам

18. Ja sam nesto nacuo da je Zvezda u fudbalu dovela jedno 20 novih igraca tako da ne brinem, moze Grof da menja svako kolo prvih 11, dok se drugi budu umarali kako se sezona blizi kraju mi cemo nasih 47 igraca stalno mixovati tako da svi budu 100% spremni i odmorni, sad ok jeste tuzice nas na kraju zbog dugovanja, jeste da ce biti novih mera stednje ali moramo se zrtvovati

19. Dobro je, podenula se rasprava al sam morao da skoknem do švedske jbg.

Elem, ovo nisam znao za ključ, doživeo sam da me ovaj nepismeni psero uči jaooo.

A gluperda coa nije skapirao da se pored yt top 10 poteza izbacuje na zvanicnoj fr strani i tu nema slike majmune glupi pingvinski.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.