КК Црвена звезда

1. MILANE KALINICU SAD MOZES DA BACIS TAJ TIKET GLUPANE

2. Barem je baskonija izgubila a i darusafaka dabome. Xd

3. Hej hej zvezdo ne daj se ti ne daj ne ne

4. Jebem li im majku tursku odlepio sam bte

5. pa moramo neku i da izgubimo jbg. nadao sam se da ce ta prva biti sledeca u moskvi ali sta sad. kapiram da se nece puno smoriti kao sto se i ja nisam puno smorio sledeca kako bude neka bude pa onda da lomimo ko nam dodje valjda posle dve kuci igramo...uz naravno jebanje groblja to se podrazumeva xd

svi nesto ne lezi nam fener ne lezi nam cska a realno nam ne lezi efes imaju 700 kila u prvoj petorci jbg razvaljuju nas na fizikalije ne vredi nam trcanje kurcu: pol, braun, hanikat, danston, grejndzer, tomas...mnogo je kume to crnih zverina. pogotovo sto jovke i kuzmara nisu na 100 posto idemo jebemo karamo prdimo i dalje

6. čović naredio da se čuvaju igrači za stoku

7. a opracemo ih lagano i umorni al se nadam da jovke i kuzma saniraju to sto imaju pa da nabijemo stoku

8. Nego, jeste li videli šta je klinja Luka Dončić odigrao, kakav potez kroz noge. Nakbolji potez u top 10 sigm

Onaj mali sa 17 godina jebe i ne vadi. Nek se Gudura vonabi Dzordan ugleda malo na njega.

9. Nema veze Rasni i ti ćeš tvoj kurčić da trljaš neki put

10. Jebem ti materu uznu

11. Braco ne mozemo stalno da dobijamo. Jebacemo mi njima svima manu glupu idemo redon prvo glodare da karamo idemo jebi indija oakistan

12. Morali smo i nekad da izgubimo. Bolje sad nego u finalu.

13. Нема везе, пустиће нас браћа из Пиреја.
    А сад гробље тешко вама.

14. ћопави у последње 3 утакмице пуца тројке 3/20, сигурно би и корнелије дао више

ал добро, бар пегла одбрану, није оставио ни десет пута самог играча на тројци синоћ

15. није оставио ни десет пута самог играча на тројци синоћ

došo marko na svoje

16. A sad je došao na svoje, a kad mu ja kažem da je preoptimističan i da neće to na dobro da izađe, on se grohotom smeje.

17. Od danas pijem samo efes pilsner.

18. Ajde beži siromahu, nemaš ni za Apatinsko

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.